Отговори
# 600
Само да не зашият Су Бурджу за партньорка на Мерт, че трудно ще я преглътна 🤦♀🤦♀👿👿🤕🤕...
И на мен не ми е любима! Бирса нали беше писала, че вече си има дизи Суто, какво стана?

# 601
За кое дизи я гласяха Суто?

# 602
За кое дизи я гласяха Суто?
Avlu май се казваше!

# 603
Су - вода Wink

Няма проблем със Суто, Мерт ще играе и за нея, тя само ще пърха с мигли и ще цупи устни 🤣

Аа , Су-то да ни е проблема Какво ли не преглътнахме , че едно Су ли ще ни се опре Grinning

Чакаме края на Краля и евентуално  Афра ще е в понеделник ( Кенан И от години/традиция е в АТВ и в понеделник)  , Мерт във вторник

За сега сериалите на ОГМ не вървят много  Ще видим този в петък как ще е
Този сезон има много сериали С рейтингът е трудна работа На да видим как ще се развият нещата

# 604
Да вземат да вкарат вече Афра и Мерт,че да оправят сезона Simple Smile
Тези рейтинги за мен са показателни,че турците нещо трябва да променят. Много зациклиха вече навсякъде едни и същи истории. Явно на хората им омръзва все пак, колкото и да са извратени съседите.
За Мерт, както и за Афра не искам по-възрастен романтичен партньор. Всичко друго бих преглътнала.
Но, както са казали хората, никога не казвай никога Simple Smile

# 605
  • София
Аз като гледам рейтингите, турците си гледат абсолютно едно и също. Пуснат им различно и им е скучно.

Нови на Афра Heart

# 606
  • Яко в Матрицата...
Ага, кума и пищов - това ги влече май 🤦

# 607
В очакване на подробности за Юсуф! Бирса скоро ще пише! 😜

# 608
Добър вечер,момичета!  Heart
А така днес имаме хубави новини за нашите любимци  Simple Smile
Пера излезе от мъглата и се надявам да имаме все повече вклчвания от нея. Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
А заедно с Пера от тази мъгла изкочи ииииииии Юсуф Simple Smile Много късмет и на него Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Много е хубаво това ,че и Мерт ще се вклчи в сериал още тази година. Hands Clap
Ще имаме 4-и сериала с Афра и Мерт,които да гледаме и да нищиме ,емиииииии хич няма да има от какво да се оплакваме ми се струва.  Simple Smile

# 609
В очакване на подробности за Юсуф! Бирса скоро ще пише! 😜

Този път ОГМ я финтираха.😂

# 610
  • София
Краси, ти нали пита скоро Емре при кой ли ще го сложат. Май вече знаем отговора - при Мерт. Да видим де, но така ми се струва Simple Smile

# 611
Краси, ти нали пита скоро Емре при кой ли ще го сложат. Май вече знаем отговора - при Мерт. Да видим де, но така ми се струва Simple Smile

То нали всичко е случайно Grinning
Мисля , че и Гюлчин С може да я включат
 Динамично време ни очаква Grinning

# 612
  • София

То нали всичко е случайно Grinning
Мисля , че и Гюлчин С може да я включат
 Динамично време ни очаква Grinning

Гюлчин при Мерт и Гьозде при Афра, спазарихме се 🤣

# 613
Да не стане накрая така - Афра с Дирен, Мерт с Емре
И мама Есме и майка Гюлгюн обаче да ги разменят по проектите Simple Smile
Само не искам Рибата и Каката адвокат. Без тези особи. И без Синан
Хей, Афра може пак да играе с актьора, който игра Тарък. Много го харесвам

# 614
Нашите не спинкат,нищо,че е рано. Има пълнолуние 😁💕

Общи условия