Отговори
# 315
Мелъди вчера писа по въпроса, но в тарпаната не получи нужното внимание Kissing Heart

Историческа нова глава за Balenciaga! Дебютът на Пиерпаоло Пичоли със сигурност ще бъде незабравим, а гостуването на Афра го прави още по-специален. Какъвто и стил да изберат за нея, красотата и талантът ѝ ще блестят. 🤍🌸 #AfraSaraçoğluXBalenciaga
#AfraSaraçoğlu

# 316

Преводача,незнайно защо е пропуснал:
считано от 10 юли 2025
Автоматичния превод бърка,той,тя..да уточня,Пиерпаоло Пичиоли е мъж,вижда се и на снимката..

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 10:42 от Милена Тодорова 756835

# 317
# 318
Добро утро

# 319
Обърнахме му внимание, Еве. Simple Smile
На фона на това, което съм чела за Кр. Баленсиага и последвалото развитие на фирмата му, това трябва да е своеобразно завръщане към идеята на основателя на марката. Или поне така ми се иска. Blush
Цитат
Баленсиага никога не се е занимавал с производство на дрехи за масово потребление. Всяка дреха, създадена от него, е била уникална, правена по поръчка за конкретен клиент. Неговите дизайни са му спечелили уважението на всичките му конкуренти. Кристиан Диор казва за него: "Кутюрът е оркестър, който може да бъде дирижиран само от Баленсиага. Всички останали сме просто музиканти, следващи насоките му“.

# 320
Ти в Париж, а аз на мача
На кого да се оплача?
Цяло лято разделени
и чувствата несподелени

Търсех в тениса утеха
Мацки сменях като дреха
Но в моите мисли все си ти
Следят ме твоите очи

Ръце вдигна от нас Пиара
Не може двойка ни изкара
Аз със друга, ти далече
Никой не ни вярва вече

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:29 от Милна

# 321
# 322
Милна 🤣 благодаря за настроението, което внасяш в това мрачно време.
Еве, Момичета, благодаря за всичко споделено, мисли, снимки, информация  🌞🌞🌞

# 323
# 324
Милна благодаря

# 325
  • София

Толкова е чаровен с двата пръста и как на всички обръща внимание,  браво, да не му е уроки...

# 326
Барбара Палвин и тя се готви за шоуто на Баленсиага галиба Heart Eyes

# 327
Милна, като слънчев лъч си и в най- мъгливия ден можеш да ни озариш! Винаги ме усмихваш! Все така вдъхновена бъди! Nature Sunny
Заради лекциите по PR стратегии, на които се поддадох, пропуснах да отбележа новостите покрай момичето ни. Първо: снимката с любимия колега! Фуркан ми е тооолкова симпатичен, а до Афра - будят умиление и възхищение. Наистина са много, много сладки и чаровни. Искрено се радвам на връзката, която са изградили и извън снимачната площадка. В свят на фалш и суета, в какъвто живеят артистите, да видиш нещо толково истинско, като приятелската връзка на тези двамата, е много обнадеждаващо!
Второ: Афито и седмицата на модата в Париж! УАУ! Чакам го с нетърпение! Искам да гледам красиви хора събрани на едно място. Simple Smile И докато се чудим в каква посока са поели Balenciaga, на мен още една чуденка ми се появи в главата. До кого ще настанят Афито този път?! При предишното ревю много исках да я видя до Изабел Юпер, сега още не съм решила. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:09 от Fi79

# 328

...и в бг ги отразиха.Чуденката продължава.

И фенски постер на Мерт и Мирай,но много ми хареса Hug

И още

Добре изглеждат двамата,ще е интересен сериал и според мен и химията ще е на ниво Nature Sparkles

# 329
Колата на Актан Grinning

Фенско творчество

Фи, да видим първо кои са гостите Grinning
Нашето утре ли заминава, пак изпадна в нелегалност Blush

Общи условия

Активация на акаунт