Отговори
# 390
Добро утро! 🫶
Ето я Афито с хубавата блузка! 🧿

# 391
Дарина Кудрина се е снимала също с Мерт снощи и са гледали заснемането на сцена с още две рускини. Има сторита, в които разказва нещо, но нямам идея какво. Който знае руски може да ги слуша, това е профилът

https://www.instagram.com/darina.kudrina

Казали на Мерт, че е много популярен и обичан в Русия, а той си засмял и отговорил смутено "Знам".

Минала е и покрай имението, правят ремонт, явно било продадено.
Благодаря за инфото и лик-а, Mystery G! Flowers Rose
         Дарина разказва, че две момичета са й гостували и са посетили места, на които са се снимали филми. Били са в работилницата първо - снимала се е до халката, която бил държал Ферит, показа че по стените още стоели ескизите от филма, как изглежда наоколо от вън.
        После са отишли в съда, където е сниман филмът "Присъда", след това и до дома на Джейлин от "Присъда".
        За Имението от "Рибарче" - било продадено и е в ремонт, но казва, че са имали късмет да видят и заснемат докато вратите са отворени.
         Вечерта отишли на сет-а при Мерт, много искали да се снимат и да го усетят как общува и се държи като човек. Стоели от отсрещната страна без да снимат, охраната ги оставила като видяла, че не пречат. Когато приключили снимките Мерт са го наметнали с халат и охрана го придружавала до караваната. Когато нямало  движение (по улицата, на която са стояли от отсрещната страна)  Дарина викнала:" Здравейте Мерт Бей, ние сме от Русия. Може ли снимка?" Неочаквано за тях оставил охраната и се приближил към тях и казал:" Добре, изчакайте ме да се преоблека", тя: "Чакаме". Бързо се преоблякъл в караваната и се снимали.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 08:42 от teya123

# 392
  • Яко в Матрицата...
Heart Eyes🧿

Честит първи сняг Nature SnowflakeNature SnowmanNature Snowflake

# 393
Добро утро! Хайде Афра пътува, 4- ти ей сега ще дойде Simple Smile
Честит първи сняг! На някой да му се ходи до Париж  Wink

# 394
На Рамо му се ходи в Париж Simple Smile

# 395
Веднага тръгвам с Рамо за към Афра Simple Smile За такава компания не съм и мечтала Joy
На Рамо му се ходи в Париж Simple Smile

# 396
Малко да ги шипнем двамата 🤍

# 397
Здравейте, момичета!😊

Тате и той си ги шипва. 😎 Един лайк обаче не е сложил на коментарите свързани с русата кака.😜

# 398
  • София
Тея, благодаря за превода Flowers Hibiscus

Този път Афра дори е отбелязала песента в сторито си, като е писала, че е обсебена от изпълнителя. Пуснала е този откъс

Целият текст

https://genius.com/Tame-impala-dracula-lyrics

С няколко думи, става въпрос за двама души, които се виждат само нощем Simple Smile

# 399
Те Афрам с този сценарий все разделени цели три години, нормално да се срещат само по нощите Joy 
Аз викам вече да почнат да се срещат и през деня. Без това идва зима и ще е мрачно и тъмно през цялото време  Wink

# 400
  • София
Acne Studios и АфРам

# 401
Мистери, това че носят дрехи от една и съща марка, сигурно нищо не означава! 🤣
Колата на Актан! ✌🏻

# 402
  • София
Аз нищо не казвам, само качвам снимки Wink

# 403
# 404
И маската откриха! 😜