🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 43 161
  • 1 472
  •   110
Отговори
# 990

Роси засякла Виктор за изказването му и той й отговаря. 🤣 И той като Евгени иска да се разграничи от образа на Ергенът, ама късно е, чадо.
Виктор Ергенът е такова лекенце. 😄 Толкова се излага горкият, не е истина просто.

# 991
Това което ми прави най ужасно впечатление, е изолацията на Габриела от всички останали. Тя винаги трябва да е на разположение на любимия си. Няма да я видите да се смее или забавлява с другите момичета, тя винаги трябва да е до онзи псевдо мачо, за да му носи сокчета и да гали плешивата му глава. На вечерята тя не каза и думичка, седеше там само за да се усмихва подкрепящо на онова подобие на мъж. Защото не е човешко същество, а територия. Прави точно това, което правят всички жертви на психическо или физическо насилие. А още дори не са започнали да живеят заедно.

# 992
До някаква степен, но е и въпрос на характер. Туджаров каза, че от самото начало не се е чувствала на място в предаването, имала е и притеснение от камери - явно си е срамежлива и гледа да не привлича внимание към себе си.

# 993
Те, ит продукцията, толкова ли не виждат какво става и да я дръпнат на страни и говорят с нея? Няма ли психолог там?
Абсолютен насилник, първо я отделя от момичета , тя няма досег до тях, дума не са си казали. после гаранция ще стана и от родителите , работа и тя ще е абсолютно зависима от него.

# 994
Те, ит продукцията, толкова ли не виждат какво става и да я дръпнат на страни и говорят с нея? Няма ли психолог там?
Има и вероятно ѝ говорят. За мен на Габриела просто ѝ е удобно с него за момента, защото той обира вниманието и коментарите. След излизането си обаче не мисля, че ще го търпи.

# 995
Абсолютен насилник, първо я отделя от момичета , тя няма досег до тях, дума не са си казали. после гаранция ще стана и от родителите , работа и тя ще е абсолютно зависима от него.

Поведението му е на насилник 101. Просто по учебник, с разликата е че го гледаме как се развива пред нас - по телевизията.
За съжаление, никой не може да й помогне, защото тя иска да си седи там.

# 996
Да, но сега е вътре и може да я задължат да се вижда с психолога и да й се говори, навън дори няма да се сети сама да стигне до психолог .
Абсурдно е.
Да не дава Господ!

# 997
Не чухте ли накрая, като станаха от масата да си ходят и Габриела каза на Джаки Родари, че “се е напрегнала и хайде да си ходим н нашето място” . И се отделиха.
Така че, тя проблем няма. Което е доста тъжно.

И междудругото Шерминката не каза в епизода колко езика знае и тн, но не пропусна да отбележи “че е ясно коя е най-красива в къщата.”
Пхахахах сссссмяхх.

# 998

Роси засякла Виктор за изказването му и той й отговаря. 🤣 И той като Евгени иска да се разграничи от образа на Ергенът, ама късно е, чадо.
Той за малоумни ли ни има, точно за Ергенът си говореше. Божана му каза, че е избрал жена с малки устни и той каза, че е избрал най-доброто, което имало там.

# 999
Мда, Шерми е най-красивата от професионалистките там, най-умната,  най-скъпата на услуги, най-пропадналата и не нужна дори на чичковците по света и у нас. Много ме изкефи Томов като й каза в предния епизод нещо от сорта, че не иска да си я представи как би изглеждала на 35 г. и че порка до 6.30 сутрин. Очевидно обаче почва с наливането още като я събуди продукцията, така че закуската й е вино с утеха. Нема смисъл Краско да се мъчи да й носи друго в леглото.

# 1 000
  • На морето!
Не мога да разбера нещо. Не съжалявате Габриела, която очевидно е заслепена и под тотален контрол на нарцисист, но съчувствате на Красимир, който няколко пъти обясни, че ако е навън щяло да има плюнки и ритници много рано, ако някоя жена се държи така с него и после пак си ходи там с очевидното намерение просто да избута играта?
Btw вчера и Пармиджани се изказа, че щял да се изплюе в лицето на Шерминатора и всички мъже + икнономката мълчаха почтително.

# 1 001
Не съм ви изчела още, но да си кажа - много ми хареса Петър, след като се ядоса на Джани, който го обвини, че гледал "жена му", как после й се усмихна и й намигна. Джани направо откачи. Ако съм на мястото на Петър, при всяка възможност ще го правя това пред него - направо ще го побъркам.
Връщам се да ви изчета.

# 1 002
Чак беше съмнителна тая реакция на Петър. Чак пък да се разтрепера...май май верно си я бройка. Което не би ме учудило защото Габриела е много красива.

# 1 003
Не одобрявам(силно против съм) агресията и насилието под каквато и да е форма, но Шмрънкалото е способно да стопи лагерите дори на каменна статуя. Тая нейна неконтролируема логорея и безкрайна простотия, която се лее из дЮбайските и напомпани устенца може да подлуди всеки.

За Габриела - там ми намирисва, че трябва психологическа помощ, някой специалист в областта трябва сериозно да поработи с нея. Съжаление и цъкане с език няма да свършат работа. И не, не си го причинява сама, това е състояние, което не винаги бива осъзнато и трябва помощ отвън. За съжаление насила не става, помощта трябва да бъде потърсена, но когато не осъзнаваш, че имаш проблем, как да потърсиш помощ, като си мислиш, че нямаш нужда от нея. Идиотска работа.

# 1 004
Глупости.
Петър дава вид и поведение на уравновесено и наистина адекватно момче. Обвиниха го несправедливо и смятам, че реакцията му беше съвсем на място. Тук не става дума за Габриела като жена, а за чуждата такава попринцип. И аз да съм, и аз няма да допусна някой да ме обвини в едно от най-долнопробните поведения в човешките взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт