Отговори
# 105
А на мен всички са ми любими Heart Eyes

Привет, момичета Blush

Онур нямаше ли пише нещо? От вчера чакам Grinning

# 106
Много сладурско Heart Eyes

# 107
Афра...
Щастлива съм,че е трета Heart Eyes
Прекрасно е,че не се занимават все с нея...има и други актриси,малко и тях да нищят

Гьозде..върна ли се тази жена Joy
Загуби се из джунглите и по плажовете Heart Eyes

# 108
Хелоу! Много динамична седмица започна, за отбелязване на годишнината от започване на Рибарчето, единият патрон три спомени, другият - споделя нови такива! Важното е, че се случва нещо, нагоре, надолу, но животът върви напред.
Аз през почивните дни търсих да си пусна Рибарчето 1 сезон, 1 еп., с бг субтитри, но не намерих. Не искам с аудио, не е същото. Та ако ви се намира линк? Аз съм гледала сериала умишлено само веднъж и епизодично по БТВ стори. И сега му дойде времето за мен да го повторя. Simple Smile

# 109
Сет BBSO в Джихангир Grinning

Красота Heart Eyes

Питали Емре пак за казармата на Рамо и за възрастовата разлика на Афра и Кенан Grinning Ще кажеш, че тe са единствените с разлика тази година по екраните, но само при тях е голям проблем Grinning

# 110
Привет  Heart

Голямо реване за тази разлика.Като,че ли от това зависи успеха на проекта,всичко друго може да е мазало, ама ,ако разликата е ок значи няма проблем.Гледаме персонажи,техните истории,характеристики и възрастови разлики.Щом това е важно за обществото.В световното кино има достатъчно  примери за великолепни екранни двойки  с "шокираща" разлика във възрастта на актьорите.Който иска да мрънка и да хейти все ще намери за какво.Първо не са видели и 5 мин от сериала ,но изводите са направени.

# 111
  • София
Хич не се ядосвайте - за сметка на това ще гледаме Мерт и Мирай, между които няма такава възрастова разлика и аз чакам много горещи сцени - и двамати се справят супер.

Колко са сладки, нали?

# 112
🎥 Сет в Marriott hotel pendik

# 113
# 114
Мердо се е появил, много готин Heart Eyes

Оха, рекламата на Дефакто идва Heart Eyes

# 115
Афито,Хакан и Йешим Heart

# 116
# 117
# 118