🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 79 607
  • 2 492
  •   76
Отговори
# 2 250
  • Варна
Чакай сега... На " петел" ли ще вярваме? Аз съм от този край и от лица, познаващи семейството й, твърдя, че баща й е полицай, а чичо й/вуйчо й ( не знам от коя страна е племенница) е известен лекар.
Това е статията отпреди 10 години, казват че баща и е футболист.

# 2 251
  • Варна
Днес водещата я попита, че баща й е бил известен футболист и тя направо грейна и се засмя и потвърди.

# 2 252

Не само че е бил футболист, но и много талантлив футболист.

Чакай сега... На " петел" ли ще вярваме? Аз съм от този край и от лица, познаващи семейството й, твърдя, че баща й е полицай, а чичо й/вуйчо й ( не знам от коя страна е племенница) е известен лекар.

# 2 253
  • Варна
Хм, май точно доктора, който е роднина на Емили е спасил пребитата от нея приятелка, като прочетох в кое точно отделение е била приета.
Разбира се, ако предположенията ми кой е доктора да вярни.

# 2 254
Чукнах в нетЯ и да, излезе "интересен случай" , но няма да пиша подробности, защото двамата може да нямат нищо общо общо, но аз нали съм на вълна клюки и конспирации, видях или си втълпих, че виждам прилика между стария нос на Емили и носа на "интересния случай".
Имат. Докторът е по-малкия брат на баща ѝ. Но мненията за него са други "За него колеги и пациенти казват, че е всеотдаен специалист, който прави и невъзможното, за да спаси човешки живот. " Сигурно и той не гори от щастие, че има общо с тая персона...

# 2 255
  • Варна
Значи предположенията ми, че пребитата приятелка е лежала в болницата именно при него и той я е лекувал клонят към "горещо".

# 2 256
Нека Туджаров да подари чанта на Емили за 100 хиляди и може да го посети в предаването Joy

# 2 257
Не е възможно Емили да е напълно, психически здрава....Въпреки всичко успя да предизвика съжалението на масовия зрител. Това, че не иска да става инфлуенсър и да монетизира славата си, също води до извода, че в никаква роля не е била, а просто си е такава, с диагноза... Вероятно родители и роднини, отдавна са се разграничили от нея.

# 2 258
"Красимир го е било срам от  Емили" - глупости. Куче срама има ли?.Той беше гузен и мазен и много внимаваше, даже беше притеснен,  че не знаеше какво ще му се случи и какъв театър ще изиграе актрисата.

# 2 259
Изгледах Студио Ергенът с Емили.
Скрит текст:
Тя не прилича на себе си, дори физически, а и говори бавно и мери всяка своя дума като човек на някаква...терапия или заставена да изглежда и да се държи така. Не виждам враждебно отношение на водещата към нея, нито виждам някаква неприязън от самата Емили. С две думи, каза си всичко, ама по нейния начин. Имаше добри включвания и остави лелята неподготвена на моменти. Политкоректно го играе, сега разбирам защо е искала да си тръгне по-бързо. Трябва й помощ, но не във Фейсбук, а реална и житейска, оставя впечатление, че е изгубен човек. Някак си мисля, че чантата за 100 бона беше метафора. Аз мисля, че тя се притесняваше от това участие. Това с тръбата не го оправдавам.
.

# 2 260
Хич не харесвам водещата, която води рубриката за предаването в “Преди обед” (Яна ли беше?), но трябва да ѝ призная, че днес вложи усилия. Опита няколко различни подхода, но не е лесно да измъкнеш повече от 2 думи от такъв събеседник.

За самата Емили - никаква изненада. Неадекватна както винаги. Имала стратегия, ама искала да си ходи, ама използвала Валентин, за да остане, ама не знам си какво. Всяка следваща дума противоречие на предишната.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:20 от Lilly_85

# 2 261
Аз вярвам, че Емили е точно толкова примитивна и ограничена, за да мечтае за чанта за сто бона и нищо повече, без метафори и други стилистични фигури. Гледала Кари Брадшоу в Абу Даби по самолети и със скъпи чанти и решила, че и тя това иска. Човек с “богат вътрешен свят и принципи”.

# 2 262
А аз мисля, че Емили е тотално объркан човек, който има нужда от помощ, а не е 100% златотърсачка като Шермин. Напомня ми на някой, който чака да го погалят по главата и да го харесат. Обаче това няма как да стане, защото си носи товара от миналото, а и самата тя е неадекватна в общуването си с другите и предпочита и е по-лесно да е вярна на представата за себе си и да бъде пълно куку.
Всъщност и Шармин е такава...

# 2 263
От разказа на Стоян останах с впечатление, че Джани никой не го е приемал много несериозно. Каза също, че Габриела доста му се опъвала и той свивал перките. То е ясно, че е надут балон, но дори и да не му е истинска агресията пак е противен.

# 2 264
Редактирам, че четат  жълтури😬

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:52 от Candy_girl

Общи условия

Активация на акаунт