🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 43 531
  • 1 479
  •   110
Отговори
# 1 185
Какво па толкова е казала за баща и. Тя го каза като клише, демек,  че тя е получила такова възхищение, каквато и от баща ти не можеш..като тя явно не различава пошлото сексуално "внимание" от истинското, основано на чувство и грижа. Щом после и за уважение говореше към Валентин след всичко, които онзи и наговори...Емили не разбира неща като подигравка, сарказъм, ирония и пр. Аутизъм в чист вид.

# 1 186
Мда и аз мисля, че Габа се самонави колко много я е обидила Емили.

# 1 187
Кой ще хареса Киара?  (ако не я познават, може и да има)

# 1 188
Кой ще хареса Киара?  (ако не я познават, може и да има)
Лили

# 1 189
Уф, аз се опитвам да догледам неизгледаното вчера и мис Крис-топ образованата ми шушне: "аз говорИх с Дениз и тя ми казА..." Яко, че псевдо юрисконсултЪ на фирма, не е адвокатЪ, че нямаше да я наема никога. BTW, от къде е тази жена?

# 1 190
Уф, аз се опитвам да догледам неизгледаното вчера и мис Крис-топ образованата ми шушне: "аз говорИх с Дениз и тя ми казА..." Яко, че псевдо юрисконсултЪ на фирма, не е адвокатЪ, че нямаше да я наема никога. BTW, от къде е тази жена?
Бяла Слатина.

# 1 191
  • София
Лили прилича на ром, не на ромка, съжалявам. Би ми била симпатична, ако беше с мил характер, но е супер злобна и това я загрозява в моите очи.
Дразня се, че дават толкова много старите ергенки, но може би другите се притесняват да са толкова главни герои. Почти всичко се върти около бившите, сега и неприятната Косара вкарват. Само на Емили не й пука и се излага на воля.

# 1 192
Киара ще бъде налазена от някой от близнаците, защото им се остава. Но влизането ѝ е доста лошо решение от страна на Тушев. Хем скучна, хем глуповата, хем злобна.

# 1 193
Киара ще бъде налазена от някой от близнаците, защото им се остава. Но влизането ѝ е доста лошо решение от страна на Тушев. Хем скучна, хем глуповата, хем злобна.
Точно затова ще създаде интрига.

# 1 194
Киара при Алек ли беше или при Евгени? Беше една от най-скучните и глуповати участнички. И от същия калъп на джукестите силиконки. Толкова вече да са ми омръзнали...

# 1 195
Киара при Алек ли беше или при Евгени? Беше една от най-скучните и глуповати участнички. И от същия калъп на джукестите силиконки. Толкова вече да са ми омръзнали...
Смятай колко е безлична, че и аз не помня а съм ги гледала.

# 1 196

Алек, неприятна е много, много.

# 1 197
  • София
И аз съм на същото мнение, честно казано това ме отблъсква да гледам.

Смятай колко е безлична, че и аз не помня а съм ги гледала.
Би трябвало да е била при Алек, защото аз сезонът с Евгени не съм гледала, а си я спомням тази особа.

Йовица .. не е мой тип също.

# 1 198
За пореден път има възползване от човек с откровени дефицити, в случая - Емили. Много грозно.
Киара, като си я спомня от нейния сезон, не намирам никаква логика за вкарването ѝ сега.
Обаче, признавам си с ръка на сърцето - Тушев се справя много по - добре от Николов. Мартин и Даниела спрях да ги гледам още преди средата на предаването.

# 1 199
Помня, че като говореше си цупеше устата все едно и мирише нещо лошо..някаква бивша гимнастичка беше май и скучна, скучна, скучна...много се разочаровах, че влиза. От мъжете я виждам подходяща за Валентин..

Общи условия

Активация на акаунт