💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 30 756
  • 703
  •   41
Отговори
# 675
  • Някъде там...
Тянко с жилетка... Че той ще окапе още на десетата минута.
Очаквам Ивайло да ги отнесе, макар че жилетките винаги могат да променят резултата непредвидимо.
Шопа ми става все по-неприятен. Не харесвам подмолни лицемери.

Докторът и Пуйкин защо не вземат да се помирят и да спретнат една нова коалицийка, оставяйки Карина, Гизем и Иван да се оправят.
Ха, Дино и Гизем. Simple Smile Отиват си.

# 676
Оф тези варели, не можаха ли да дадат нещо с 200 килограмови торби на това 50 килограмово момиче? Sad Няма никакъв шанс.

# 677
  • В Града на Липите
За фенклуба - Калинката днес е рожденик! За статистиката - везни.
Да е жив и здрав! Сега разбрах защо е такава душичка, непукист и не държи да е център на вниманието Simple Smile

# 678
Алекси е голям дървен философ. За първи път мина трасе и е супергерой. 
Как може да не го послуша капитана!? Непоносим.
Не съм фен на Гошо, но стратегия има. Добра е.
Докторът ще се наиграе сам. Вече става злобен. Дали няма да е вторият непоносим?

Браво на Ръждавичка.

За утре очаквам Александра да си пътува.

# 679
Гизем пък на мен ми е много симпатична. На кастинг битката показа излишно мрънкане, но ми се струва, че понеже имаше много желание да влезе и изпуши като не се получаваха нещата. Но откакто влезна трупа точки. Страшен хъс има, не се оплакваше и отчайваше на блатото, анализира ситуациите, има мисъл в нея, а и в игрите ще е по-добра от всички жени без 2-3. А отделно за мен си и съперничи с Ръждавичка за "титлата" най-хубава жена на сезона. Kissing

# 680
За фенклуба - Калинката днес е рожденик! За статистиката - везни.

Ми от мойта зодия,нищо случайно няма 😜. Един колега днес беше рожденник, и той е светлоок, бяга ,тренира катерене, кара колело из планините🙂

# 681
Ами доста рожденици има тези дни. Правили са ви по празниците. 😁

# 682
  • София
Противно на мненията, дори на самото племе Лечители, а и тук някои които видях - никакво състрадание нямаше в избора на Симона, нито е било с цел да отслаби зелените - ако на Лъчезар е сериозна контузията няма да продължи. А, ако отпадне по медицински причини ще вкарат нов участник. Неясно за тях дали от блато, дали от битка. Чиста стратегия, да спечели благодарност от силен играч и евентуално полза за в бъдеще - абсолютно подкрепям, но да не се прави как има други причини. Стратегия си беше. Вече на Лапунов настояването да е Александра спасена - там бих се усъмнила, Тянко и Александра са на едно ниво като акъл, но тя поне минава трасетата. Неговото настояване за спасение на Александра ми се струва, че е на лично основание.

Гизем, ако не направи скоро опит за смесена коалиция с доктора, Дино и Иван - ще бере ядове, както и Карина, че като нищо Пекин първа ще се сети и двете ще са на прицел.

Утре се надявам да дадат 50 гроша на Александра (да е втора) и Тянко да си ходи. Евентуално да видим дали с  Ивайло ще заиграят заедно и как.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 00:34 от gg__

# 683
Аз вече подадох оплакване към Министерството на транспорта, националните железници, горите и съобщенията, за излъчване в предаването "Игри на Късмета", сезон 7, за разпространение на видеосъдържание със сутринното събуждане и привеждане в готовност към ежеднение на лицето - Звездолина Красная Звездавичка.  
Ведом с това, претендирам и за обещетения свързани с нарушаване на личното ми пространство, както и за нанесени лични, имуществено-финансови щети.
За емоцианалните, още не съм се консултирал с адвоката .. Sweat SmileSweat SmileInnocent

# 684
# 685
Искам утре да победи Ивайло, втора да е Алекс и двамата да се върнат в жълтите. Тянко да си ходи вече! И от блатото да се върне Йордан при жълтите, да играе отново с Ивайло, и вече и Алекс.

# 686
Относно горната снимка - на Mr Proper не знам колко кринджави са му били кадрите в Съдби на Кръстопът, но в Игри на Волята е също мега криндж поне по три параграфа....

Иначе аз имам едно чудене - понеже винаги съм симпатизирала на по-тихите типажи, в случая това е Калин, но той е с много сериозен purple edit (няма синхрони с него), какъв е шанса точно той да стане победител? Досега имало ли е победител, който да е толкова тих и не-конфликтен? (Следя предаването само от три сезона.) А момчето има доста сериозни данни за победител на база представянето му на арената, досега не видях да се е издънил в нещо. Просто не искам победителя да е архетип Палячо.

# 687
Не мога да отговоря на зададения въпрос, но да споделя, че току що изгледах подкаст с отпадналата Мартина. Тя разказа как, падайки му се смяна на ковчежетата при съвета, Калин е искал да се смени именно с нея и той да отиде на блатото по собствена воля. Тази постъпка на фона на действията, които видяхме днес от друг харесван играч - Георги, силно ме впечатли. Това не се видя в епизодите, чиста и искрена доброта и готовност за саможертва, без да търси нечии симпатии от екрана. Други наричат свои съотборници "плевели"... Мисля, че заслужаваме доблестен, открит и достоен победител като Калин.

# 688
Противно на мненията, дори на самото племе Лечители, а и тук някои които видях - никакво състрадание нямаше в избора на Симона, нито е било с цел да отслаби зелените - ако на Лъчезар е сериозна контузията няма да продължи. А, ако отпадне по медицински причини ще вкарат нов участник. Неясно за тях дали от блато, дали от битка. Чиста стратегия, да спечели благодарност от силен играч и евентуално полза за в бъдеще - абсолютно подкрепям, но да не се прави как има други причини. Стратегия си беше.
Прекалено сложна, далечна и несигурна стратегия, ако беше доктора бих повярвал но в случая ми прилича по-скоро на теория на конспирацията. Лъчо я се оправи я - не, пък дали ще и' е благодарен или ще се почувства унизен да бъде спасяван като слаб играч от момиче, пък със сигурност си спечели и враг (врагове) измежду зелените жени - тя сама отбеляза реакцията на Пекин и я спомена в аргументацията си пред племето.
Обикновено най-простото обяснение е най-вярно - че наистина го направи основно от спортсменство, емпатия, а ако търсим задни причини бих изброил поне 3-4 по-вероятни от горната:
1. За добър имидж пред зрители, водещи, състезатели.
2. Да покаже на Лапунов (и останалите) че не може да я манипулира.
3. Да натрие носа и ядоса Алекс с когото отдавна си има закачка.
4,Наистина да вярва че по този начин поддържа зеленото племе слабо и разделено както се аргументира

Най-вероятно поне няколко от тези съображения (вкл дългосрочната стратегия)  са и' минали през главата, но кое от тях е било определящо можем само да спекулираме, още по-малко да твърдим че сме прочели и разгадали единственото. Така или иначе още веднъж се доказа като момиче с характер макар и това да дразни мнозина

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 01:33 от spidrer

# 689
  • София
Ооо абсолютно смятам, че един от доводите и беше, че няма да послуша Лапунов и Алекс, но и далеч не смятам, че спасява Д-р Манчев основно заради контузията. Напълно възможно е други да са мотивите, но както вече написах - напълно подкрепям стратегическата игра.

Общи условия

Активация на акаунт