🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 42 163
  • 1 377
  •   263
Отговори
# 1 065
Ще цитирам малко Батката "да мой да продава повече коли" Grinning

# 1 066
Виктория може да я всякаква, но те са адски ограничени , щом се вързаха на провокацията й и от там за секунди си показаха същността.
А всички , дето мълчат и гледат сеир са същите ограничени индивиди. Това , аз лично, никога не бих търпяла и стояла безучастно.
Даже симпатизирам вече на Виктория.

# 1 067
Ергенът индикира основен проблем на съвременното общество - к-те станаха много, парите малко Unamused

Точно така си е и това наблюдаваме повсеместно, като се започне от висшите етажи на властта, та се завърши в Ергена. Такива тунинговани парчета навремето не оставаха гладни, а сега са стигнали до Ергена да си търсят чичковци-паричковци, обаче то пък чичковците-паричковци са заети с опоскване на скромните трохи от богатата преди години трапеза и нямат време за "любов".

# 1 068
  • somewhere near the sea
Този сезон Биг брадър е много повече за гледане, отколкото това котило от ужилени от оси и стършели.

# 1 069
Ако това е ..любов в Рая...,мисля повечето вече мечтаят за...Ада..

# 1 070
  • В Града на Липите
Направо му се чудя за какво е влязъл в Ергена?
Той е колекционер. Някои колекционират поршета, други пощенски марки, той пък скъпи перални.
Пробвал е по стандартния начин, чрез зарибяване в социалните мрежи, но с този беден речник и липса на поетична култура, да не говорим че сигурно не знае повече от 1 език и вероятно правописа му куца... как да се получат нещата? Затова и е сменил подхода. Решил е да пробва с публична изява и да разчита на достолепната си външност. Може би не е очаквал, че ще трябва да говори толкова много, да прави закуски, да се мазни и търпи, но няма безплатен обяд. За такава като Шермин в реала, джобните нямаше да му стигнат.

# 1 071
  • Пловдив
Габи уж е на 24, т.е. била е на 14 години, когато са се запознали с 27-годишния тогава Красимир. Не вярвам да е ходил да я взима от училище. Все си мисля, че може да са я поръчвали с приятелите си ...
Калоян сефте се приобщи към мъжката компания.
ГабитУ влезе в естествената си роля  на мутра.
В предишния епизод наблегна, че познава Красимир от десет години. Тя от Пвд и десетина години по-млада, той от Сф и уж с някакъв бизнес, как ли са пресекли пътеките си, че и приятели!?
Освен  по познатата схема  - той пишещ на всяка нимфетка в нета, тя откликваща радушно на мъжко внимание.

# 1 072
  • София
Забравих и красавицата Кристина, дето лицето й е като питка, пък говори за формата на лицето на Виктория. Не искам въобще да я защитавам, но има топки да се обърне срещу всички, както и в нейния сезон разобличи държанката на футболиста.

# 1 073
Аз не едно не разбирам защо жените, които се мислят за красиви, умни обиждат на външен вид. Тези момичета има много бедна култура и поведение. Хубаво ще бъде да прочетат малко психологически книги. Шермин и Габриела имат много дефицити, които са опитали да прикрият с много интервенции, но си личи, че вътрешно не се чувстват добре със себе си. Една жена, никога не обижда на външен вид, ако се харесва и има самочувствие и интелект. Винаги можеш да изразиш мнението си по- обрано и пак да обясниш позицията си. Наистина не разбирам и другите момичета, които седят и никоя не се обади да порицае поведението на тези двете.  От какво се страхуват, та тези двете са супер ограничени. "Мъжете" и те застанали да гледат сеир, егати плужеците, един адекватен не се обади да каже, че вече се прекалява, седят и се хилят като зелки и обиждат. Голям срам.  А, този Йовица или там какъв е не знам, но как може да е толкова елементарен на тези години, аз съм потресена. А, това момиче, което е с него трябваше да му направи забележка, не да го защитава. Та, ти си жена, подкрепи Виктория и имай позиция. Аз бих се срамувала, ако човекът до мен се държи така с друга жена. Бляк...

# 1 074
Йовица и Филипа са олицетворение на това какво се случва на една жена, дала шанс на някой, който при други условия никога не би погледнала. Същото като в училище, когато момче от отбора на “лузърите” се докопа до най-вървежното момиче в училището. Търпи го само за пред камерите, за да не изглежда зле пред нас, а и пред себе си. Освен това го вижда, че е лабилен и потенциално опасен. Тя няма полезен ход с тоя кухавел. С добро няма да стане…
Поне 10 пъти, нежно му каза, че не иска да спи на едно легло с него, момичето нямаше търпение да се отърве. Оня не схваща нищо, продължава да я запрещава и да се  натяга гнусно, ходи събуди Краси, орева цялата къща, не е никак добре. Ще бере Филипа негативи сега от мъжката аудитория на Йовоподобните мъже, каквото и да направи те няма да я харесат.

# 1 075
Едни щели да перат, на друг му се правел кекс, ама само яйца имал, трети го пращате да чисти в банята. Ама какви са тия битивизми?!? Следващият сезон - в някоя розова тв

# 1 076
  • В Града на Липите
Даже симпатизирам вече на Виктория.
Това е и целта на сценаристите, да симпатизираме на Виктория. Защото в случая играе жертвата.
Чудя се само на тези емоционално интелигентните вътре, как и през ум не им мина, че това е сценарий и то с цел да ги събуди от летаргията. Как пък една не го заподозря. Сигурно заради славата на Виктория, тя и преди си беше скандалджийка.
И все пак, ако на Виктория не са й платили за тази роля е голяма будала. Представете си само да се изсипе върху вас толкова негативна енергия, обиди, закани, постоянни престрелки и заяждания... ужас.
Дениз ме изненадва все повече. Чудя се пораснала ли е, поумняла ли е, взела ли си е поуките? Колко хитро се дистанцира, като едновременно нито настрои двуглавата ламя срещу себе си и нито влезе в режим на заяждане и обиди. Личи си, че е учила психология и поне нещо й е влязло в главата. Спомням си, че беше мнооого добра и на ниво Бланко в злостните словесни нападки.

# 1 077
  • София
Този сезон Биг брадър е много повече за гледане, отколкото това котило от ужилени от оси и стършели.
Интересно ще е да се видят статистики, но определено този сезон стига нови дъна. Заслужава си бойкот предвид свръх простотията, която се вихри.

Факт е, че много от нещата дойдоха с влизането на Виктория - редно бе да се подаде ръка на всички, да се запознае, да е една идея по-кротка, не да влиза и да ги почва. Факт е и че предаването отиваше към рейтинг нула, тъй като стана изведнъж супер безинтересно, но не беше окей така да я използват Виктория, но пък е и факт, че тя се е съгласила. Хич не мога да я оправдая, но поведението на останалите към нея също е супер нелепо и показно какви хора са.

Емили е отказала да отиде в Надкаст, щеше да е интересен събеседник Simple Smile) Там има една мистерия, хич не ми се вижда толкова глуповата, предвид, че и на синхроните е говорила доста добре. Интересно ми е защо показа една такава роля.

# 1 078
Направо му се чудя за какво е влязъл в Ергена?
Той е колекционер. Някои колекционират поршета, други пощенски марки, той пък скъпи перални.
Пробвал е по стандартния начин, чрез зарибяване в социалните мрежи, но с този беден речник и липса на поетична култура, да не говорим че сигурно не знае повече от 1 език и вероятно правописа му куца... как да се получат нещата? Затова и е сменил подхода. Решил е да пробва с публична изява и да разчита на достолепната си външност. Може би не е очаквал, че ще трябва да говори толкова много, да прави закуски, да се мазни и търпи, но няма безплатен обяд. За такава като Шермин в реала, джобните нямаше да му стигнат.
Съгласна съм  с останалото, но ….достолепна външност и Красимир😉🙃😵💫 са абсолютен нон сенс🙂 Та той прилича на бай Горан тираджията: прибрал се от път и натъкмен с най- новия анцуНг😉 на Gucci, съответните златни обувчици и подобаващи крещящи тениски на Chanel и ризки на Cavalli🤣 Коса, татуси и съответният часовник само дават допълнително усещане за стил и изящество. Да не забравя и тежката разкрачена походка, тежката равна интонация и тежката увиснала кожа на лицето- вярно  достолепен бил Красимир😜
Абсолютно подходящ за Дубайска принцеса или първата красавица на Кравино🤣😜

# 1 079
  • В Града на Липите
Съгласна съм  с останалото, но ….достолепна външност и Красимир😉🙃😵💫 са абсолютен нон сенс
Ама това беше ирония Grinning Joy
Красимир за мен си е селски бек от градски тип, отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт