🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 42 963
  • 1 470
  •   121
Отговори
# 1 125
  • Варна
На мен ми прави изключително лошо впечатление какъв панаир е в къщата на жените.
Маса, мивка, плот, дивани, куфари, парцали, ама какво ли не...

Докато в къщата на мъжете е подредено доколкото може. Няма панаир никакъв. Браво на мъжете за това!

# 1 126

Ангелите на Чарли 😏

Тая снимка е правена в Джанъм и като я видях и зумвах в прозореца, че този дето ги е снимал малко прилича на Елвиса, но сигурно не е той, предвид как нахрани Шермилинго в тикток...

# 1 127
  • Варна
А защо праха за пране е в мъжката къща? Може би защото знаят от продукцията, че принцесите не перат и няма да им трябва...
Еми Ву, каза на Емили да го взема в женската, ама тя предпочита да го връща. По няколко пъти на ден.

# 1 128
Напълно подкрепям Габи, че нареди чучелото !  Това вулгарно и евтино подмолно и провокиращо нарочно същество да ми говори назидателно какви са били отношенията с баща ми и как не ми давал нежност, направо малко й беше. И аз съм загубила баща ми и то в детските ми години  и  съм способна  на много повече от вербална агресия при такава долна атака. Емили да си погледне отношенията със собствения й баща, че се е докарала до тук да се предлага на всеки срещнат мъж, вместо да коментира Габриела. Това че не е знаела, че човекът е починал, изобщо не я извинява. Нарочно провокира и дразни околните и преминава много граници и дори очевидните й психични отклонения няма да й помогнат да й простя да се гаври със семейството ми.

# 1 129
А, забравих да си споделя впечатленията от близнаците - лигльовци са и те. Не смятам, че чак толкова харесаха Криси и Дениз, просто видяха Петър и Виктор, като слаби звена. Популисти са и те, не смеят нищо да кажат на вождовете на къщата.

# 1 130
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Страхотен панаир тази година. Чучело до чучелото,откачалка до откачалка..

Аз съм доволна от разврата на събитията. Laughing

Анна Шермин,каквата и да е,признайте си,че е колоритна и без нея предаването ще е по-скучно и сухарско.На мен ми харесва това в нея,че има позиция и я отстоява.
Например хареса ми това,че каза,че на мъж няма да мълчи и ако има виждания за някаква кауза/проблем, ще си отстоява мнението до край.

Лили - не я знам тази за какво е там,колкото пъти си отвори устата,толкова пъти посягам към дистанционното да спра звука. Ненужна и злобна.Днес моля ви се, и без грим ще се покаже,че съвсем да ни досъсипе.

Тази новата за първи път я виждам,но очаквам интриги с нея. Особено с Шермин,както каза Дон Краси "Където има скандали,тя е там."
Има свободни електрони,които ще ми е интересно да видя къде ще се залепят. Близнаците например.

От мъжете Петър най-много ми харесва като визия и поведение.
Снощи много се смях на него,когато се обърна към Емили и каза "Не си мой тип,аз гледам само на Джани жената" и й намигна. Smiley Smiley Smiley Гнома до нея такава физиономия направи, като треснат с лопата.

# 1 131
  • Варна
Стоян Ву толкова не може да диша Емили, че на масата на втория банкет мястото му е до нея, но явно е помолил единия близнак да се разменят.

# 1 132
Стоян Ву толкова не може да диша Емили, че на масата на втория банкет мястото му е до нея, но явно е помолил единия близнак да се разменят.
Стоян е топ с потурите и шапката на обратно на тези банкети Sweat Smile

# 1 133
На мен Лили ми е крайно противна, държи се като селска хамалка, пълна липса на женственост и финес. И като външност ме отблъсква, няма общо с цвят (да си кажа).

# 1 134
Близнаците си бяха подучени от продукцията да поканят Кристина и Дениз, защото техните двойки, независимо от всичко, са едни от по-стабилните. Сигурно първоначално са искали да ударят по Патладжан, обаче е буйствал повече от очакваното и са решили, че не е нужно да става дегестанско предаване.

# 1 135
  • Варна
Стоян е топ с потурите и шапката на обратно на тези банкети Sweat Smile
Не знам дали се бъзикаш, но не мога да му преглътна на Ву шалварите 🤣 пълен смешник е с тези гащА

# 1 136
Аз мисля, че близнаците са леко глуповати и се опитват да го прикриват, но просто имат много беден речник…
Аз съм на същото мнение. Атанас поне се държи премерено, уважителен е, докато Стефан ми е много противен с това грамадно самочувствие.

# 1 137
И аз мисля, че е болестно, тя няма адекватна преценка за нещата, а Туджаров спореше с Неделчо колко е интелигентна. Трудно да ни убеди...
Той и Туджаров не е особено интелигентен, че да има адекватна преценка за другите.
Дам, Туджаров ни дразни като защитава Шехерибатка, но изхожда от факта, че  интелигентностите са доста 8-9 на брой/дори в подкаста е изрязано малко от спора с Неделчо, който не е на неговото мнение/. И едва ли не... само защото схващала била интелигентна. На него са му слаби ангелите, знаем. Туджарка, колкото и да си ми симпатичен, да знаеш има страшно много дефиниции около 70 май бяха за интелигентност в научната литература, но единодушно се приема способността като цяло да си адаптивен спрямо средата. Нещо, което не се наблюдава  при просто - Ана.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 18:33 от a.vasileva

# 1 138
На вниманието на Габриела, като по поръчка от днес:
https://youtu.be/lFQJ6TjdhhY?si=j31uqDPE2oxizGk7

# 1 139
Има безкрайно много статии, видеа, филми и литература свързана с темата за нарцисизма, емоционалното и физическо насилие над жени (и по-рядко мъже) и то не от вчера или онзи ден.
Просто Габриела е глуповата хубавица, вероятно под въздействието на субстанции. Животът е неин, да си го живее както иска и с когото иска.

Общи условия

Активация на акаунт