"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 735
  • 838
  •   1
Отговори
# 540
  Ани не е дете без увреждания. За останалото си права, за съжаление.

# 541
Евка Ани няма увреждания, многократно съм питала Rolling Eyes

# 542
  • sofia
Ивет,скъпа Mr. Green,интересуват ме няколко неща по повод мощното ни рамо Twisted Evil
1.за деца на каква възраст говорим?
2.Колко деца ?
3.Как във времето си го представят те?ден..........два.......

има поне 10ина дома за които се сещам в момента,4е са подходящи,но трябва да знаем възрастта и броя на децата Peace

ама Иво какъв убедителен беше днес,а Hug

# 543
  • София
Много добре говориха и двамата, но беше по-кратко, отколкото трябваше май!

# 544
  • sofia
сигурно сте гледали Тити Папазов по БТВ тази сутрин Twisted Evil

Имаме идея,връзката е направена Hug

# 545
  Криси, като знам каква беше грижата за децата в Трън, нищо чудно изобщо да не са забелязали, че Ани е в техния дом, но както и да е, това си е мое мнение.

# 546
Да бе, ама идеята ми е - кажги какво и е, в смисъл - името на заболяването, да мисля някаквъ специалист да я види и тн, за туй питам. защото ме увериха, че и нямало нищо ( как въобще си мислят, че в този дом може дете да има на което да му няма нищо ), пък тя беше доста спокойна, сговорива и много ми се израдва.

# 547
Ивет,скъпа Mr. Green,интересуват ме няколко неща по повод мощното ни рамо Twisted Evil
2.Колко деца ?

има поне 10ина дома за които се сещам в момента,4е са подходящи,но трябва да знаем възрастта и броя на децата Peace

Роси, цитирам ти точно какво ми отговори Тери:

Цитат
деца на възраст между 10-12 и 18 години, за 1 ден - следобед, деца около 30-40
[11:01:20] Teri says: да не са инвалиди, защото идеята на хепънинга не позволява участието на инвалиди
[11:01:39] Teri says: тоест, ще танцуват

# 548
  • sofia
2.Колко деца ?

Роси, цитирам ти точно какво ми отговори Тери:

Цитат
деца на възраст между 10-12 и 18 години, за 1 ден - следобед, деца около 30-40
[11:01:20] Teri says: да не са инвалиди, защото идеята на хепънинга не позволява участието на инвалиди
[11:01:39] Teri says: тоест, ще танцуват

ок,разбрах  bouquet

сега пове4ето са на море и няма как да се свържем с тях,освен Доганово.Говорих,няма проблем Peace
Кажи му,4е ще го направим,ще ги организираме децата и ще помагаме с каквото можем.

# 549
и аз ще се включа, и аз съм фен Simple Smile
Мисля, че и за децата от Хаджи Димитър ще е забавно...

Супер!  Peace Аз вчера се видях с бивши възпитаници на Хаджи Димитър и поне трима от тях биха се включили, а те танцуват много добре!

Лени и Миленка видяха моите шерпи...  Sunglasses Тези момчета толкова много ми помагат.... златни са направо! Като братчета са ми  Simple Smile

Благодаря на Лени и Милена за нещата, които ми дадоха. Всичко раздадох в ДВН-тата в Люлин и в Захарна фабрика. Занесох на Деси и Илия креватче, килим, количка и телевизорче - техния точно беше изгърмял...., дрехи за Деси от мойта дъщеря (много ми е смешно, ама трябва да го споделя - дрехите от мойта 11 год. дъщеря, които й омаляват, аз подарявам на Деси - представете си колко е мъничка  Hug ), сервиз чинии, повивалник....
В ДВН-то занесох дрехи и чинии - заедно с Ани (мойта любов и голям сътрудник в Захарната) разпределихме дрехите и останалите чинии най-вече за децата, които сега идват от Хаджи Димитър.

# 550

ок,разбрах  bouquet

сега пове4ето са на море и няма как да се свържем с тях,освен Доганово.Говорих,няма проблем Peace
Кажи му,4е ще го направим,ще ги организираме децата и ще помагаме с каквото можем.

Ти си слънце!  Hug Не знаеш колко много ме зарадва с положителната си нагласа за това предложение и с бързия си отговор!  Mr. Green  Heart Eyes

# 551
  • София
Ивет, има ли нужда от още чинии? Сигурно поне двайсетина имам излишни. Не са сервизи за по 6 човека, но може да свършат работа. И чаши за кафе/чай имам в повече. Ако някой има нужда, кажи.

# 552
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Иве,за салсата и мен ме пишете Mr. Green

Абе изтървах ББТ то....що реших ,4е е във вторник,незнам newsm78 newsm78 Сигурно щото съм луднала тези дни,то и време за един интернет нямам Tired Единият ми синковец повръща вишни,другият е решил,4е мама може и да не спи тази година,реве се за щяло и нещяло,мама сама си говори ве4е,явно жегата ни е изнервила вси4и......ей го,5 ден събирам багаж за морето и не става брат4е Sad Crazy Crazy Сега сме го решили,да се тръгне в полунощ,4е на мама нервите и няма да издържат дневно пътуване ooooh! ooooh! Казала съм на Рик,ако още  веднъж кажа,4е искам трето дете да ме пляска през устата Blush Blush Blush

Като казах трето,Милен4е как сте вие, веселбата гляма ли е Thinking Hug

Роси,за багажа нещо не се организирахме,но ще го измислим.

За онези детски книжки,сме се рзбрали,да им дам адресите на домовете с които работим,те ще ги разпратят/аз ще ви кажа кога е стнало това,да ги уведомим 4е ще полу4ат пратки с книги/.Това мисля,е най-доброто решение,което ни спестява много разправии. Grinning

Моми4ета,от утре живот и здраве съм на Приморско,ако някой е наоколо - да свирка Grinning
Роси,кажи ми като разбереш,къде то4но ще са трън4ани,да мина да ги видя....

Ще използвам времето там,да напиша проекта за мобилният център....

Ако има нещо - кавайте Thinking

# 553
Ивет, има ли нужда от още чинии? Сигурно поне двайсетина имам излишни. Не са сервизи за по 6 човека, но може да свършат работа. И чаши за кафе/чай имам в повече. Ако някой има нужда, кажи.

На първо четене не се сещам, Яни. Ако видя подобна нужда, ще пиша. 10х.  Peace

# 554
Мацки, една добра новина от вчера!
Ани ми каза, че след свалянето на гипса на Кико след последната му операция (Кико->Мария->Роман), едното му краче е вече добре, няма изкривяване! Предстои следваща операция на другото краче и ако резултатът е все така добър, Кико ще може да ходи нормално!
Ура!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт