🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 33 557
  • 1 156
  •   87
Отговори
# 210
  • В Града на Липите
Имам чувството, че от продукцията са подшушнали на близнаците, кои моми да поканят.
И пак Шерминката дудне 75% от времето. Да дудне, тя Емили търпеливо чака Мъжа-търпение да се изтощи.

# 211
Може да не са близнаците, а просто да е дошло време за скандали в двойките, минала им е ауфорията (влюбването).

# 212
А откровено казано Кристина изобщо не е заинтерсована от него. По-скоро й е все тая.
Абсолютно! Много си пролича по начина, по който му отговаряше докато той бълваше ревностната си реч. На нея окото ѝ не мигна за неговите трепети!

Напомни ми на съпруга, дни преди да напусне неподозиращия си съпруг Simple Smile

# 213
В следвация епизод близнаците крадат за среща препиканите булки - упс, извинявам се, териториалните.

# 214
Звучеше точно като "Говори си, не ми пречиш"...

# 215
То и без да им подшушне продукцията, ако единият е подочул Виктор как реве като ощипан, ще покани Дениз, пък ако другия наистина има конфликт с Патладжан, няма как да не му вземе жената.

# 216
Ама те взеха Дениз и Кристина. Патладжанката му клечи в краката на нейния.

# 217
Много скучно беше станало, не може да разчитат само на бисерите на Габа. И сега-екшъъън.

# 218
Ама те взеха Дениз и Кристина. Патладжанката му клечи в краката на нейния.
Ааа, чи хептен няма интрига тогава. Аз не гледах промото и просто предположих. Съвсем няма продуцентска намеса тогава. Петъровата ревност беше толкова зле изиграна. Няма да си тръгне от врачанския театър скоро.

# 219
  • В Града на Липите
А имат ли право да откажат среща? Това съм го пропуснала.

# 220
А имат ли право да откажат среща? Това съм го пропуснала.
При Тушев са, и без да ни кажат, знаем, че нямат.

# 221
  • В Града на Липите
При Тушев са, и без да ни кажат, знаем, че нямат.
Крайно време е Тушев да нареди на някой да се жертва и да покани ШермиАна или  поне да плаща на Красимир вредни.

# 222
Тя Шеребетка си тръгва за дОбай да си намери чужденец🥲

# 223
Петър за Кристина " Тая МАЛАУМНИЦА как ме издразни.. :

# 224
Крайно време беше да се раздвижат и провокират двойките. Тези близнаци ми се струват въздух под налягане, чак толкова неустоими не са. Много его и неувереност лъха от повечето от реалити "звездите". Добре е, че все пак вкараха сериозна тема с отношенията между Италияното и Габриела. Беше доста предвидимо и пошло до този момент.

Общи условия

Активация на акаунт