Отговори
# 345
Стилистът Oгуз Ерел е с Афито Heart Eyes Бях се притеснила, щото Хаканчо пусна стори от Ескишехир Grinning

# 346
Рамо и Дарина Heart Eyes

https://x.com/bizebiseyolmaz_/status/1974156237131710815?t=uFxJb … ImoNeZidqciw&s=19

Сема си е признала, че нищо не знае в момента Grinning За Асос твърди, че са се срещали, но то и без това беше ясно. Оттам нататък следите се губят. Онур Акай да не излезе прав Grinning

# 347
Малко фешън Рамо Heart Eyes

Афито има ли дрехи от Carhartt? Ако има, значи са сдобрени Sunglasses

# 348
Докато чакаме новини от патроните...
една малка анкетка,ако искате.
Кого харесвате от тях?

Качвам партньорите на Афра и Мерт,от.и след нашия сериал...

Афра  Heart Eyes

Мерт  Heart Eyes

Аз...Мерт, разбира се
        Енгин,гледала съм,Вината на Фатмагюл,много ми хареса тогава и сега.
        Фуркан,мнооого го харесвам
За Еге и Кенан,се въздържам..засега.

Аз..има ли смисъл да казвам за партньорка на Мерт
      АФИИ Heart
       Мирай Данер,се въздържам...не съм гледала нищо.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:21 от Милена Тодорова 756835

# 349
  • София

Мерт - все така мил към феновете си и раздаващ се...
Мисля, че е редно като свършат снимките да замине за известно време за да си почине...

# 350
Скрит текст:
Скъпи ми дами, надявам се, че всички сте добре и на сигурно място. Пазете се! Heart
Очаквах по- голяма активност от Афито днес. Измъкна се само с една снимка, при това с маска на лицето. Другата, на която се видя част от ръката й, хич не я броя. Дано утре ни компенсира!

# 351
Добро утро, дами Kissing Heart

Наистина много постно се представи Афито вчера, очаквах повече и аз Grinning Дано не чакаме до довечера, за да видим още нещо от нея. Разчитаме на Огуз явно Heart Eyes

Снощи в клуба са снимали, не остана Heart Eyes

Много секси Илайда, аферин Heart Eyes

# 352
Привет Blush

Готови ли сме за довечера Grinning
Предлагат в х разни тоалети, но те са на Демна, Афра ще е с нещо на Пиерпаоло, нали Heart Eyes

Кенан и Синем засечени в Джихангир

# 353
Добър ден,момичета Flowers Four Leaf Clover

"Каквото и да се говори, любовта не е само сладко чувство, което идва и бързо си отива...
Тя е самата същност и цел на живота.
Тя спохожда всеки, включително онези, които я отбягват..." ❤️
 Елиф Шафак, "Любов"

Heart

Превода е автоматичен,но се разбира..

Днес,чакам да видя Афра в нещо свежо,ефирно,много стилно и едновременно секси Heart Eyes
Искам фурор,уау...искам да има възхита и критики,разбира се...без вечните недоволни мрънкащи,не може Joy
....но те са солта,без която е прекалено сладко и се главозамайваш..

..

# 354
Здравейте , момичета !

Чакам  Афито да се покаже с нещо запомнящо се . Критики е имало и ще има. Зависи как ги приемаш - като нещо градивно  или.... смазващо.
Аз лично предпочитам мълчанието - ако нещо не ти харесва , подмини го . Не прехвърляй негативните си емоции на другите под предлог че си честен и болезнено искрен.  Не се мисли за толкова важен ! Примири се с това , че си преходен и прекалено "малък". /това във връзка с обстановката в момента/. Виж хубавото , доброто и му се порадвай.
Надявам се довечера да се нагледаме на красота , оригиналност, новаторство и красиви хора.

# 355
Стори от Афи Heart Eyes
Разкошни цветя от Баленсиага

По малко и на порции ни показва Heart

# 356
Здравейте

Тук май ще се излъчва дефилето

https://www.youtube.com/live/Nq-taA3DQEE

# 357
Терзи, благодаря за линка Heart

Попаднах на този списък с гости на Баленсиага, не знам дали е истина, но слагам Grinning

# 358
Терзи, благодаря за линка Heart

Попаднах на този списък с гости на Баленсиага, не знам дали е истина, но слагам Grinning

Леле леле  Heart Eyes
Ако е вярно,дано нашето момиче да е седнало между Наоми Уотс и Никол Кидман.....йееее
Е това е звезден блясък Nature Star
Но Афи обожава Кейти Пери...Heart

Общи условия

Активация на акаунт