💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 32 739
  • 733
  •   35
Отговори
# 690
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊

Много се радвам за победата на Ръждавичка. Беше логична.
Логично спаси и Д-р Манчев.

Не бях изненадан от ''волята'' на кутиите с късметчета и как спретнаха изцяло жълта елиминационна битка.
Дотук беше с привилегиите за Алекс и Тянко! Изчерпани са за продукцията явно.

Интересно ми е сега дали Гизем ще заиграе в коалиция с Д-р Пекин, Карина и Иван.
Май ще изпита симпатии към Дино, което е лек жокер, че евентуално може да суичне.

Ивайло нали беше някакъв бизнесмен и управляваше няколко компании? Странно, че не усеща настроенията в племето си и така лесно и без борба сдаде лидерството си в племето.
Но ще му изпишат вежди. Ивайло ще трупа опит на Арената + грошове.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 12:22 от Diavolo

# 691
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз виках за Ръждавичка,за да върне Лъчо.
На мен тандема Лъчо-Деси много ми хареса.И да имат симпатии,мисля,че акцента между тях е лоялност да се подкрепят един,друг на това кофти място.Надявам се да са останали приятели и извън игрите.
Покрай Лъчо започнах да харесвам и нея.А пък Гизем като я прати на блатото - съвсем.

Сега,логично беше Деси да замине,но Карина някак си го обърна на лична злоба и новата я послуша.
Карина не я харесвам още от глупавата визитка.

Утре съм Ивайло и Тянко да останат.Александра е крайно време да си ходи. Просто е скучна,докато около Тянко ще се случат интриги и коалиции.

# 692
  • Sofia
На обратното мнение съм.  Крайно време е Тянко да ходи да оставя мазните си следи другаде. Като толкова му е зор да става известен, да беше избрал подходящото предаване.

# 693
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е така. От стратегическа и интригантска гледна точка, Тянко по-добре да остане.
Александра - около нея нищо няма да се случи. Ще е всяка седмица на номинация. Не й дреме за игрите, не й дреме за нищо.
Да,с Ивайло заговориха за коалиция,но е много късно вече.

# 694
И аз никак не харесвам Карина , делят антипатиите ми с неврохирурга ,той затова е с такава професия - хладнокръвен и неемоционален , но това,че много говори за мъж не е добър признак за мен.
А Калин едва ли ще победи, в тия риалити няма такива мълчаливи, скромни и способни победители ,може би само Гридин ,изтърваха го по погрешка. То и в живота няма такива супер успешни 🙁

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 09:15 от araselia

# 695
Да оценим и този епизод.

епизод 17

Все още не са оправили проблема, че с клик не става.
Оставям картинката само за да се вижда по-лесно този месидж за гласуване.

Засега е необходимо ръчно копи-пейст на адреса на анкетата в нов таб/прозорец   (линка е най-отдолу).

https://www.surveymonkey.com/r/F8NMW8T

# 696
Тянко искам да си ходи. Александра е скучна и слаба, но Тянко е мазен интригант и просто ми е адски неприятен. Просто... ще си  спестя всичко, което ми е на езика за него, че ще ме обвинят в разни фобии.

Иначе Ръждавичка е лидера на синия отбор, спор няма. Слага ги в малкия си джоб всичките мъже там с голямото самочуствие. Много й се кефя и в нея виждам възможност тази година да има жена победител, но да видим как ще си изиграе картите.

# 697
Съгласна съм с Ели за Тянко. Абсолютен ветропоказател, мазен нагаждач. Миналата седмица Ивайло като го спаси една песен пееше за него. Сега бързо го номинира, лепна се за Георги и почна даго величае. До момента, в който може да има изгода. Точно като предателите във Вазовите романи ми е. От типа, дето от страх за собствената кожица и брат си ще хвърли в огъня.
Александра поне си приема номинациите без много драма. Довечера се надявам Тянко да си ходи вкъщи, а Александра да завърши втора. Не вярвам Ивайло да има проблеми да ги бие, при положение, че те стартират и с наказания.
На блатото предполагам, че ще отстрелят Митака, понеже е най-късно дошлия от възможните за номиниране, а и вече има един глас срещу себе си. Не, че ми е симпатичен или е особено силен играч, но стана един от сготвените от продукцията рано. Даже се учудвам, че не отпадна още на битката с колчетата. Явно Калина и беше писнало и искаше да се отърве.
Ръждавичка е силна, но твърде самонадеяна и не толкова умна. За момента няма кой да я спре в синьото племе, понеже Алекс и Чикагото никой не ги приема на сериозно. Калин е над нещата и изобщо не му се занимава. Лапунов и той не се натиска толкова да командва, а и май и беше хвърлил око. Ако попадне на д-р Петров, надали ще и бъде толкова лесно.
Виждам до момента три варианта за победител. Не на база спойлери, а на предишни сезони и впечатления. Или ще е някой тих и безличен от типа Милен, Добрин, където ми се вписват идеално Мирослав и Траян или пък играча с plot armor, в чиято полза някак лесно се нареждат нещата, като Георги, който откакто влезе в жълтото племе, взеха да му пращат все коалиционни партньори и без никаква съпротива си продължава напред. А както е тръгнало може и още да не е влязъл в игрите Joy
На този фон предпочитам в пъти Ръждавичка. От сините ми фаворити за съжаление не виждам друг със шансове. Калин няма едит на победител, нито Лапунов.
Иначе още симпатизирам и на Сапунджиева и Николета. Но ако има шанс за жена победител ми се струва, че ще тикат натам д-р Пекин.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 08:50 от EdelV

# 698
Не знам, аз ли не слушах внимателно, но почти не чух бисери тоя път.

Пекин:
-- Виждам нещо мъничко червеничко (Газела се задава)  

Тянко:
-- Честно казано не съм спасен!

Най-интересното което установих като четох кои ви изнервят е, че точно в този момент никой участник не ме изнервя прекалено. По-малко и повече - да, но не до степен - махнете ми го от погледа.

Предполагам, че моментът няма да продължи дълго, но се надявам да се повтори и потрети.

Симпатизирам на Симона, но не бива да забравя, че битката е 20% срещу другите и 80% срещу продукцията. Ако си въобразиш нещо друго и имаш глупостта да го покажеш - одма ти намазват ските. Видяно многократно.

# 699
Soney ,и аз така никой не ми е тотално неприятен тип Алекса, Виктория,Мартин, Гатю . За сега поне 🙂

# 700
  • София
И аз това си мислех вчера, че засега нямам както отличени фаворити или просто любимци, така и изявени неприятници. Да, едни са ми по-симпатични, други не особено, но нищо крайно.

Една колежка сега чете от някакви жълти сайтове, че някой от участниците е забягнал до бензиностанция за храна. Има ли нещо вярно?

# 701
И аз това си мислех вчера, че засега нямам както отличени фаворити или просто любимци, така и изявени неприятници. Да, едни са ми по-симпатични, други не особено, но нищо крайно.

Една колежка сега чете от някакви жълти сайтове, че някой от участниците е забягнал до бензиностанция за храна. Има ли нещо вярно?
Мисля, че има нещо вярно. Така бяха писали в темата за спойлери.

# 702
  • София
Принципно на жълти сайтове не вярвайте много. Информацията там е базирана на писаници в спойлерната тема, разнесени после във ФБ, колко са верни никой не може да каже.
Все пак в Понеделник се очаква да се случи нещо "по така", дали е свързано със писаното в статията или не , има само един начин да разберем: да доживеем до тогава JoyJoyJoy

# 703
Само на мен ли ми се струва или Карина тъпо си отряза клона с ветеринарката? Не разбрах при положение, че бяха коалиция, защо я нападна така на съвета и после я отстреля. Нещо и тя ли беше хвърлила око на Лъчезар. Коеджикова ми беше много дразнеща, обаче държеше и Лъчо близо до женската коалиция. Сега загубиха и нея и него. И какво стана? Гизем, Карина, Пекин и Иван. Ама д-р Петров е хитър - като нищо може да дръпне Иван към мъжете. Освен да им вкарат уикенда нова жена, и тя позната на Гизем и Карина, за да им подсилят коалицията, ама яко нагласено ще е.

# 704
Карина си е злобничка, но в случая с ветеринарката според мен се нервира защото я номинираха като най-слаба каквато тя смята че не е (в което очевидно е права) и искаше да ги провокира да разкрият истинските мотиви но го направи по много личен и пошъл начин
А митичната женска коалиция така или иначе скърцаше по всички шевове дори в коалицията в коалицията както тя я нарече имаше търкания - Пекин недоволстваше от ветеринарката че се скатава, Карина и Иван бяха придатък

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 11:07 от spidrer

Общи условия

Активация на акаунт