BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 29 810
  • 1 019
  •   2
Отговори
# 990
Лили, наистина звучи обещаващо, ще го гледам. Благодаря за споделеното промо.

Изглежда, че Елена този път ще го попита доста неща по теми, които за него са неудобни.  Искаше да помага и променя Цецо, а то излезе, че той е много по-зле от това, което намира за притеснително в Цецо. Също беше грозно, че дори не му каза чао, все едно Цецо го нямаше.

# 991
Цецо е осъзнат, интелигентен и знае как да отстоява себе си, за разлика от примата. Мути дори не искаше да изслуша и разбере Цецо. Дори да се замисли над думите му. Всъщност по голямата част сме такива - демисексуални. Търсим емоционална връзка с другия, да сме на една вълна. А не от вратата за краката.
Но каквото си направи човек сам, и Господ/Аллах не може да му помогне.

# 992
Да, Мути май до последно не разбра какво точно е “демисексуален”. Като Цецо каза, че може да бъде и с двата пола, Мути сякаш си представи някакви оргии. Затова почна да му повтаря “Ако си гей, бъди нормален гей, бъди само с един мъж”… Много объркан човек. Да видим сега дали ще се скрие като мишка или ще опита да чисти имидж.

# 993
Всъщност по голямата част сме такива - демисексуални. Търсим емоционална връзка с другия, да сме на една вълна. А не от вратата за краката.
Демиемоционални може да мсе повечето, ама демисексуални не - не си лягам с моите мъжки приятели, въпреки, че имаме силна емоционална връзка. Rolling Eyes
Внимавайте как ги обяснявате тези неща на децата, за да няма мяу после Simple Smile

# 994
Няма значение дали си хетеро, хомо, джендър и прочие. Търсиш първо емоционална връзка с потенциалния си партньор, не си лягаш с него на първа среща, нали? Това обясняваше Цецо.

# 995
Не мисля, че повечето хора сме демисексуални. Аз например мога да оценя, че един мъж е сексапилен, дори без да имам намерение да си лягам с него. Докато демисексуалните не изпитват физическо привличане към никого, докато не са минали месеци, в някои случаи дори години, и не са се опознали добре.

От нета: Демисексуалността е в спектъра на асексуалността, но не е пълна липса на сексуално привличане - просто то се появява по-рядко и при конкретни условия.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 13:39 от Lilly_85

# 996
Аз съм сапиосексуална, но това не изключва, че съм хетеро според мен. 😁

# 997
Довечера ще се пусне нова тема. Така че още няколко часа време за гласуване в анкетата. Който не е успял, може да гласува Wink

После ще има анкета за отрицателните герои Grinning

# 998
Пуснах си подкаста на Мути при Елена. Каза, че от малък е в Германия, там е завършил, но има и образование в България от музикалкото училище в Плевен с тромпет и пиано. Обърнал се е към вярата, защото е искал да има музикална кариера на всяка цена, което довело до това да направи неща, с които не е бил горд. Вместо да получава предложения за работа, той е получавал предложения за срещи в хотели, което много му е тажало. Получил е някакъв вид акне от стрес. Дете е на смесен брак - майка християнка и баща мюсулманин. Възпитаван е в религията на баща си и е преминал през всички обичаи и традиции на исляма.

# 999
Това е официален подкаст, така че пускам линка тук:

# 1 000
И аз го гледам. Чак ми е странно колко разумен звучи - каза, че е проучвал исляма, преди да му се отдаде (било е наскоро, въпреки, че от дете спазва традициите). Майка му е православна християнка - баща ѝ не е настоявал да се конвертира. В къщи са празнували и двата вида празници. Още съм на 15-тата минута - Елена го подхвана леко… Още не е задълбала в поведението му.

Ъпдейт: издържа точно 20 минути и пак почна. В България никога не е имало хомосексуалисти, защото в “История славянобългарска” не пишело. 😂

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 16:46 от Lilly_85

# 1 001
Абе като го гледам как се кълчи на стола и не може да си намери място, е ясна работата.
 Димитър от Игри на волята също е коментирал, но не го разбирам какво има предвид. Че му е показвал члена си ли..

# 1 002
Кой Димитър от "Игри на волята"?

Гледах подкаста до края и наистина е много нелепо. Мути през 5 минути сменя теорията за нещата и накрая като не може да замаже положението - реве...

# 1 003
Ей този, дето се джафкаха с Гатьо непрекъснато

# 1 004
Той беше някакъв градинар и се спекулираше в неговия сезон, че Куков е хомосексуалист. Бързо излезе от предаването, а според мен беше положителен образ.

Общи условия

Активация на акаунт