Отговори
# 705
Толкова ли е трудно да се различават истинските от фалшивите новини.
Афра в Париж обаче изведнъж се е телепортирала в ареста Joy
Не, не, чакайте Simple Smile Може да има сестра близначка,за която не знаем. Или двойничка.
Боже мой Joy

# 706
  • София
Ще снимат до 12-ти октомви, не са излъгали онази рускиня

Да, защото някаква страница за новини е написала нейното име също и на Берил

Да, от толкова много страници, една си измислила допълнително имена и се намерили хора да повярват Joy

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 17:34 от MysteryG

# 707
Адба се изложиха тая седмица!
Рамо! 👑

# 708
  • София
Тотален потрес и то след новината за сериала. Те вярно и по цял ден закриват акаунти на негови фенове, но чак пък толкова...

# 709
Не съм съгласна с този резултат. Абсурд.
Афра и Мерт винаги трябва да са на номер едно.
Предните пъти го бяха нагласили Афра да е назад, сега Мерт.
Другата седмица да се поправят и Кралят и Кралицата да са на върха.

# 710
Парадокс?!

# 711
Тотален потрес и то след новината за сериала. Те вярно и по цял ден закриват акаунти на негови фенове, но чак пък толкова...

Няма нищо изненадващо Нормално  е в навлизането на сезона  Първите двама са със сериали с най-високи рейтинги
Обсъждат се много в соц мрежи  . Мерт не  е по Тв и платформи ,  няма публикации ( трие постове) Има  3-4 снимки с фенове .  Аа , гледа филм Grinning  От къде да дойде взаимодействието
Ето виждаме Афра имаше събитие , постара се момичето и получи заслуженото
И разликата не е голяма
Важното са рейтингите , които ще получат  
То и Ханде е все на 1-2 място , но рейтинг -  2-3
Чаатай и Демет не са в челните места , но сериалът им е топ

За утеха 1М показвания Grinning
https://x.com/OGMPictures/status/1975198953256984950

Да закриха много големи акаунти за подкрепа , но това е битката  в конкурентна среда

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 20:54 от KrasiAnna

# 712
  • София
Да, но излезе инфо за сериал през този сезон и се коментира страшно много. Адба е най-добре направената класация, не казвам, че са пипали нещо, просто ми е странно.

Един акаунт в Х твърди, че има инфо за АБИ, това пише

Има и един отговор към единия фалшив акаунт на Джансу, че сета ще започне евентуално през ноември, още нямало дата.

# 713
Добър вечер,момичета! Heart
Албена ,Честит Рожден Ден! Kissing Heart Да си жива и здрава и много щастлива! Flowers Rose  Flowers Four Leaf Clover  Tada
Хич не е хубава тая работа с наркотиците.Предния път пак така сумати актъори бяха обвинили в разпостранение и подстрекателство или нещо такова беше и някои от тях доста ги повъртяха по съдилищата.Сега да видим кой за съжаление ще изгори и кой ще се измъкне.
Ай Мерт чак на трето ,място,не сме свикнали да го виждаме така Thinking Но пък разликата  с тия дето са на  1-во и 2-ро място е съвсем малка ,а те са в действащи сериали в момента и пак кви им са мижави разликите.Така че предполагам че тая грешка съвсем скоро ще се коригира и Мерт ще си дойде на неговото заслужено 1-во място. Hands Pray

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 21:19 от Eny87

# 714
  • София
Попадна ми сега видео с Илайда Алишан, приятелката на Афра, която участва в сериала на Боба. Ще са интересна комбинация с Мерт.
Аз си мисля, че ще вземат много популярна актриса за този сериал, освен ако женската роля не е второстепенна. Тогава може да е някоя връзкарка.

# 715
  • Яко в Матрицата...
Ще свикнем, която и да е новата партньорка на Мерт.

За АБИ - дано наистина да си заслужава сценарият.

# 716
Ще свикнем, която и да е новата партньорка на Мерт.

За АБИ - дано наистина да си заслужава сценарият.

Рени , създаде се негативна нагласа за възрастовата разлика много от рано Разчитат на негативното взаимодействие все още Мисля , че вече дойде много това За да се стигне до сценария/гледане  и то в понеделник ,  силен ПР трябва и то  , положителен вече

# 717
На мен не ми хареса как беше поднесено всичко като новини за АБИ. Дори да не коментирам разликата във възрастта. Някак си в мен се породи чувството, че отново съм лъгана от самото начало. Още преди да е почнало.
Искам успех за Афра и стискам палци да е страхотен сценария, да ме изненадат положително.
Желая успех и на Мерт и стискам палци и за Юсуф да не оклепат нещата. Не можаха ли друго име да изберат. Можеше Мехмед да е например Joy

# 718
  • София
Хем разчитат на негативно взаимодействие, хем цяло лято криха Афра. Поне можеше да пуска някакви неща в Инстаграм, тя почти нищо. Сега трябва да й вдигнат социалния рейтинг, защото Кенан просто няма такъв.
Посъживиха АфРам-скрия фендом, след това ревюто, има напредък. Чакаме какво ще последва.

# 719
А,аз повече боНби не искам.
Не може ли Афрам да са като Сейфер в сезон 3. Скучна семейна двойка Joy

За момента не мога да преценя на кой разчитат повече за популярност и взаимодействие като фенска база - на Кенан или на Афра.
Струва ми се,че за момента май Афра носи.

Общи условия

Активация на акаунт