Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 717
  • 977
  •   1
Отговори
# 795
Получих 10 лв за закъснение от 1 ч и 20 мин (не разбирам защо бокснау зареждат кутиите си в съвсем малките часове на деня). Тему ми изпратиха имейл, за да ме уведомят за 10те лв.

# 796
Някой поръчвал ли е покривало за диван или от тези с ластика, където всяка седалка се облича? Ще помоля за снимка, че отдавна им се каня. Диванът ни е светъл, съответно се цапа , а калъфките се свалят и слагат много трудно.

# 797
МоарейнД (от книгата) как така в друга държава, че и получател я е взел? Нали има телефонен номер и адрес? Бокс Ноу дават код за отваряне на кутията, другите пращат имейл къде и до кога да си вземеш пратката. Тези дни получавах с бг пощи и документ за самоличност ми поиска даже, от Спиди искат да видят СМСа...
Права си, това е кражба. Има ли начин за оспориш плащането и да си възстановиш парите поне? От банката ще съдействат ли?

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 19:41 от Mama Ru

# 798
  • България
МоарейнД (от книгата), следи новата пратка и ако забележиш, че се отклонява от пътя, веднага сигнализирай на бота. Не чакай да бъде доставена другаде. Можеш да споделиш и тук.
Така направих с тази, но ми отговориха да изчакам доставката.
МоарейнД (от книгата)/b] кака така в друга държава, че и получател я е взел? Нали има телефонен номер и адрес? Макс Ноу дават код за отваряне на кутията, другите пращат имейл къде и до кога да си вземеш пратката. Тези дни получавах с бг пощи и документ за самоличност ми поиска даже, от Спиди искат да видят СМСа...
Права си, това е кражба. Има ли начин за оспориш плащането и да си възстановиш парите поне? От банката ще съдействат ли?
Има всичко, караха ме да потвърждавам адреса си, явно продавачът ми е дал проследяващ код на друга пратка.
Може да го е дал и на още 10 човека.
Точно това ме вбеси, показвах снимка с проследяването в чата на Тему, сега ще я приложа и тук и нищо.
Много съжалявали, ще разглеждат случая до края на октомври.

А след като не одобряват коментара ми, съвсем се усъмних, че нещо не е наред.
Сега започвам да се замислям за новините за много оплаквания от Тему.
Като се четат коментари, чиста работа, някой изплакал че кашончето му смачкано и къдричките му са кръгли (?), а балсамът бил за къдрици , но за неполучени пратки и невърнати пари почти няма. Срещат се, но рядко.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 18:30 от МоарейнД (от книгата)

# 799
Преди седмица направих поръчка на пухено яке с pre order. Днес от нищото Тему ми даде 10 лв. Чудих се за какво, а то било защото якето можело и да е изчерпано. Питаха дали съм съгласна да чакам още 3 дни за окончателен отговор от тяхна страна дали изобщо ще дойде. Потвърдих, че ще чакам, но гледам, че якето вече не се предлага. Много съм разочарована, на някого случвало ли се е и дойде ли все пак стоката? Disappointed

# 800
На баща ми му се е случвало - не дойде, върнаха му парите.

# 801
Благодаря! Жалко.

# 802
На мен с Алиекспрес ми се случвало пратката да е на грешен адрес, и то ако не се лъжа беше изпратена в САЩ, е като казаха, че аз съм си я получиш, и край, нерде България, нерде САЩ, със много разправии и време ми върнаха парите.

# 803
  • Асеновград
МоарейнД (от книгата), следи новата пратка и ако забележиш, че се отклонява от пътя, веднага сигнализирай на бота. Не чакай да бъде доставена другаде. Можеш да споделиш и тук.
Така направих с тази, но ми отговориха да изчакам доставката.
МоарейнД (от книгата)/b] кака така в друга държава, че и получател я е взел? Нали има телефонен номер и адрес? Макс Ноу дават код за отваряне на кутията, другите пращат имейл къде и до кога да си вземеш пратката. Тези дни получавах с бг пощи и документ за самоличност ми поиска даже, от Спиди искат да видят СМСа...
Има всичко, караха ме да потвърждавам адреса си, явно продавачът ми е дал проследяващ код на друга пратка.
Може да го е дал и на още 10 човека.
Точно това ме вбеси, показвах снимка с проследяването в чата на Тему, сега ще я приложа и тук и нищо.
Много съжалявали, ще разглеждат случая до края на октомври.

А след като не одобряват коментара ми, съвсем се усъмних, че нещо не е наред.
Сега започвам да се замислям за новините за много оплаквания от Тему.
Като се четат коментари, чиста работа, някой изплакал че кашончето му смачкано и къдричките му са кръгли (?), а балсамът бил за къдрици , но за неполучени пратки и невърнати пари почти няма. Срещат се, но рядко.
С Алиекспрес ми се е случвало. Мобилен телефон изчезна по същия начин, проследяването спря в Холандия. Така и не върнаха парите, независимо от доказателствата. След случая не пазарувам от Али. Явно има навсякъде некоректни търговци. Засега с Тему нещата са ми наред.

# 804
  • На изток от Ада
Преди седмица направих поръчка на пухено яке с pre order. Днес от нищото Тему ми даде 10 лв. Чудих се за какво, а то било защото якето можело и да е изчерпано. Питаха дали съм съгласна да чакам още 3 дни за окончателен отговор от тяхна страна дали изобщо ще дойде. Потвърдих, че ще чакам, но гледам, че якето вече не се предлага. Много съм разочарована, на някого случвало ли се е и дойде ли все пак стоката? :disappointeъd:
Имах такъв случай.. натиснах изчакване . Заредиха ги и ми ги пратиха.  Но ми дадоха и 10 лв за забавена доставка

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 20:30 от nasito8988

# 805
Благодаря и на теб, nasito!

# 806
Аз да попитам тези които си купиха тази машина, доволни ли сте, аз нещо не съм впечатлена и се чудя дали да я върна.
Аз си купих такава и бях дала добри отзиви. В унтерес на истината още не съм я ползвала за    много неща, както искам. Защото просто нямам време сега. Но за това,което ползвах съм доволна. И смятам да си я ползвам. Само заради мръсотията, която изтегли - като гледам каква беше мръсна водата- си заслужава. Най-малкото ще освежава добре. Свга зависи и за какво ще се ползва, за много мръсни дамаски/килими не зная как ще е. Зависи и от препарата, защото само с вода няма начин да изпере нещо с петна. Зимата влагата най ме притеснява,че по-трудно съхне. Но имам обезвлажнител,който смятам да включвам, за по-бързо съхнене. Само време да намери човек. Така че по мое мнение си е добър продукт. Но все пак Вие си знаете за какво Ви трябва и какво не Ви харесва и можете да я върнете, ако не върши за каквото е купена.

# 807
  • Испания
Аз да попитам тези които си купиха тази машина, доволни ли сте, аз нещо не съм впечатлена и се чудя дали да я върна.
Аз я имам и съм доволна. Изчистих тапицерията на колата,дивана,един килим. Като видях каква мръсна вода изхвърлих,явно си върши работата. Но слагам и малко препарат на Керхер. Друг много се пени. С пръскане с обезмаслител на по-зацапани места,също става.

# 808
  • пустинята Гоби
Дами, извинявайте, знам че се коментираше, ама не запомних. С коя фирма пристигаха пратки с номер на проследяване, без посочен куриер?

# 809
  • софия
Няма пратка, за която не е посочен куриер.

Общи условия

Активация на акаунт