🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 66 910
  • 2 124
  •   49
Отговори
# 2 100
  • Варна
Като видях промото за следващата седмица с това близане на задници се чудя дали не е дошъл момента да спра да гледам това шоу. Имам чувството, че самоуважението ми ще спадне драстично и в мен ще се засели срам. Срам, че доброволно съм седяла пред телевизора да гледам тази долнопробна простотия. И момичета с уж претенции за нормалност като Филипа, Натали..или с претенции за класа като Шермин не знам след подобни изпълнения какви претенции могат да имат.
Май, май Тушев иска точно това.
Да ги види нормалните Филипа и Натали и класната Шермин колко са фалшиви 🤣.
Ако е така прозира тънка подигравка 🤣

# 2 101
Интересно ми е снимката на Анна и Лили с другото момиче, която пуснахте от преди или след участието им в Ергенът е?

Питам се, заради това, което стана днес. Дали е възможно Лили и Анна да се познават от преди шоуто и това да е нагласено? Лили, че и Хели изведнъж много бюрзо започнаха да плюят неудобната (за Анна) Киара.
Анна, Лили и Атижа. Атижа беше от Биг брадър, идва от Америка, направила си е специално Кардашианско д*пе, родителите и са помаци. Дойде в БГ да участва в Брадъра и да става фолк певица. 
Не зная само от преди ли е снимката или след Ергенът.

# 2 102
Ай сакън.  Данка го провали сезона в моите очи.  Направо превъртах сцените с нея и оня балък Маргарин

И аз мисля така. Само че, не само Даниела провали сезона, а и Мартин беше с главното съдействие. Той забрави за какво влезна там…

# 2 103
Да вдигне ръка този , който след първи и втори епизод на предаването е вярвал , че масово ще се вайкаме за напускането на Емили Laughing

# 2 104
Киара в един подкаст, казва за мотивите си защо влязла в шоуто: да стане по-разпознаваема, да си направи реклама. Поне е честна. Семейството и са музиканти - майка оперна певица и баща преподава в Музикално училище, брат и учи във Виена за продуцент. Била е художествена гимнастичка, но се отказала на 17 г. след травми.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 14:54 от Pepina_n3

# 2 105
  • София
Аз очаквам Краси като послушно кученце да се върне при Шерминчето.

# 2 106
Да вдигне ръка този , който след първи и втори епизод на предаването е вярвал , че масово ще се вайкаме за напускането на Емили Laughing
Изобщо не се вайкам точно за тази, психично болната.
Яд ме е за доктор Пенко най-вече. Близнаците също можеше да покажат още.
Оставиха мълчаливата Габриела, ледената Кристина, женчото Орлинчо... скучни двойки.  Габи и Калоян, без да имат любовен трепет помежду си, ще добутат до края на предаването.

# 2 107
И аз не се вайкам за Емили защото се изчерпа. Пра, показа си циците, хвърли няколко бомби на масата с въпросите, никой вече не и обръщаше внимание и почнаха явно да я обиждат. Какво повече можехме да видим от нея? От мъжете съжалявам за близнаците защото бяха приятни за окото, но се показаха неспособни да внесат някаква интрига. Много бързо подвиха опашки. Поне на Стефан залагах като малко  по-отворен но...нищо не направи. Така, че не страдам за отпадналите а за отвратителните просташки игри.

# 2 108
  • София
Това с близането на з@дници ми идва в повече. Вече няма да се учудя, ако и един групов кекс включат в предаването. Smiling Imp
Сисите на Емили замъглиха, а това ще го гледаме в детайли, бляк.

# 2 109
Има ли въпроси, които искате да видите в следващата анкета?
По принцип преди епизода мислех да сложа "За кой от отпадналите съжалявате", но сега е ясно, че Емили ще обере позитивите, затова ще го оставя за по-късен (или направо финален) етап.
Ще се ротират от често въпросите за симпатичен/антипатичен, защото нещата се променят, а и влизат доста нови.

# 2 110
Видях Калоян в четвъртък, беше си взел обяд и изглеждаше сякаш се връща към офиса. Какво работеше той? Счетоводител ли беше? Че горе долу пред офиса на такава фирма го засякох.
Много е висок наживо....бях му до лакътя някъде Joy

А за предложението към оригиналния Ерген - с трима ергени, които да си крадат момите, ще е топ. Без да е изобщо вулгарно, без да стават 'бетон' двойки от началото, а с идеята всеки с всеки да излезе на среща и да видим от къде ще изскочи заека като се поопознаят. Има потенциал...ама да видим

# 2 111
Калоян май ни го презентираха като "финансист"?

# 2 112
Сигурно сте обсъдили вече , но Габи Бланко и Атанас от близнаците били двойка ..такива са жълтините, а и доста снимки имат от рождения  й ден.

# 2 113
Калоян май ни го презентираха като "финансист"?

Явно е от тази фирма, да. Ще разуча нещата, че ми е по път всеки ден.

# 2 114
  • Stockholm
Още преди много време бях препоръчала двама ергена и следващия сезон беше с тримата ергени, тотален провал. И аз продължавам да държа на това, че с двама ергени би се получило много добре.

Общи условия

Активация на акаунт