🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 16 663
  • 658
  •   281
Отговори
# 60
Сега чета коментарите в предишната тема, наистина ли Петър е обвързан преди и след предаването с друга жена или е просто клюка за сега.

Иначе аз пък харесвам Криси и Петър и се надявам всичко това да не е фалшиво, а също така преди време имам спомен, че се следваха в инстаграм, но сега гледам и виждам, че вече не се следват и не знам дали съм запомнила грешно или са се отпоследвали.

# 61
Ако вляза в лекарски кабинет и видя Пенко насреща директно излизам обратно през вратата. Този човек не може да върже елементарна логика, камо ли да лекува хора.

# 62
Хора, изпуснах да ви чета и да гледам снощи, защото съм в чужбина. Исках да си пусна запис от бтв плюс и ми дава, че съм в чужбина и не мога.
Как да го гледам?
https://www.dailymotion.com/us
Тук ги качват

# 63
Признавам, че Шермин е най-дразнеща като си отвори устата, но Габи също много дразни с претенциите си и навика да е последна инстанция.

Другата Габи, пък е прекалено мълчалива. Чак се чудя има ли някаква мисъл в главата или е с железни нерви и следва стратегията да си трае и да изкара по-дълго във формата. По-скоро са ѝ дали ролята на жертва на токсична връзка и тепърва ще се разгърне нейният образ.

Лили е супер негативна и много ме натоварва нейният образ. Ще е яко, ако се разкрие, че с Хени са гаджета. От Тушев всичко може да се очаква.

Дениз и Кристина са много овладяни откъм емоции, което е симпатично на фона на зяещите гърли.

Натали е нелепа с нейното инфантилно говорене.

# 64
Бащата на Анчето (ако е починал, лека му пръст на човека)
Скрит текст:

# 65
Другата Габи, пък е прекалено мълчалива.
Всички елиминирани участници досега разказват по подкасти, че Габриела всъщност била много устата, шумна и нахакана когато не я снимат камери. Но като пуснели камерите ставала мълчалива и не искала да говори.
Туджаров също каза, че бягала от камери и синхроните с нея се получавали най-трудно.

Което всъщност не е нещо твърде странно, повечето обикновени хора трудно се отпускат пред камера. Особено пък в предаване фокусирано върху любов и провокации.

# 66
Ми той циганин

# 67
Другата Габи, пък е прекалено мълчалива.
Всички елиминирани участници досега разказват по подкасти, че Габриела всъщност била много устата, шумна и нахакана когато не я снимат камери. Но като пуснели камерите ставала мълчалива и не искала да говори.
Туджаров също каза, че бягала от камери и синхроните с нея се получавали най-трудно.

Което всъщност не е нещо твърде странно, повечето обикновени хора трудно се отпускат пред камера. Особено пък в предаване фокусирано върху любов и провокации.

Много ми е чудно тогава, като е толкова срамежлива и чувствителна какво прави в такова предаване изобщо? Тя не е ли знаела, че ще я снимат камери и като е влезнала е разбрала? 😂😂
Нещо фалшива ми идва

# 68
  • Варна
Който видял , видял . Профила на Бурачек е изтрит 😀. Ана си направи харакири.

# 69
Оле, това ли е баща й?

# 70
Абсурдното поведение на Ш според мен говори за тежки дефицити, които се опитва да прикрие, нападайки всички. Има нещо тъжно в това. Аз смятам,че Киара се държи адекватно и шапка й свалям, че не се изкушава да влезе в махленски спорове...засега.

# 71
Аз също й правя евала на Киара как се владее.
Ако бях на нейно място и това оперирано чучело си позволяваше да ми говори така и в лицето и зад гърба със сигурност щяха да й хвръкнат водораслите (които нарича коса) от главата.

# 72
Доктор Пенко в Надкаст похвали глезена на Емили 25:15 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 73
Хората пишат из фейса, че от малка имала психо проблеми и че е разпасана работа... Там си е профила, едва ли помни парола, поща, с които е регистрирана, няма да го изтрие.

# 74
Сега да не се окажат и Шермин и Цър пър от една маала.

Общи условия

Активация на акаунт