КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 8 138
  • 196
  •   9
Отговори
# 180
Този епизод като някаква епопея. Снощи си го пуснах да заспивам на него. Днес го слушах за фон, докато работя. Следобед пак спах и доглеждах. И той не свършва и не свършва.

Много тъжно за бабата на Биляна. Аз обожавам моите баби и дядовци и само мисълта да ги загубя... Не мисля, че тя реагира толкова странно. Хората минават през доста разнообразни състояния в тежки ситуации. Опита се да не прави драми пред другите, което аз лично уважавам. То си личеше, че и тя и останалите не знаят какво да кажат. А и в такива случаи каквото и да кажеш...

Веско спаси колата - обвини Линчето, че му се натискала. Голям смях. Малко като на Краси работата. Тя не му обръща внимание и не го харесва и той й се сърди за това. А Веско забрави в първите епизоди как, въпреки че му казаха, че Лина се облича, той хукна горе да види дали не може "да й помогне с нещо" и като я свари по гащи, остана да се размотава там, вместо да се изниже по най-бързия начин.

Много ги зачекна това за "най-яката" Грозденка. А тя дори не помня да се самоопределяла така. Божана сумати пъти го повтори последните епизоди. Ами явно е яка, щом цялата къща и разговорите в нея от началото до сега се въртят все около нея. И всички уж бе я понасят, ама и не спират да я обсъждат. Искаха да я детронират от някъде, където дори не е била поставена, ама сами я издигнаха. Мен много ми харесва засега как си отстоява своето и не ходи като Божидара да се извинява тук и там и да обяснява като нея "ГроздИ ми обърка играта, заради нея се показах в едикаква си светлина, тя настрои цялата къща срещу мен". Ами не, ти си я настрои в твоя случай. Още на първите номинации каза на Йоана, че спяла с чичовци за пари. Това ГроздИто ли те омагьоса да го кажеш...

А беше супер смешно, докато Памеца номинира Божидара и говори как тя казала, че никой не се е зарадвал на победата й (което беше абсолютно така), Виктор - големият мъж - слага ръка на рамото на Божидара, когато тя казва само истини този път - да я спре да не се разправя с Памеца. Вики - емпатията и миротвореца.

Много страхливи мъже в тази къща. Аз в началото мислех, че жените са по-зле. Но, както обикновено към края на подобни предавания виждам, че не е било точно така. От невъзпитани грубиянки като Божана, Биляна, Божидара, донякъде и Лина, единственото по-лошо е страхливци и подмазвачи като абсолютно всичките мъже в къщата този сезон.

Беше супер обратът иначе, макар че не вярвам да донесе нещо кой знае какво като промени в естествения ход на събитията. Трябваше Памеца и Веселин да отидат на битка. Божана, на която и при сегашния вариант й потънаха гемиите, тогава сигурно направо щеше да избеснее и да им сложи разхлабително на всички в храната.

# 181
Грозденка е видяла от Жоро в миналия сезон, че си измисля за страшилището Крум, заради това и тя тръгна да лъже. Факт, не ѝ се получи добре, но тя не дължи истината на някакви почти непознати хора. Това не е отборна игра.

# 182
@Solaris, и какво от това? Като я хванаха всички, че лъже, поне да беше признала, че е част от играта и щеше да е забравено. А тя взе да реве и да се прави на жертва.  Вътре в епизода казва "ама за какво съм излъгала, кажи? На 1ч и 13 мин. някъде. Безочие!
Според мен Грозденка не е излъгала за това с редактора. Твърде смело го каза и то точно пред камерите няколко пъти. Тя даже още твърди, че е истина.
Просто за продукцията не е удобно да го признаят защото редакторите не би трябвало да се мешат по такъв начин. А и доста от редакторите там са аматьори.
Те може да са аматьори, но това го казаха Павел и Ицака. Не мисля, че те ще лъжат. Предпочитам да вярвам на тях, а не на тази, която излъга за още поне 10 други неща и после казва "за какво съм излъгала"? Т Тя по дифолт си лъже. Огледало на живота й. Това явно си е част от ежедневието й.  Тя лъже и затова, че вече е излъгала, а то е записано на камерите. И най-противното: играе го вечната жертва. Все да каже "аз съм от ромски произход", все да намеси Бог. А прави толкова противни неща, които хич няма да се харесат на Бог.  Разюздано поведение, мръсни еротични танци, интриги, лъжи, клевети, сплетничене...
Та така,  силно се съмнявам баш продуцентите и водещите на предаването да заявят нещо категорично пред останалите, и то да е лъжа. Грозденка като ти каже "добър ден" трябва да погледнеш навън да не е изгрял полумесецът.

@Gorxki, днес си се регистрирал/а? Да не си участник в предаването?

# 183
Според мен Грозденка не е излъгала за това с редактора. Твърде смело го каза и то точно пред камерите няколко пъти. Тя даже още твърди, че е истина.
Просто за продукцията не е удобно да го признаят защото редакторите не би трябвало да се мешат по такъв начин. А и доста от редакторите там са аматьори.
Те може да са аматьори, но това го казаха Павел и Ицака. Не мисля, че те ще лъжат. Предпочитам да вярвам на тях, а не на тази, която излъга за още поне 10 други неща и после казва "за какво съм излъгала"? Т Тя по дифолт си лъже. Огледало на живота й. Това явно си е част от ежедневието й.  Тя лъже и затова, че вече е излъгала, а то е записано на камерите. И най-противното: играе го вечната жертва. Все да каже "аз съм от ромски произход", все да намеси Бог. А прави толкова противни неща, които хич няма да се харесат на Бог.  Разюздано поведение, мръсни еротични танци, интриги, лъжи, клевети, сплетничене...
Та така,  силно се съмнявам баш продуцентите и водещите на предаването да заявят нещо категорично пред останалите, и то да е лъжа. Грозденка като ти каже "добър ден" трябва да погледнеш навън да не е изгрял полумесецът.

@Gorxki, днес си се регистрирал/а? Да не си участник в предаването?
Те Павел и Ицака не са някакъв пътеводител защото през повечето време ако забележиш дори не знаят правилата на игрите. Което за създатели и водещи на предаването цялостно описва колко са наясно какво се случва в продукцията им.
Нищо чудно редактора да се е изпуснал пред Грозденка и после да е замазвал положението пред тях.

Да регистрирах се днес след като Туджаров от Надкаст каза, че тук се коментират риалитита на по-сериозно ниво. Коментарите във Фейсбук и Инстаграм обикновено са ми твърде махленски.

# 184
Грозденка наистина лъже, факт е и не мога да го оспоря, колкото и да я защитавах последните дни. 😆

Но според мен с въпросите, които зададе – „За какво съм излъгала?“ – тя имаше предвид периода още преди да влезе в тъмницата и преди да разкаже лъжите за битката с Димана и т.н. Къщата се настрои против нея още преди това. А единственото, за което поне аз си спомням да е излъгала тогава, беше за хонорара (което по принцип не засяга останалите).

# 185
Добре, ама аз наистина не разбрах за какво точно й се цупят всичките. За кои поне десет други неща е излъгала? Сериозно питам.
За редактора... аз имам друго мнение дали е излъгала или не, но както и да е... Дано, ако е в Ще си кажат, да го уточнят хубаво това какво точно й е казал въпросният редактор.
Като оставим нещата от след връщането й настрана. Защото тя правилно ги попита отпреди това какво им е направила на всеки поотделно и за какво е излъгала, че й се сърдят... Та, кои са и лъжите и постъпките, за които Влади, Краси, Дени по-специално... и всички останали й бяха сърдити още преди връщането й?

# 186
Влади е обиден, защото чувства, че той е бил лъган още от влизането в предаването, не му е казала, че е взела хонорар и се е правила на света вода.
А за какво друго? Като стане някоя издънка и ги глобят, тя никога не е виновна (както и Лина, отрича до последно), твърди, че няма койнове, ама има. Просто не иска да ги дава за цигарки, иска другите да си ги хабят, а тя да пуши от общите цигари. За Краси лъжеше, че били приятели отвън, той каза, че я е виждал 3 пъти в общи компании и никога не са оставали насаме заедно, тя съвсем друга версия представи.  Отделно се опитваше да натопи Виктор за какво ли не, покрай оня измислен триъгълник. Той не влагаше нищо, но тя си мисли, че той влага и от това уж ревнувала Божидара.  Да не обсъждаме вече измисления дуел с Димана, който доведе след себе си още няколко лъжи: че е решавала пъзел (а какъв пъзел? "Като вашия", хахаха), че няма койнове, а всъщност най-нелепото, че "продукцията така й подсказала".  Човек, за да си оправдае лъжата, се оправдава с другите ,само и само да се хлъзне.
А най-нелепото е да намесваш Бог (религия) и извънземни в едно изречение. Това е оксиморон отвсякъде.

И на "Островът на стоте гривни" същата работа. Крадеше барчетата на останалите (а там гладуваха наистина), нищо не каза, мълча си. После участниците чак по телевизията си видяха кой е крал. И отново беше "вечната жертва", все устата и заядлива, никога не е виновна. Ако я обвинят за нещо, веднага реве, веднага дискриминация имало. И така Wink

# 187
Да видим след цял изнесен сезон от Божидара и Грозденка кой ще победи най-накрая..🤣🤣 Ако победи някой не толкова често излъчван не знам..🤣🤣 Финала е след няма и 1 месец. Не остават чак толкова много епизоди са видим...

# 188
Ами като виждаш как водещите/продуцентите променят вота на гласувалите и вместо Грозденка и Лина, номинираните изведнъж станаха Веско и Краси... на какво ти намирисват нещата?
В миналия сезон всички гласуват са Жорката, продукцията обаче го връща. Тоест "вие си гласувайте, ама вашето мнение не е важно, ще си подредим играта както сме си решили ние".
Кому е нужно да има номинации и гласуване, щом това не се зачита?

(Остават ми още 45 мин. да догледам, ама върви Биг Брадър, хахахаха)

# 189
Тоест, Влади се чувства предаден по негови думи от Грозденка, защото тя не му е казала, че тя ще има хонорар? Но в последния епизод той не го каза на номинациите това. Защо? Нима му е неудобно да признае защо се чувства "предаден" чак? И че е точно заради хонорара явно. А Денислава се направи на много засегната, че Грозденка смята, че Денислава и Влади й завиждат за хонорара. Самата Денислава в епизода казва по време на номинациите, че те нямали право да говорят за хонорари преди предаването. Та, за какво точно е сърдит Влади на Грозденка, ако не е точно за това, че той не получава хонорар в крайна сметка, а може би е щял да иска такъв, ако е имал информация, че тя ще вземе?

А Денислава за какво е сърдита на Грозденка отпреди връщанего на Грозденка от тъмницата? След като не било заради хонорарите...

И Краси за какво е сърдит на Грозденка отпреди връщането й? Когато я номинира на миналите номинации, причината му беше, че тя казала в някакъв момент, че Влади е най-силният мъж в къщата (нещо такова) и че Краси, той сам си го каза, се почувствал засегнат от това. А тя после не отишла да говори с него. Това ли му е причината на Краси да й се сърди? Че тя смята Влади за най-силен... Ами това е леко детска причина, не мислите ли? И доста напомня на ситуацията с кой би спала Лина, когато не казва неговото име и той пак е сърдит... Освен това, ако Грозденка не му е близка и е излъгала, че са си близки, той защо очаква тя да ходи да се разяснява с него след горната случка? Последно близка ли му е била или не му е била близка... Май, когато му е удобно е едното, после другото...

А Виктор... там вече не ми се и говори наистина. Но какво е това "какво ли не", за което го е натопила? Каза му веднъж, когато Божидара и каза, че "се чекнела" на танца с Краси, че Божидара й казва това заради него и техния т.нар. триъгълник - и то реално си беше така. А той не взе отношение, както прави винаги. И при писането на песните се изниза. А после всички обвиниха Димана, че не иска да пише и пее глупости за техните драми. Иначе зад гърба на ергенките може да обяснява какви са Викторчо.
А той дали е влагал нещо - не знам дали и той дали знае. Навън може и тези двете да нарича "мастии" - няма да се учудя. Но... на три пъти каза, че би спал с Грозденка. Алпер доста се потруди да рови там и да налива масло в огъня.

Алпер също се прави на много готин и над нещата, ама се изниза набързо от ситуацията с триъгълника, когато стана напечено, въпреки че той ходеше и инициираше половината глупости.

За издънки и тн... Аз нямам спомени Грозденка да е имала глоби преди да се върне от тъмницата. За какво са били?

И тя реално нали няма койнове сега? Как да ги даде за цигари?

А и нали с четиристотин койна от общия бюджет си купиха цигари последния път като пазаруваха.

Другото, което е... тези койнове, който ги има, не е длъжен да ги дава за цигари или храна. Спомням си Илиян на последните номинации как доста рязко се сопна на Веселин точно за нещо такова. Че този Веселин ходи и едва ли не разпределя и изисква който имал койнове за какво трябвало да си ги използва. Щом чак Илиян, който изглеждаше спокоен като статуя на моменти, го е издразнило това поведение на Веселин...

И всъщност те са в игра... буквално. Това не е животът навън. "Лъжи" от сорта на "имам/нямам койнове", "решавах пъзел или не"... не са някакво лично предателство, а част от играта и нещо абсолютно нормално като част от стратегии. Странно е, че възрастни хора, част от които са участвали дори и в по-стратегически насочени предавания, не го осъзнават.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 22:22 от Geri2000

# 190
Биляна директно каза на Влади, че ако се обърне срещу Грозденка ще го приемат при тях. И затова той дори не се замисли, а директно отиде в спалнята и се хвана за първата сламка, за която може.

# 191
Гери, малко ме караш да сравнявам едно дъно с друго. Пишейки това за Грозденка, което ми е направило впечатление, не означава, че хваля останалите.
Да, не са длъжни да си дават койновете за цигари или храна (а вече не им е и позволено), но тя защо иска другите да си харчат от койновете, за да пуши и тя, а пък тя да не харчи от нейните?
И не е вярно, че няма. След като се върна от Тъмницата има койнове. Всеки има, завръщащ се оттам - има.  И дори и да не сме сигурни в това, самият факт, че на един казва, че има койнове, а на друг казва, че няма... значи все е излъгала единия от тях.  И като я хванат в лъжа, вечният лаф "то ще се види после"..
За Краси тя многократно намекна, че са били много близки, пък той каза, че са се виждали общо 3 пъти, и то в присъствие на други хора.
И самият факт, че е звъняла телефончета наляво и надясно, да ги наговаря, да си "пазят гърба"... това какво е?
Едно пренавито кълбо от стратегии, фалш и интриги. После се чуди откъде й дойде.
Колко глоби им натрупа? Куп нарушения направи, 400 койна глоби само за 1 ден, заради нея. Ама в същото време иска да пуши цигарките, купени с чужди койнове. Мега нагло същество.
Няма лошо, като си се наакал, да кажеш "сбърках, хора... сори" . Но понеже не пада по гръб и продължи да се излага, затова е и тази колективна реакция на всички. А от тези всички, половината също са... пълна скръб.
Алпер, Васил, Никола, Веселин, Краси не мисля, че са се дънили с каквото и да било,  играят си честно, не правят интриги, не правят нарушения, не трупат глоби...
Влади не ми е приятен.

# 192
Именно, хаха
Точно, че 15 човека или колкото са там се сърдят на един човек за същите неща, които и те правят.
И аз това, което казвам, не е толкова защото Грозденка ми е някакъв топ играч едва ли не. Просто другите са същите. А се нахвърлят върху нея. И с цялата си наглост някои от тях казват и че се правела на жертва, при положение че те я поставят в такава позиция с държанието си.

Телефони не са казали, че тя е звъняла. От разговора им с Денислава в спалнята стана ясно, че Денислава е звъняла на Грозденка, а тя е била в разговор с някой друг каза... май Виктор или Краси... забравих... И съответно после е звъннала обратно на Денислава, която първа я е търсила. Това се каза.

Ако не са били близки с Краси, той какво очаква от нея тогава? Вътре в предаването за какво й е сърдит отпреди тя да отиде в тъмницата? Така и няма отговор на това.

Тези глоби са от след връщането й. И е тъпо, да.
Преди това не е имала. Не помня изобщо да са споменавали, че е имала. Тоест, те не са се настроили срещу нея заради глобите преди. Тогава за кое точно?

Стратегиите по принцип са част от такава игра. А и тя Грозденка... не е баш велик стратег. Даже вчера на номинациите го показа ясно.

Вътре има доста по-подли стратези като Влади и Денислава.

Ами без да ги обиждам, но за мен Алпер и Андон са малко като безгласни букви. Където ги сложиш, там ще застанат. Това дали е хубаво или лошо... на мен поне не ми допада.

Никола се чудех кой е, лол
Мен много ме дразни, така че може и да съм пристрастна. Привидно не се е дънил с глоби или нещо такова - факт. Но изобщо не мисля, че е такъв "пич", какъвто се опитва да се изкара. А и цялата им пичовска (не)коалиция с Божана, Биляна и Веселин - не ми допада. Като някакви домоуправители са. Опитват се да се налагат по разни начини. И им се получава с някои по-слабохарактерни хора. С масата от хора всъщност...

# 193
Много ми е смешно, когато се обвиняват участници в предаване, че лъжат. Много ми напомня на Ивка Бейбе и "не-коалицията". Естествено, че ще лъжат - това е част от стратегията. На Грозденка проблемът не е, че е излъгала, а че го направи нескопосано и я хванаха. Няма един в цялата къща да не е излъгал за същите неща - Биляна - за тъмницата, Дари - за койните, Лина - за глоби, за хонорари сигурно не са се питали, но подозирам, че всички биха излъгали и т.н. и т.н.
Та... абсурдно е да се съди участник за лъжа. За лоша стратегия - да, за слаба социална игра - да, за грешно изиграни карти - разбира се. Ама за лъгане...да не са в изповедалнята на църква все пак... Абсурдно е....

# 194
  • София
А защо никой не се сърди, че Биляниш си ходи на турнета вместо да виси в тъмницата, че и ги излъга за това?
Бах тез двойни критерии.
Хвани единия, удари другия лицемер в тази Къща.

Общи условия

Активация на акаунт