Студенти в Нидерландия - 27

• 42 345
  • 662
  •   5
Отговори
# 660
Здравейте! Аз не бях влизала отдавна в тези теми, но искам да изкажа моите благодарности към хората, които ги поддържат! Изключително полезни сте на всички мами, които са изпратили най милото си - своите деца, далеч. Първите години в които моят син беше студент ми помогнахте много със съвети за намиране на квартира, а дори и една прекрасна мама, която не ме познаваше предложи нейния син да приюти моя когато остана изненадващо на улицата. Слава на бога, не се наложи, но факта че тук можеш да получиш подкрепа и разбиране, а дори и само успокоение, освен всичката полезна информация до която ни давате достъп е безценно ❤️ Та на въпроса. Моето момче завърши миналата година, но поостана да работи още малко в една прекрасна компания. Март месец ще се прибират окончателно в България с неговата приятелка и имат  много багаж за изпращане насам. Бихте ли ми дали съвет как може да се изпрати. Ако имате контакти на коректни хора, които извършват такива услуги също бих се радвала. Гледал е в DHL и още някакви куриерски фирми, но излиза много скъпо, а багажа наистина е много.

Членувам в  една група, там пишат кога пътуват от и за Европа, обади им се, може да измислите нещо. Горе долу такива съобщения пускат:
Здравейте,на 27.01.2025г.тръгваме от Западна Европа към България.
30.01.2025г.тръгваме от България към Западна Европа.
+359879398152-Ваньо Канев
Аз съм пращала по тях, нямам забелжка. Може би и в обратната посока работят на същия принцип.

# 661
  • Бургас
Да, един от моите номера е точно този, миналата година едно приятелче на моя студент го ползва за багаж от Айндховен до София и всичко беше точно

# 662
Сина ми ходи в Хага на презентация на България уонтс ю . Там имало зам. Министърка на социалната политика. Тя споделила, че имат програма за хора прибиращи се от чужбина в България. Не си спомням какво включва програмата, но финансират 2000евро за куриер/ транспортна услуга за преместване на багаж. Другото май беше наем в Бг за определено време. Сина ми беше доста вхечатлен, какво трябва да си преместваш за 2000евро.
Преди време ползвах Ваньо Танов за транспорт за колело, цената беше приемлива. Сега когато сина ми се местеше от Ахен в Делфт му звъня. За 4 транспортни кашона му беше казал 400евро. Изпрати си ги с DHL за 100евро.

Общи условия

Активация на акаунт