🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 52 906
  • 1 590
  •   65
Отговори
# 1 455
Има нужда от свежа кръв и от нов стори лайн. Шермин трябва да литне на следващия коктейл. Ама аз искам да я оставят още един цикъл, за да си докажа тезата как без да е мач с Красимир, Габа няма да е толкова мила с нея.

# 1 456
Предполагам, че от Продукцията са и дали да разбере, че очакват от нея провокативно поведение за да поразбута кошера и тя това измисли. За Вики говоря.
А Габа предполагам, че ще има златна роза защото им прави съдържание, макар и просташко. Устата е и няма шанс да мълчи и  да не може да върже изречение...като Киара.
А другата Габи на Джани как поне веднъж не я дадоха да отговаря на въпрос на масата? Все едно за нея не се отнася. Ми не е честно. Те и други биха искали да не отговарят. А май само за секса отговори...колко и се прави - 7 май каза.

# 1 457
Чак пък с право да я хейтят, айде малко прекалявате. Тя влезна с провокация (никой не го отрича), но не е заслужила откровена злоба и гнусни обиди в лицето й.

# 1 458
Чак пък с право да я хейтят, айде малко прекалявате. Тя влезна с провокация (никой не го отрича), но не е заслужила откровена злоба и гнусни обиди в лицето й.
И в трети сезон участничките не заслужаваха гнусни обиди от нея към тях, но уви…

# 1 459
Aми ще я видим. Нали видя промото за следващия епизод... Той ѝ се развика, че го била изложила и вряска нещо. Как може това момиче да е толкова clueless.

Предполагам, че от Продукцията са и дали да разбере, че очакват от нея провокативно поведение за да поразбута кошера и тя това измисли. За Вики говоря.
А Габа предполагам, че ще има златна роза защото им прави съдържание, макар и просташко. Устата е и няма шанс да мълчи и  да не може да върже изречение...като Киара.
А другата Габи на Джани как поне веднъж не я дадоха да отговаря на въпрос на масата? Все едно за нея не се отнася. Ми не е честно. Те и други биха искали да не отговарят. А май само за секса отговори...колко и се прави - 7 май каза.

# 1 460
И в трети сезон участничките не заслужаваха гнусни обиди от нея към тях, но уви…

Ами да, някъде да съм казала, че са заслужавали? Единствено Габриела (сестрата) според мен си заслужаваше, защото и тя е едно класическо були.

Попринцип в нейният сезон, доста я храниха също, събираха се, пееха мега обидни песнички и т.н.
За мен това не е нормално отношение към човешко същество и не мога да го оправдая.

# 1 461
Никой не знае кое е било първо - дали грозните синхрони на Виктория или "Жълти зъбки".

Оф AI  я е направил много хубава Шермин... Трябваше да му напишат "цигане"

Ама това не е ли нашата Зарая от тук. Браво, браво.

# 1 462
Не съм виждал Габриела (бижутерката) да инициира целувка, нито да гледа влюбено. Според мен тя няма физическо влечение към Джанко, просто й е удобно да стои в сянката му. Прикрита е, гледа ги много прагматично отношенията, според мен е бивша бръмчалка от "необявените", която вече препържила и е решила, че й е време да се задържи някъде.

# 1 463
Йовица имал криза с доверието  страх го е от жените, ще го наранят, не бил сигурен дали се е доверил напълно на Филипа, важно било, че той я е избрал. Его, его.  Я, се виж какъв си голям! Страх от жените! Какво ще ти направят жените?

# 1 464
Ами да, някъде да съм казала, че са заслужавали? Единствено Габриела (сестрата) според мен си заслужаваше, защото и тя е едно класическо були.

Попринцип в нейният сезон, доста я храниха също, събираха се, пееха мега обидни песнички и т.н.
За мен това не е нормално отношение към човешко същество и не мога да го оправдая.
Мисълта ми е, че репутацията на Виктория на скандалджийка и злобарка върви пред нея. Плюс, че им влезе рязко, затова бързо се наежиха срещу нея. Не ги оправдавам - напротив - големи утайки са, но и Виктория не е без вина. Изобщо, събрали са един куп идиоти и нарцисисти на едно място. Нямаше как резултатът да е по-различен.

# 1 465
Бланко си е направила устни като друга част на тялото засегната от венозно заболяване и определено от там ѝ излизат само предопределените неща.
Този близнак който е бил на рождения ѝ ден, няма ли поне малко себеуважение? Толкова ли зор за слава?

# 1 466
Aз допускам, че ако не си човек, който много държи нон-стоп да е заобиколен от Лели Лени, Габи може да е приятна за кафенце, за излизане, за парти. Не виждам нищо лошо, че ѝ ходят на рождения ден.

# 1 467
  • София
Това с турското и византийското робство е мега нагла провокация. По-голямо дъно от това не знам дали има.

Аз пък предлагам всички дружно да я кснселираме. Тук в темата. Мисля че и тя и продукцията заслужава това. А и ще е един чуден експеримент.

Т.е. не я споменаваме повече, все едно не съществува такъв човек.

Мхм? Bowtie

# 1 468
Единственото хубаво тая седмица е, че няма да пипам първия пост Laughing
Силно се надявам Шермин да отпадне, изигра си всички сюжетни линии. Опасявам се обаче от един сценарий, който няма как да не е хрумнал на Тушев - Краси дава роза на Киара, Шермин не получава... и Райна вади златна.

# 1 469
На сторитата на Шермин за доказателство на луксозния й начин на живот едното е от рожденния й ден, на който става на 20. Доста отдавна ще да е бил този лукс.

Общи условия

Активация на акаунт