🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 34 828
  • 1 140
  •   135
Отговори
# 285
Не беше учителката Ивелина а едно друго азиатско Габи. Габи Великова, дето се напи и каза, че Дева Мария заченала от Иисус и че в Испания ли къде беше ѝ викали Габриелита. Тя беше оставила подарък, доколкото помня.

# 286
  • here and now
По сценарий какво следва - Натали и Орлин да се скарат и Ана да я гледаме до края на сезона?
Ааа ще я гледаме, ако не изхвърчи на следващата церемония, аз съм до тук...
Нямам търпението и глупостта на КрасимирЪ, достатъчно се изложих ... пред себе си...

# 287
А на мен ми е забавно, да Анка ме товари, ама не мога да отрека, че обожавам да гледам падението на подобни персони. А беше излязла с толкова позитиви предния път. Хората почти ѝ повярваха, че има някакво съдържание отвъд опаковката...

# 288
  • here and now
Но тя все пада по един и същи начин, с едни и същи думи...
Аз репертоара ѝ го научих наизуст..
Имам чувството, че гледам 2-ри епизод 21215441 пъти....

# 289
  • В Града на Липите
Изгледах го най- накрая този епизод и се чудя, кой нормален човек ще се държи по този начин и ще акумулира умишлено към себе си толкова отрицателна енергия. Имам предвид Виктория.
Разбирам че е сценарий, но това е ужасно неприятна роля. Да настроиш една сюрия хора против себе си и да се дърлиш с тях, че и да очакваш да срещнеш някой подходящ мъж.
Единствената промяна, която виждам в нея от миналия сезон е носа.
Пак ще е жертва и пак ще е в центъра на всички скандали.

# 290
Пиянството на една Шавърма. 🤮

# 291
Много просташко влизане на Виктория. Кой ще и даде роза, никой не я понося  освен Киара. И с новия нос си е все същата. Не я намирам за по-красива.

# 292
Виктория жесток автогол си вкара с простотията да пренебрегне жените. Дали е по сценарий или собствена глупост, все тая. Ще има "вчера рИва, днес рИва и утре пак ще рИвеш". Въпреки големите ѝ заявки, няма психика за дългосрочна битка. Дано Киара си гледа Краси и не ѝ влезе в тона, че ще се излага и тя.
Хени си умря от смях, докато Ана разказваше за суперските изненади, дето ѝ организирали. Най-искрено се заливаше от смях, за разлика от Лили, която едва прикриваше усмивката си.
Ана копае ли копае дъното, а то все по-дълбоко става. Определено падна под нивото на Емили, след като Краси отказа и да пере с нея. Орлин имаше неблагоразумието да ѝ проговори и тя веднага го отчете като свалка едва ли не. Как нетактично им се натресе само! Нейната е като във вица:
- Здравей, Пенке!
- Еййй, две думи рече и ме нави!

# 293
Аз тая част не я разбрах, признавам си, че слушах докато върша работа из къщи, беше много лош звукът, трябва да си превъртя да видя какво стана там Ана като отиде при Краси точно. То всъщност изобщо разбира ли се?

Ей сега го изгледах като хората, ама как ще я вадят, не не! Изобщо не гледаме втори епизод отново. Пада си и прогресира! Още може!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:50 от RoseofVersailles

# 294
Виктория си провокира Теа и после го игра “жертва”, сега май ще е същото . Тя си влиза на скандал, защото няма с какво друго да блесне , от първия ден да е толкова неадекватна не е добре . Тя също е със страшни претенции за умна , но се снима по треторазрядни сериали и се прави на инфлуенсър.

# 295
Тейчето в Чакал Каст беше интересна и много точно си анализира Шермин. Аз си я харесвам, въпреки всичките ѝ недостатъци е много по-човек от Шерминки, Злюбки и други дебили. Има нещо адекватно някъде дълбоко в нея. Виктория е дразнител, не я пожелавам и на най-лошия си враг, ама на Шермин ѝ е много нужна. Grinning Иначе тя много тънко намаза на Тея ските и я провокира до степен съвсем да превърти. Шермин като я гледам тук се оказва много по-лабилна и от Тея.

# 296
  • София
Много тъп епизод!
Ако така мислят да я карат занапред не знам. РИално 80% от епизода можеше да се изреже.
Едно и също до безкрай. Шермин: Любов в рая. Това трябва да е истинското заглавие на сезона.
Дават промо как влиза Виктория, а това се случва през последните 5/10 минути. СмЕх!
Самата Виктория влезе много остро с бутонките напред и настрои всички срещу себе си без Киара. Как може такава глупост? Няма сценарий тук. Просто се опита да важничи и да се заяви като смела и провокативна - 'Ей, не се закачайте с мен' И да се беше ръкувала с всички пак щеше да е аутсайдер. Но тя избра директна конфронтация и сега ще е в много незавидна роля.
Много лошо развитие на сезона. Никакво развитие на двойките. 90% от времето е Шермин POV + скандали и пошлост.
Имаше забавни моменти в началото на сезона, но всичко това безвъзвратно отлетя.
Срещата на Краси и Киара беше изключително тъпа и безсмислена. Тези хора изобщо не се харесват. Коментарите им към шоу програмата бяха покъртителни и показаха колко са ограничени.

# 297
Киара си го прави от чиста женска злоба, ама как няма. Някакво франкенщайново чудовище ще ми коментира циците, носа, гласа, а аз няма да ѝ взема чичо бакшишото... Grinning

Наивно вече си харесвам Денизчето, ама само тя адекватно подаде ръка и поздрави нормално Виктория. Тя си влезе с бутонките, ама как няма, когато някакво Хени започна с Цър Пър и кикот още преди да са се запознали.  Дениз чисти имидж, факт, но има и достатъчно мозък да го направи като цяло.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 01:08 от RoseofVersailles

# 298
Каква е наградата, че толкова да се излагат всички?

# 299
  • София
Вече ми се забиха като пирони в мозъка "реално/рИално" и от време на време "всъщност". Вероятно мисли, че използвайки ги ни в клин, ни в ръкав, ще я помислим за много умна - ШерминЪ. Като развалена грамофонна плоча дрънка едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт