КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 11 775
  • 251
  •   14
Отговори
# 240
Браво на Божидара за самостоятелния живот. Сега да си вземе поука от участието в Къщата – да си пие редовно хапчетата и отвреме на време да си затваря устата.

Иначе трите дами Грозденка, Божидара и Лина им направиха сезона, а сега ща гледаме как пичовете ще са финалисти.

За съжаление и аз така си мисля, че както кава Божана ,,гъзарите" ,които цял сезон не блеснаха с нищо ще са на финал.
В това число виждам и Алпер.Да добряк е ама, защо в клиповете си както и в къщата вечно е съгласен и се нагажда според ситуацията.Колкото и да ги плюем сезона го направиха главно Божидара и Грозденка и от части Лина.
Дано успеят чрез уинкойните да обърнат нещата срещу другите.Защото така наречената групичка на по-известните ми стотят много тарторски и ,че те командват парада.

# 241
И аз съм на същото мненията е, че щом харесахме Божана, значи смятайте какви са останалите Grinning

Ново видео на Алпер, този път с Виктор
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 13:24 от diziler

# 242
На мен последният епизод ми беше сравнително интересен.

Радвам се, че Краси победи на играта. Предпочитам него пред другия.

Рекламата на Лина, Дени и Дари ми се стори най-окей.

На играта с мненията съм съгласна с Божана за почти всичко. Без полиаморията и полигамията.

Андон доста мен учуди с позицията си по някои въпроси. Веско ми е така широко използваното от тях мъжко пикми, така че не ме изненада, че играе за публиката.

Интересно какво значи "да си имаш права, ама да си ги използваш само у вас"...

За религиите съм много съгласна с това, което част от тях казаха, че са вредни. Само дето войните, които са се водили и продължават да се водят, наистина не са били толкова на религиозна основа, колкото точно за власт, а религиите са били само претекст.

# 243
Направих си акаунт единствено, за да изкажа мнение колко нагласено изглежда всичко според моите наблюдения, и за да разбера дали и други хора са го забелязали или имат по-вътрешна информация по темата. Според вас не е ли очевидно, че съпругата на Христо се меси в продукцията както по време на снимките, така и сега, докато се излъчва (пример: репостването на сторитата срещу Горзденка от tattstoner)? Ако наистина е така, това е крайно непрофесионално, и не разбирам как Павел Колев изобщо го приема. Не е нормално в предаването да се включват хора, които са близки до продуцентите - особено когато става дума за хора, които си кумуват по сватби и прекарват ежедневието си заедно.

# 244
Не са само Павел и Христо, имат и трети "съдружник" който също взима решения и сл. Как се казваше, не ми се рови, не ме интересува, Пешо или нещо от сорта. Той не се показва публично. Но колкото знам, той има еднакво участие в тяхната фирма или какво е там.
Което прави нещата по-зле защото ако един е несериозен, другите двама би следвало да са разумни и сериозни. Чак и ако двама са несериозни, един поне да има акъл.
Но, хайде да речем че трима души + жената на Христо ( само за нея съм чувала) са заети с хиляда други неща и конкретно това предаване го претупват и да предположим че и за социалните им мрежи някой се грижи и репоства всичко на което са ги тагнали, без да чете....само така мога да си го обясня.
Което пак ги прави несериозни, но те пък и не претендират да са сериозни...Павел може би,така изглежда, но не, не са дорасли. Все пък, евала на всичко което са направили, ние затова сме публика, за да гледаме, коментираме и критикуваме. Всъщност не бих искала да съм в същия кош с тяхната публика, това е първият сезон на който давам шанс.
По едно време си казах: сигурно всички са заети със тази сватба. Но и това мина и всичко остана така, че и по-зле.
Най-много ме озадъчи че само изтриха сторито на 17тия час и толкова. Май няма голям отзив, само ние си пишем тук, затова. Останалата им публика не е и забелязала. Което е плюс за тях. Какво по-хубаво от публика която само едно и също меле цял сезон: Дари, Дари, Дари, Грозденка, Лина, Дари.... Никакво критическо мислене. Поне така съм забелязала.

# 245
Направих си акаунт единствено, за да изкажа мнение...
Само за протокола: не е нужно да си правиш профил, за да напишеш мнение.  Можеш през ФБ:

Иначе семейно, с шуро-баджо и роднини в екипа ... това го има и при други. Да речем фамилията Халваджиян, която работи за почти всички продукции на Global. Ама поне е професионално.

# 246
Ако наистина е така, това е крайно непрофесионално, и не разбирам как Павел Колев изобщо го приема.
Защото съпругата на Павел Колев се меси също толкова, колкото и тази на Христо- просто по различен начин. Smile

Тази непрофесионална нотка, с риск да се повторя, идва от стремежа им да останат релевантни. Те се стараят да запазят добри отношения с колегите си инфлуенсъри и да изглеждат като част от компанията, а не като хората, които носят отговорност за формата. В крайна сметка малко ги принизява като просто водещи на предаването, а самото предаване остава без адекватен продуцент.
На моменти, не знам дали е заради монтажа или наистина така са се случили събитията, но изглежда, че правилата се променят или уточняват вече по средата на започната игра. При мен точно това поражда съмнение за пристрастие.
Вместо да изграждат напрежение и да водят историята напред, да създават интриги или да поддържат създалите се такива- Павел и Христо са по-скоро приятелски настроени. ( примерите са много: играта Грозденка/Дари, една от битките за имунитет, играта с яйцата, играта Лина/Димана, играта Дари/Памеца, последните номинации, на които се намесиха в социалната игра вътре)
Отделно, самият факт, че постоянно има екип вътре в къщата, също изглежда непрофесионално. Забелязвала съм няколко пъти хора от екипа да заговарят участници, което уж е против правилата. Един път дори самият Христо си позволи да заговори Виктор.

Което пак ги прави несериозни, но те пък и не претендират да са сериозни..
Е, нали уж правят заявка и изявяват желание следващият сезон да е телевизионен. SatisfiedSmile
Иначе и на мен ми липсва "Ще си кажат" този сезон Sad

# 247
Направих си акаунт единствено, за да изкажа мнение...
Само за протокола: не е нужно да си правиш профил, за да напишеш мнение.  Можеш през ФБ:
Нямам желание да използвам реалната си самоличност тук.

И да се върнем на темата:

Дори и да не претендират, че форматът е сериозен, не би трябвало да има пристрастия, нагласяне на играта и бутане на определени участници. Това създава силно чувство за несправедливост у зрителите и е изключително дразнещо, когато ясно се вижда, че някои се подкрепят, а други като Биляна получават специален статут, за който правилата не важат толкова строго, колкото за останалите. Целият сезон изглежда така, сякаш върви по предварителен сценарий - част от участниците са себе си, а друга част играят роли, зададени от продукцията, чрез които се създават определени сюжетни линии зад кулисите.

# 248
Отново са пуснали дълъг епизод, дано не е скучен…

# 249
Аз съм в началото и Алпер казва “Кой въобще си прави профил в БГ-мама и пише коментари” и шок, боНба, ужас… Алпер писа в предната тема. Отговори ли си на въпроса, Алпи?🙂

# 250
  • софия
Това не е нищо. Миналата година вкисналият Жорко такова подпиране му подпряха. На втория ден беше изхвърчал, ако не беше тяхната спешна намеса. И така куцук, куцук до финала. Накрая и победител. Толкова освиркван "победител" не бях виждала. Може би Алекса от ИВ.
 Претръпнах И тази година очаквам същото. Някой от групата скатаващи се неприятници ще е. Които сами се провъзгласиха за "пичовИ".
 И като отворихте дума за Алпи. Там положението е тежко. Сеирджия и провокатор. Без грам смелост да изяви някаква позиция. Прави с усмивка мизериите и после мига, уж не разбрал, какво е станало. Задмина всички по интригантство.

# 251
Ако наистина е така, това е крайно непрофесионално, и не разбирам как Павел Колев изобщо го приема.
Защото съпругата на Павел Колев се меси също толкова, колкото и тази на Христо- просто по различен начин. Smile

Според мен отчасти защото съпругата на Павел е по-зряла и е на 29-30г. С Павел са на най-вероятно на една и съща вълна и са заедно от доста години и са по улегнали.

А жената на Христо и той са в противоположност на това, от не много време са заедно, тя е малка на 22-3г. И много се лигави и най-вероятно още се филмира от разни драми, участниците са повечето около нейната възраст там Божидара, Грозденка, Биляна, че и Божидара и е мн близка приятелка и ето на.

Общи условия

Активация на акаунт