💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 33 828
  • 758
  •   128
Отговори
# 720
Мартин и Алекса са може би най-незаслужилите победители в Игрите като този скакалец от миналата година бих го посочила като тоталния любимец на Фродо .Поне Алекса стана шампион в най-запомнящия се и добър сезон на Игрите по мое мнение.Докато  при Мартин никой с нищо няма да го помни .Сезона беше пълен провал  и го слагам категорично на последно място от всички сезони до сега .

# 721
Много хватки и драми в този епизод. Много шарен и интригуващ.

Топ впечатление (освен събуждането на Звездичка) ми направи първия съвет, когато Шопа с възможно най-ледената си и зловеща физиономия заби копие в гърдите на Ивайло с още по-ледени и остри думи. На мен ми дойде малко в повече, дори стряскащо неговото поведение, все едно Ивайло му е изял супата с вилица... Представям си какъв може да бъде при положение, че изпадне в някаква наистина опасна за него ситуация.. Ивайло наля буквално за секунди няколко литра кръв в лицето си и очите му изкочиха още два пъти повече от обикновенното им очеизвадно положение ахаха В предвид, че до сега се представяше хладнокръвно и стоически почти като някое дърво, сега имах чувството, че може и да се разреве.. ахаха но пък после, на втория съвет, за пръв път чух как се смее като дърт динозавър Satisfied Значи можело..

След стотици изгледани съвети, чак на този се светнах, че това наистина им е най-най-неприятното нещо в игрите. Няма тежки битки, няма глад, няма кофти скандали, те наистина се плашат най-много от съветите. Не знам с какво ги плаши Ралица, но само на съвети ги виждам толкова настръхнали, освен в редките случаи, когато им дойде на гости и някой друг язовец ахахаха

Пектин я урочасах явно, спирам да я одумвам известно време..

Турчето е най-бойното, което съм виждал до сега в игрите. Влезе буквално като земетресение и още от врата им скочи с бутонките напред. Има някакво огромно самочувствие, подкара доктора все едно и е личният чекръгчия. Много е хладнокръвна и проницателна за момиче на тази възраст.. Не знам какво да очаквам от нея, но изглежда ще сътвори още земетресения.
Да видим..

# 722
Е, какво му е на Калинчо да не е победител?
Колоритен си е. Даже повече от пишман колоритните до момента.
Ще е добър завършек на "различния" сезон 7. Амин!

# 723
Изгледах двата епизода снощи, та бях малко назад. Основните точки сте изкоментирали .
Гизем много стоически издържа това мъченическо изпитание, но не мога да не се дразня на факта, че продължават да ми вкарват свежи, нахранени, наспани играчи по никое време. Ами за плот- туист да вземат с кастинг битка да вкарат предпоследния ден един бонус финалист и да вземе да отвее всички балами, които са драпали цял сезон.
На Алекс и съдбата му съдейства да не кара игра до края.
Ръждавичка и на мен започна да ми отива повече в категория положителен герой. Мисля, че и тя се поусети и обра малко поведението.
Георги и при мен отива в графа "анти" с играта си. На арената е супер, но такъв тип социална игра като неговата не ми допада.
Д-р Коеджикова не искала на блатото, било й добре там с Манчев и Пекин. Не може да бъде. Grinning Ще ми хареса сезон, в който всички зачислени на блатото да тропнат с краче и да кажат, че щом са за там си отиват вкъщи.
При кутиите тази опция за размяна, за мен е излишно протяжна и допълнително отегчаваща, особено с някой като Алекс- ще сменя, няма да сменя, ще взема тази, май ще взема и онази, оф, не знам, айде отварям...
Стискам палци Ивайло да ги отвее и двамата, за радост на Жорко.
Ръждавичка беше супер на капитанската битка.

# 724
Неприятен човек е Доктора. Не харесва и не уважава никого. Има се за проницателен , а е просто параноик. Вече ми омръзна да гледам коалиции на полов белег. Както каза КалинчУ, жените там са за цвят. Дори да бутат на командно дишане някоя жена , ще е ясно , че е изкуствена победа. Докато не направят битки или не вкарат условия , при които само жена да може да ги мине , никое племе няма да иска да си съхрани жените.
Ръждавичка я слушкат заради амулета , никой не иска да и е враг. И всеки усеща симпатията на продукцията към нея . Не ги е очаровала толкова с лични социални качества .

# 725
На мен ми харесват сандъчетата. Особено вчерашните, Тянко сигурно се изяжда, че смени с Пекин и тя се спаси.

# 726
Пекин беше права, че Лъчо седеше все едно са му свили сърмите на капитанската битка, с печална физиономия, едва ли не на умиране, а на масата все едно друг човек.

Аз така и не разбрах какво разтегна точно той, ама не му пречеше да гушка Краварката.

Да не говорим, че с половин уста благодари на Ръждавичка. Окей, не ти е приятно, че си спасен заради контузия, ами, да си беше тръгнал, факт е, че тя те прави непълноценен играч.

Все повече харесвам Симона като играч, следва си нейната линия и не позволява да я командадват. Когато други са капитани, тогава да коментират.

Сашо е пълно делулу, ако се мисли за някакъв фактор, ама явно в живота е обграден с хора без мнение и със слаби характери и е свикнал да не му се противоречи.

Карина е добра на терен, ама е злобничка и това ще й изяде главата. Освен това няма никакъв poker face и Петров веднага я разбра, че познава Гюзлемето.

Иво и на мен ми се превръща във фаворит, дано помохне по някаъв начин на Александра на трасето и Тянко да си ходи, че от двамата той доста повече се излага, поне в моите очи.

# 727
  • София
Като видях играта на блатните веднага си казах, че това е играта на Йоана - балерина, респективно балансът й трябва да е отличен, знае как да стъпи, а и стъпалата й са свикнали на терор. И тя го доказа, жалко че трябваше да се конкурира с участник с много пресни сили. Много е нечестно това!

Тиражът на Тото 2 този път никак не беше благосклонен към Александра и Тянко, слава Богу! Крайно време беше да свърши тоя късмет и дано довечера имаме удоволствието да му видим гърба на този интригант, че едва го понасям. Иначе предвидимо беше, че на двамата доктори ще им се "падне" спасение, нали там е купонът. Grinning

Георги ми харесва на арената, но не и като поведение и как играе играта. Надявам се и вярвам, че Ивайло ще се спаси и дано има възможност да се коалира с някого, за да дадат отпор на останалите. Той има някакви проблеми в социален аспект - леко е тромав там и му е трудно да разчита хората и причините за поведението им, но е много праволинеен и отдаден и това ми харесва. А в началото от визитката си ми стана ужасно антипатичен. Яд ме е, че Сапунджиева е в коалицията на Георги.Grinning

Коеджикова се изложи снощи, тя искала еди какво си, пък не искала да ходи на блатото... Ама искането може само вкъщи, тук на никого не му пука какво искаш, пък и се знае какви са условията. Никой не й е обещавал да е изключение от начина, по който се развива играта. Не я виждам да издрапа от блатото, така че по някое време може действително да си тръгне, било като помоли да гласуват за нея, било като остане последна на някоя игра. Така или иначе няма да е загуба отсъствието й, тя беше дупката в зеленото племе.

Ръждавичка в началото я харесвах само като представяне на игрите, не и като поведение, но напоследък започва да ми става симпатична. Пообрала се е, започна да се държи по-нормално с Наталия и не позволява на мъжете да й диктуват какво да прави.

# 728
Ръждавичка и Гизем са попадения за сезона - силни, със самочуствие, остър ум. Ръждавичка се усети навреме и изведнъж промени поведението си и стана по хрисима. В началото не бе хубаво да вика така по доста по възрастната Наталия, колкото и да дразни последната, тя може да и е майка. Много отблъскващо е такова отношение, не ти е наборка така да и викаш, на 23 си още малка хлапачка, трябва да имаш респект към по възрастните. От тогава обаче Симона се промени, да видим ще се върне ли старата Симона или ще гледаме новата, която вече става положителен герой.
Сапунджиева и стюардесата също кефят, добър женски каст.

# 729
Аз знам защо не харесвах Ивайло в началото - беше близък с този простак Димитър. Не съм сигурна дали си го коткаше, защото Димитър е тъп и лесно манипулируем, или защото наистина се разбираха по мъжки. Ивайло е много нива над Димитър и добре, че последния замина на блатото и дано да си ходи довечера. Та откакто остана сам, Ивайло ми става все по-симпатичен. Особено на фона на грозното поведение на Георги. Георги не го харесвам още от визитката. Силен е, комплексен на терен, но ауратат му е на селски тарикат и май точно такъв ще се окаже.

П.С. Не съм на 100% съгласна, че винаги трябва да се има респект към по-възрастните. Наталия и Александър са живото доказателство за хора на години и с уж богат житейски опит, пък са супер зле... ми няма как да ги уважавам...

# 730
И какво значение има кой на колко години е в ИВ? Ами да ги разделят в отборите по възраст тогава!
Ръждавичка се държи по-зряло от Наталия. Алекс, въпреки годините / и опита си?/ е абсолютно неадекватен в преценките си.
Калин е в пъти по-стойностен в действията си от големия "меринджей".
Не мисля, че възрастта трябва да има значение. Не се возят в трамвай и да трябва да си отстъпват местата.
Равностойни са и на терена и на масата.

# 731
  • Буркина Фасо
Като видях играта на блатните веднага си казах, че това е играта на Йоана - балерина, респективно балансът й трябва да е отличен, знае как да стъпи, а и стъпалата й са свикнали на терор. И тя го доказа, жалко че трябваше да се конкурира с участник с много пресни сили. Много е нечестно това!
да си стъпил на кол с боси крака пресните сили на участника не са от значение.
трябва да са ти "здрави подметките"  и да имаш воля да не се отказваш. грамажа е от значение.

# 732
За мен възрастта също няма значение, просташко е да викаш по този начин, по когото и да е. В игрите се влиза доброволно, така че щом някой е там, значи е приел да бъде като останалите и да не изисква специално отношение заради възрастта. В случая обаче е обратното, по-младите смятат, че щом някой е на повече години, значи е непълноценен. Ръждавичка се пообра, но не пропуска да напомни, че дърпа конците. И тя, и Гиздем не ми харесват нито като излъчване, нито като възпитание. Гиздем влезе, не влезе и започна да ги привиква настрани и да се разпорежда. Покрай нея и Карина вирна нос. Пекин и доктора би трябвало много повече да се страхуват от тях, а не един от друг. Ако имат за 5 стотинки акъл, ще си направят коалиция помежду си срещу новите попълнения.

# 733
Пекин и Доктора са на едно ниво и биха били добра коалиция. Не знам защо великия стратег Доктора реши, че ще прави мъжка коалиция в началото и така без да опознае хората се противопоставиха от ден едно. То се видя, че примерно Иван е много лабилен и неадекватен, какво като е мъж.

# 734
  • София
Никакъв късмет няма с тези кутии на късмета. Това са на 95% манипулирани таблети или видеоекрани и това каква картинка ще се появи зависи изцяло от продукцията. Не знам кой се е сетил за тази идея, но по този начин изцяло от тях зависи какви елиминационни битки ще гледаме, а не от играта на самите участници и техните коалиции и ходове, което е жалко.
Според мен са вкарали тази манипулация, за да правят битките оспорвани и интересни с оглед избора на съперници, да са по-равностойни, да не рискуват участниците, да захранват някой силен с оръжия (грошове) след като е изпаднал в немилост в племето си и да си пазят всички по-интересни герои за втората фаза и да няма повече такива непредвидени отпадания като това на Светлин в сезон 6.

Общи условия

Активация на акаунт