🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 86 772
  • 2 595
  •   16
Отговори
# 2 280
Ох, Шермин пак започна. Идея за нова анкета:

Завиждате ли на Шермин?
А) Да
Б) Да, на 5 езика

# 2 281
За какво най-много завиждате на Шермин?

Ах, Дениз, ти по-добре мълчи по темата за обидите към жени...

# 2 282
7ма минута от началото на епизода, стоя и слушам Ана и се чудя това чучело защо продължаваме да го гледаме. Аз ли имам грешни разбирания или наистина това момиче не прилича на нищо и съм сигурен, че ако я оставя на едно лозе за плашило, свраките ще върнат гроздето от миналата година.

# 2 283
За европейската и кожа Joy

# 2 284
Т. Е Джани не е такова диване?

Излиза, че совите не са това, което ги изкарват.
А за доктора Стоян каза, че бил едно голямо, добро, лоялно дете. След като Натали го отрязала, повече никоя вътре не го заинтригувала като жена, изобщо не бил стратегически играч.

# 2 285
Аз за Джани не вярвам, виждаме достатъчно. По-скоро вярвам, че Габриела не му мълчи, просто го кастри без камерите наоколо, но не вярвам, че тоя не е каквото е. Визията говоря сама по себе си, да не говорим за отношението.

# 2 286
Изгледайте подкаста със Стоян, много факти, за които не подозираме, бяха споделени в него.

# 2 287
Изгледайте подкаста със Стоян, много факти, за които не подозираме, бяха споделени в него.
Гледах го, ама съм се нагледала на мъже, които се оправдават един друг (и на жени, де) . Той бил "младо лъвче"... Не го оправдава.

# 2 288
Какво ще кажете за срещата на Габи и Калоян Grinning Аз мисля,че Габи няма ама нищо към горкия Калоян и само чака да излязат и да му бие шута .

# 2 289
  • Варна
Стоян каза, че майката на Хени е починала три месеца преди тя да влезе в Ергена.
Той й дал роза, за да може тя да използва времето в предаването, за да намери отново себе си, да се съвземе.
Явно Лили по същата причина й е дала роза.

Стоян си бил стегнал багажа, защото повече не виждал смисъл да стои. Това си го говорил с близнаците, които казали същото. Стоян каза, че при положение, че ги слушат постоянно от микрофони те, не бил изненадан, че той и близнаците да отпаднали.

Йовица бил влюбен. Радвал се като малко дете, когато са се мачвали с дрехите на Фифи.

# 2 290
Шермин се замисля да занижи стандартите след като видя малко конкуренция? Flushed

# 2 291
Криса и Декиш как стоят и симулират заинтересованост (не особено качествено) от Шабанката.

# 2 292
Оф, Шермин зорлем ще ме накара да захаресвам Киара. Била псевдопевица. Ми, може и да не е кой знае колко талантлива, но поне се опитва да прави нещо, вместо да се чуди чий богаташки скут да изтърка.

# 2 293
Ох, нямам търпение за мига в който някой, ще каже на Ана да млъкне!

# 2 294
Много се извинявам, ще пусна новата тема утре преди епизода.

Общи условия

Активация на акаунт