🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 21 518
  • 509
  •   29
Отговори
# 450
Маските падат закъснява, утре сме на работа. Хайде, ще изчакаме. Simple Smile

# 451
  • Stockholm
Гледам Маските падат. Жорката е много чаровен, наистина ме е яд на него, че не можа да се пребори със старите хиени.  Но наистина направи куп фрапантни грешки. Също и огромната разлика в годините и знанията помогна.

Боби Лазаров е сладур.

И не, няма по-тъпи цивилки. Венци Венц щял да пита Бачорски кой мислел, че е предател. Той имал най- адекватен поглед над играта JoyJoyJoy

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:52 от silsto

# 452
Да, Жоро е много сладко момче. Боби е добър.
Предаването обаче ми е страшно тъпо тази вечер.

# 453
  • Stockholm
Жорката да наблегне на плуването. Феноменален плувец беше. Сега с тези реалитита и подкасти си разби спортната кариера.

# 454
Симпатяга е Янев, особено с тази прическа.
Мнооого ме е яд за Боби.
Маските падат след убийство и прогонване ли е снимано?

# 455
  • София
Много кратко ми се стори предаването тази вечер. И Жоро, и Боби са сладури и исках да останат повече, както и да разкажат повече. Особено за Жорката ме е яд, но беше пренавит и това му изигра лоша шега. Подцени Неве и Бачорски.

# 456
  • Stockholm
Не знам кога са снимали. Жорката изглежда много по-отпочинал и свеж, отколкото когато го смачкаха на кръглата маса. Поне седмица е минала или повече.

# 457
На мен ми изглежда сякаш го снимат сега, покрай извъчването на епизодите. Изглежда сякаш са ги гледали епизодите вече монтирани.

Липсва ми да има гости, които да коментират и анализират по-задълбочено играта и ходовете, да не са запознати със събитията напред в играта и да дават предположения как биха се развили нещата, според действията на някои участници. 20 минути да отделят на това и 20 минути на отпадналите участници, би било достатъчно.

# 458
да не мислите че това с деси стоянова се е снимало по време на снимките на шоуто. Жоро е коренно различен спрямо вътре дето беше. При положение че снимките бяха в средата на лятото.

# 459
  • Stockholm
Доста трябва да подобряват. Предаването можеше да започне в средата на ноември, с два епизода седмично и един час Маските, с друг водещ и гости, които дискутират. Голяма тъпотия е  в момента.

Да се благодарят, че не сме ги зарязали още. Но със съмнителния, натрапчив   образ на Бачорски може и това да стане.

# 460
Не съм гледала други сезони, но не е ли по Библия предаването да е само по един епизод седмично? Така ми излиза като разглеждах за няколко не английски сезони ( базирани на холандския оригинал), но не знам дали всички имат подобно коментарно студио като Маските. Фламандският вариант си започва с коментарно студио с по двама гости преди всеки нови епизод и след него. На мен Маските много ми харесва, Деси задава доста адекватни въпроси, и според мен е снимано сега, когато вече са излезли тези епизоди. Това, което ми става ясно сега, е че някои участници май са по- подготвени отколкото изглежда, но все още не разбирам, как толкова много се съмняват в Неве или в Жорко, но никой не подозира Бачорски- Деси много правилно попита, как като добряк са заподозряли Боби, но и Бачорски...и друго, което ми се стори интересно е, че Жорко мислеше Мая за доверена, на мен тя ми изглежда да е по- близка до Бачора, но да видим, все пак не го послуша да гласува за Жорко....

# 461
Изгледах сторитата на Бачорски, мислех Владо Николов за по-високо ниво, а той с тези кючеци… Мисля, че повечето хора знаят, че той може да им даде известност в социалните мрежи, а той пък иска да се вкара в различни среди.

# 462
  • София
Пуснал съм нова анкета 😊
Имате време до епизода във вторник вечер.
Познайте следващите две жертви (потенциално може и да е една).

# 463
  • София
Diavolo, в анкетата за убийство липсва АМ. Без нея гласувах за Диана, а за изгонване - Дани Петканов.😉

# 464
  • софия
Мисля, че ще отгърмят Тино. А на масата ще разпнат фокусника.

Общи условия

Активация на акаунт