💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 34 138
  • 767
  •   107
Отговори
# 735
  • София
да си стъпил на кол с боси крака пресните сили на участника не са от значение.
трябва да са ти "здрави подметките"  и да имаш воля да не се отказваш. грамажа е от значение.

Не става дума за играта като такава, а за начина, по който действа самият престой на блатото. Не всички се вдъхновяват и запазват хъс за битки и победа. Някои това ги пречупва, както видяхме и с Калина, и с Давид, че даже и с Коеджикова. Въпрос на психика.
 Да се пържиш 3 седмици под слънцето, без храна, без хигиена, без нищо да се случва, не е най-приятното приключение на света. А Гизем още не е смачкана от условията, не се е изморила, не е огладняла като останалите, не е падала на битки и не се е връщала безславно на блатото няколко пъти. Това действа на психиката и това имах предвид.

# 736
Каквото и да прави Гизем ми е крайно неприятна. Моля за извинение шопите, но Георги е див селянин.

# 737
Според Сашко 50 -те гроша на Наталия са нищо.Щото той най великият на арената има повече

# 738
Ама че мазно гласче вади Наталия. Тази куклена актриса не се ли е чувала отстрани?

# 739
  • В Града на Липите
Дино бил заприличал на близалка Grinning
С Гизем са химична двойка.

# 740
Моля за извинение шопите, но Георги е див селянин.

Ми то ,шопите , сме си селяни Joy Най–голямото село в България сме, с най-много население Joy

# 741
Ама как не разбирате, че жената си вади хляба с това гласче . Нищо мазно няма ,така си говори,ама като се нарочи някой и все се търси под вола теле.

Много забавни разговорите при зелените, как се надцакват 😂 Николай и Гизем как бързо говорят ,подхождат си.

Ивайло има 👍 от мен, има самокритичност и може да си коригира грешките, не е някой с рогата напред само.

# 742
Скрит текст:
Ама как не разбирате, че жената си вади хляба с това гласче .
Нищо мазно няма ,така си говори,ама като се нарочи някой и все се търси под вола теле.
Скрит текст:
Много забавни разговорите при зелените, как се надцакват 😂 Николай и Гизем как бързо говорят ,подхождат си.

Ивайло има 👍 от мен, има самокритичност и може да си коригира грешките, не е някой с рогата напред само.
Ти чу ли я как насичаше фразите покрай разговора с Шопа? Rolling Eyes Това ѝ злобно маниерчене ама нищо общо няма с гласа ѝ.

И едва ли изкарва хляба си, като го играе пепелянка, макар че тази роля много ѝ отива.

# 743
И Георги, и Ивайло не са откровени в синхроните си. Ивайло и Георги са естествени лидери и нормално да си пречат и да искат да се отстранят един друг.

# 744
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Алекс, най-слабото звено си ти, а не Наталия. А, ако се изправиш срещу Ръждавичка на арената ще бъдеш издухан. Егати комплекса, дано никои не му се върже повече на високопарните лишени от смисъл слова.
Ниво? То и Марианската падина е ниво..... към земното ядро.

# 745
  • Пловдив
Алекс удари тъпомера на макс.
Не му били на интелектуалното ниво Joy

# 746
  • В Града на Липите
Тоя Алекс да не е слънчасал? Капитанската позиция била ключова само за капитанската битка. Видяхме го и него колко ключов беше. Голям психолог се извъди.

# 747
Как може да играят такава битка при положение,че Тянко и Александра са там?

# 748
Мистър Пропър има задна мисъл ,ама остана неразбран. Психически да уязви другите племена с капитан Наталия.

# 749
Категорична съм вече.Участникът който не мога да понасям категорично е Сашко.Няма толкова просто и със изкривено самочувствие човек.Взел се е за велик
Наталия е реабилитирана

Общи условия

Активация на акаунт