🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 44 107
  • 1 492
  •   99
Отговори
# 1 290
Тя май Киара си е с естествения цвят, затова се отличава.

# 1 291
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
"Едрата" Киара и други момичета с нормална физика едва ли ще погледнат Пешо комплекса. Той завалията и затова побърза да се застрахова така, гроздето е кисело, лузър.

# 1 292
Петърчо да взима 48 кг-вата. Joy

# 1 293
Шермизада продължава с приказките от 1001 нощ. Мнооо е зле. В такава заблуда живее, че от смешна става жалка.

# 1 294
Шермин колко е злобна, майкоо...
Айде да се види тя как цял сезон се излага!
Киара поне пее, колкото и тя да не е в час,  а Госпожата 48 кг и 5 езика, кво може, освен едни и същи глупости да върти като плейлист...жалка е!

# 1 295
Просто няма как да имаш претенции да си изискана дама и да говориш с такаааава злоба.

# 1 296
Красимир много кофти я пържи Щермин пред момчетата, а после при нея по-нисък от тревата.

# 1 297
Покрай Шермин всички други ми стават симпатични. Дениз пак ми хареса, че е единствената нормално държаща се с Киара.

# 1 298
  • у нас
Емили голямо перде. Изобщо не й пука.
Новото момиче ми прилича на Натали. Като сестри са визуално.
Шермито колко комплекси живеят в нея? Не е в час както обикновено. Тя пак най-хубава...

# 1 299
Петър колкото повече говори, толкова по-тъп се оказва че е. Явно не може да поддържа ролята на интелигентен твърде дълго.

# 1 300
Киара не ми е много симпатична заради устата, ама май няма друго правено, може би гърди, мисля, че и косата не е купена. Не знам в кой свят Шермин изглежда по-добре, особено предвид хиляда и едната ѝ операции.  Петър да ходи при кокоса...

# 1 301
"Който не може да изпъкне с лице..." Е, няма такава злобарка като Шърминатора. Сега пак е пияна и пак злоба на кило.

Пък носа й е крив, пък гривната й е менте, пък не може да пее….. И, разбира се, Шерми е много по красива 😂
Както видя Киара й избиха комплексите.

# 1 302
Аз измежду 5те езика, 3те религии и "емоционалната интелигенция" някак си пропуснах да разбера Ш с какво образование е. Някой знае ли?

# 1 303
Шербет не харесвала батки с диагоналки. Съветвам я да не гледа инстаграма на КрасимирЪ.

# 1 304
  • Street of Dreams
Това очевидно беше заявка за лоялност към любимата, но тя едва ли е впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт