💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 32 164
  • 726
  •   41
Отговори
# 720
Мартин и Алекса са може би най-незаслужилите победители в Игрите като този скакалец от миналата година бих го посочила като тоталния любимец на Фродо .Поне Алекса стана шампион в най-запомнящия се и добър сезон на Игрите по мое мнение.Докато  при Мартин никой с нищо няма да го помни .Сезона беше пълен провал  и го слагам категорично на последно място от всички сезони до сега .

# 721
Много хватки и драми в този епизод. Много шарен и интригуващ.

Топ впечатление (освен събуждането на Звездичка) ми направи първия съвет, когато Шопа с възможно най-ледената си и зловеща физиономия заби копие в гърдите на Ивайло с още по-ледени и остри думи. На мен ми дойде малко в повече, дори стряскащо неговото поведение, все едно Ивайло му е изял супата с вилица... Представям си какъв може да бъде при положение, че изпадне в някаква наистина опасна за него ситуация.. Ивайло наля буквално за секунди няколко литра кръв в лицето си и очите му изкочиха още два пъти повече от обикновенното им очеизвадно положение ахаха В предвид, че до сега се представяше хладнокръвно и стоически почти като някое дърво, сега имах чувството, че може и да се разреве.. ахаха но пък после, на втория съвет, за пръв път чух как се смее като дърт динозавър Satisfied Значи можело..

След стотици изгледани съвети, чак на този се светнах, че това наистина им е най-най-неприятното нещо в игрите. Няма тежки битки, няма глад, няма кофти скандали, те наистина се плашат най-много от съветите. Не знам с какво ги плаши Ралица, но само на съвети ги виждам толкова настръхнали, освен в редките случаи, когато им дойде на гости и някой друг язовец ахахаха

Пектин я урочасах явно, спирам да я одумвам известно време..

Турчето е най-бойното, което съм виждал до сега в игрите. Влезе буквално като земетресение и още от врата им скочи с бутонките напред. Има някакво огромно самочувствие, подкара доктора все едно и е личният чекръгчия. Много е хладнокръвна и проницателна за момиче на тази възраст.. Не знам какво да очаквам от нея, но изглежда ще сътвори още земетресения.
Да видим..

# 722
Е, какво му е на Калинчо да не е победител?
Колоритен си е. Даже повече от пишман колоритните до момента.
Ще е добър завършек на "различния" сезон 7. Амин!

# 723
Изгледах двата епизода снощи, та бях малко назад. Основните точки сте изкоментирали .
Гизем много стоически издържа това мъченическо изпитание, но не мога да не се дразня на факта, че продължават да ми вкарват свежи, нахранени, наспани играчи по никое време. Ами за плот- туист да вземат с кастинг битка да вкарат предпоследния ден един бонус финалист и да вземе да отвее всички балами, които са драпали цял сезон.
На Алекс и съдбата му съдейства да не кара игра до края.
Ръждавичка и на мен започна да ми отива повече в категория положителен герой. Мисля, че и тя се поусети и обра малко поведението.
Георги и при мен отива в графа "анти" с играта си. На арената е супер, но такъв тип социална игра като неговата не ми допада.
Д-р Коеджикова не искала на блатото, било й добре там с Манчев и Пекин. Не може да бъде. Grinning Ще ми хареса сезон, в който всички зачислени на блатото да тропнат с краче и да кажат, че щом са за там си отиват вкъщи.
При кутиите тази опция за размяна, за мен е излишно протяжна и допълнително отегчаваща, особено с някой като Алекс- ще сменя, няма да сменя, ще взема тази, май ще взема и онази, оф, не знам, айде отварям...
Стискам палци Ивайло да ги отвее и двамата, за радост на Жорко.
Ръждавичка беше супер на капитанската битка.

# 724
Неприятен човек е Доктора. Не харесва и не уважава никого. Има се за проницателен , а е просто параноик. Вече ми омръзна да гледам коалиции на полов белег. Както каза КалинчУ, жените там са за цвят. Дори да бутат на командно дишане някоя жена , ще е ясно , че е изкуствена победа. Докато не направят битки или не вкарат условия , при които само жена да може да ги мине , никое племе няма да иска да си съхрани жените.
Ръждавичка я слушкат заради амулета , никой не иска да и е враг. И всеки усеща симпатията на продукцията към нея . Не ги е очаровала толкова с лични социални качества .

# 725
На мен ми харесват сандъчетата. Особено вчерашните, Тянко сигурно се изяжда, че смени с Пекин и тя се спаси.

# 726
Пекин беше права, че Лъчо седеше все едно са му свили сърмите на капитанската битка, с печална физиономия, едва ли не на умиране, а на масата все едно друг човек.

Аз така и не разбрах какво разтегна точно той, ама не му пречеше да гушка Краварката.

Да не говорим, че с половин уста благодари на Ръждавичка. Окей, не ти е приятно, че си спасен заради контузия, ами, да си беше тръгнал, факт е, че тя те прави непълноценен играч.

Все повече харесвам Симона като играч, следва си нейната линия и не позволява да я командадват. Когато други са капитани, тогава да коментират.

Сашо е пълно делулу, ако се мисли за някакъв фактор, ама явно в живота е обграден с хора без мнение и със слаби характери и е свикнал да не му се противоречи.

Карина е добра на терен, ама е злобничка и това ще й изяде главата. Освен това няма никакъв poker face и Петров веднага я разбра, че познава Гюзлемето.

Иво и на мен ми се превръща във фаворит, дано помохне по някаъв начин на Александра на трасето и Тянко да си ходи, че от двамата той доста повече се излага, поне в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт