Отговори
# 285
Еве, и аз те обичам! Kissing Heart
Ками, няма нищо ново покрай проектите, затова така циклим в личния живот. Бях си обещала да не го правя и пак се поддадх, за което съжалявам! Sad
Не мисля, че е честно да изискваме от Бенита безпристрастност. Като фен на единия или другия, всеки оправдава своя любимец и влага чувства и емоции в това. На мен нейните мнения са ми като щипката сол. Мисля, че внася цвят и разнообразие в темата ни и донякъде спомага за съществуването на форум. Иначе, всички да си говорим едно и също, и да си се лайкваме, не е интересно.
Бенита, ценя коментарите ти! Карат ме да мисля! Simple Smile

# 286
Фи, постът ти за "кавалер" Мерт е много точен. Благодаря ❤️ Не зная защо всички фенове му прощават това поведение, но и аз го правя, въпреки че бях видяла всичко, което си описала. Мерт не може да излезе от ролята на Ферит.
Афито си е супер на рекламата, и изобщо, нашето силно момиче!

# 287
Моето мнение,мисля,че го знаете всички,няма нужда да се повтарям.
Отново поздравления,Фи...и всички които писахте.Подкрепям Hands Clap
Ще напиша само едно...което написах и преди 1 година след Бали и си навлякох омразата на негови фенки..
Мерт е прекрасен актьор,факт..но супер незрял...

Ииии Рива изчезна в небитието,май..
Мерт явно чете небивалиците в X,и реши да ни покаже къде,аджеба е бил.

https://www.instagram.com/p/DPQSHoMCDYb/?igsh=MThubGgwcDhjdnh6Nw==

Аз също уважавам чуждото мнение,но да прелитаме от тема в тема,при положение,че сами сме предпочели друга..и то за да ни се набива в главата,че не сме прави и акъл нямаме в главите..
Ами не е ок.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:29 от Милена Тодорова 756835

# 288
Миленка, Междузвездни войни. Сезон 7. Нападение на джадаите. 🙃
Да пишем ли на Афра да помисли за филм за АфРам? Малко налудничево звучи, но хората и пишат какво ли не, защо не.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 15:11 от Ninka555

# 289
FI, не е лошо от време на време да ни сполети и тук циклонът "Габриеле". Hands Plus1 Hug

# 290
Скрит текст:
Цитат
Fi79

Пиарът с АфРам беше удобен и за двамата, както и за общия им сериал, но след края на снимките Мерт ясно и категорично се дистанцира, както от Афра, така и от този пиар. Феновете на Афра са фанатични, агресивни и злобни към всяка жена (актриса или не) около Мерт.,което вреди на партньорките   му  .Той в момента не се нуждае от пиар, за разлика от Афра и Ханде, които имат  да промотират новите си  сериали/жалко за методите им/
На това предизвикателство няма как да не отговоря! Извинявайте, дами!
Бенита, от последния сблъсък на Мерт с "журналистите", състоял се преди няколко дни, не ми изглеждаше ясно и категорично да се е дистанцирал от Афра, дори напротив. Толкова беше хлъзгав, че с пълна пара подхрани илюзията за АфРам и в момента се правят някакви абсурдни анализи, и пак се търси под вола теле.
Аз, като огромен фен на Афра, не съм нито фанатична, нито злобна, нито агресивна към жените до Мерт. Всъщност, като гледам как се държи с жените до него, става ми много тъжно за тях и ми иде по- скоро да ги защитя. Като жена и като майка на момиче, разчитам поведението на Мерт спрямо дамите му като недопустимо. Точно затова заговорих за липса на стил и класа, какъвто един истински мъж би трябвало да притежава. Има неписан кодекс за мъжка чест, с който явно той не е запознат. Ще приведа само два примера и спирам.
1. Афра и Мерт излизат от нечий дом и пред вратат ги чакат папараци и репортери. Той отваря вратата на колата и бърза да се мушне вътре, оставяйки дамата след него да се оправя сама. Бях в шок! Що за мъж няма да изчака първо да се качи дамата му?! Не е ли редно да помисли първо за жената до него? Да я защити и да й осигури безопасно място, дори и опасността да идва от "журналисти"?
2. Мерт и непознато момиче, с което явно е в отоншения, съдейки по позицицията на телата им, се появяват на снимка. Мерт и предполагам същото момиче, отново демонстриращи интимност, ги виждаме в кратко клипче, заляло всички социални мрежи. До тук всичко е чудесно. Младата звезда на турското дизи е срещнал любовта. Какво по- хубаво от това да се обичат и да показват тази любов. Проблемът в рая дойде само няколко дни по- късно, когато Мерт застана пред репортерите и на въпроса за дамата му, отрече съществуването й! Той не каза, че е било мимолетно, че нещата не са се развили в желаната посока, че са установили непреодолими различия и т.н. (триковете за оправдаване на раздяла при звездите са много), а отрече всичко, което е съществувало. По- звучен медиен шамар от мъж към жена лично аз не съм виждала. Няма значение коя е жената, дори и платена да е, един мъж е длъжен първо да се погрижи за нейната репутация и тогава да мисли как да спасява своята кожа.
Разбира се, вие, фенките на Мерт, не виждате нищо нередно в поведението му спрямо жените, но това не означава, че няма такова.
Ако не знае как да лавира открито, тогава просто трябва да бъде по- дискретен.
И не, не го мразя, нито мразя жените му, нито партньорките в съвместни проекти. ( Той самият не задраска ли всичките си професионални партньорки или бъркам?) Аз просто не харесвам медийния образ, който си изгражда. Дано в действителност да е друг.

1.Когато Мерт и Афра излязоха по явен пиар сценарий с поканени журналисти, реакцията на Мерт беше личен протест срещу задълженията по договора му. Той демонстративно показа, че дамата не е неговата.

2. Мерт е свободен мъж. Не търси любовта , а  авантюри ,което е  "незряла, временна любовна интрига, която често е повърхностна и може да бъде свързана с експериментиране или търсене на силни емоции без дълбока ангажираност. Авантюрата често остава просто краткотрайно преживяване без развитие в по-дълбока връзка."
Трябва ли да разяснява по медиите кои и какви са авантюрите му?Когато реши да търси любовта и я намери, ще я представи на публиката. Дотогава, докато е обявил, че е необвързан, не е длъжен да споделя нищо.

Мерт е достатъчно дискретен, щом не знаем с кого прекарва нощите си – млад, потентен мъж.
А за да охладят страстите и въображението на фенките на Афра, чиито пиари не се отказват от манипулациите  "Афрам "и неговите пиари вероятно имат още  резервни  пикантни видеа. .Дано не се налага да ги пускат

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 15:46 от bennitta

# 291
Афи ❤🧿.  Тук отегчена ли ви изглажда🤭

# 292

Flowers Rose

Фи...отново Hands Clap

# 293
Изобщо не ме вълнуват авантюрите на Мерт. Вълнува ме това , че продължават да свързват името му с това на Афра.

На всичко останало ще отговоря с една мисъл на  любимата ми  Фаина Раневская :
"Под опашката на най-красивия паун се крие обикновен пилешки за*ник. Така че по-малко патос, господа."

# 294
  • София

Продължавам да съм почитателка на двамата поотделно, въпреки че имат толкова сложен ПР.

# 295
Статия на ATV..

Кенан Имирзальоглу се
завръща на екрана с новия сериал на ATV "ABİ"! Кога ще бъде премиерата на сериала "ABİ", в който участва и Афра Сарачоглу?Кенан Имирзалъоглу се завръща на големия екран със сериала "Aile Bir İmtihandır" (Abi), който ще се излъчва по ATV. Сюжетът и актьорският състав на "Abi", в който участва и Афра Сарачоглу, вече предизвикаха значителен интерес. Подробности в нашия новинарски репортаж...
Обичаният екранен актьор Кенан Имирзалъоглу се завръща с нов проект след дълга пауза! Новият сериал на OGM Pictures по ATV, „ABİ“, вече привлече значително внимание от зрителите. С участието на Кенан Имирзалъоглу и Афра Сарачоглу в главните роли.Кенан Имирзалъоглу ще играе лекар, който се е сблъскал с предизвикателства от семейството си преди години.Сериала, разказва историята на драматична семейна конфронтация. Рекламиран със слогана „Семейството понякога е най-голямото изпитание“, сериалът изследва теми за силни семейни връзки, справяне с миналото и самоанализ.Участието на Афра Сарачоглу и сюжетът на сериала предизвика значително любопитство.Новият герой и изпълнение на Кенан Имирзалъоглу вече са източник на любопитство. Феновете с нетърпение очакват завръщането му на големия екран и влиянието, което "ABİ" ще окаже върху сериала. Очаква се първият трейлър на сериала да бъде пуснат скоро.

Новият сериал на Kenan İmirzalıoğlu "ABİ" ще бъде скоро по ATV!

Хайде,чакаме..

Статията естествено е за Кенан,той е водещият актьор...но феновете,се вълнуват заради Афи,най-вече.
Поне аз..

https://www.atv.com.tr/haberler/2025/10/01/kenan-imirzalioglu-at … -zaman-baslayacak

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 18:11 от Милена Тодорова 756835

# 296
Добра вечер, вече! Simple Smile
Да попитам, това ПР-те на Афра и Мерт нямат ли си имена. Щото обикновено си имат и се знаят.

# 297
  • София

Афра, която изглежда много щастлива с Хакан и фен, изобщо не е за съжаление, нали?

# 298
Изобщо не ме вълнуват авантюрите на Мерт. Вълнува ме това , че продължават да свързват името му с това на Афра.

На всичко останало ще отговоря с една мисъл на  любимата ми  Фаина Раневская :
"Под опашката на най-красивия паун се крие обикновен пилешки за*ник. Така че по-малко патос, господа."

Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu ile barıştı mı? GazeteMagazin muhabirine sarıldı!

Мерт беше атакуван от репортери — маши на мощни пиар агенции, активирани тази седмица да доказват, че „ИМА АФРАМ“.
Аз видях едно развеселено от алкохол младо момче, чиито мисли са объркани от емоциите на героя му, който обича героинята на Мирай. Той вероятно  мисли  и за дамата, която заема нощите му и за настроението на компанията и  много други неща.
 Без да проявява желание да коментира Афра, Мерт раздава целувки, както винаги.
 За заглавието и внушенията на репортерите няма да споменавам.
 Вероятно феновете на Афра виждат нещо различно.

# 299
Афиии и Фуркан Heart

Heart
Той е качил дъмп.
Качвам част от него...Heart Eyes

Афра го е харесала преди малко..

Общи условия

Активация на акаунт