На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 28 398
  • 517
  •   2
Отговори
# 510
Аз резервирах Бургас бийч,благодаря на отзовалите се.
Чудесно! Ще бъде полезно, ако споделиш отзиви от почивката си.

# 511
  • Русе
Някой с отзиви от миналото лято за Алуа Халиос Бей в Обзор?

# 512
  • В.Търново
Насочила съм се към Бургас бийч -Сл.бряг. Някакви скорошни отзиви ?

отзив от преди 2 години,били сме в съседния хотел и много ми е харесал.Имат си анимация,на плажа,няма какво друго да искаш,резервирай и не се чуди
Добре де, били сте в съседния хотел, а не в самия Бургас Бийч. Не го знаете отвътре как е, храната, хигиената. то хубаво на плажа, ама не е достатъчно това, за да се изкара спокойна и приятна почивка.  Grinning

# 513
  • Пловдив
Миналата година за първи път бяхме в Слънчев бряг- хотел Белвю. И тъй като на детето и ММ им хареса отново решихме първата част от почивката да е в Слънчев бряг.  Търсих хотел, който настанява деца до 12 г безплатно и да има шезлонги на плажа. Избрах хотел Марвел.  Не знам нищо за него, просто рискувах, та ще видим. Почивката ни е в края на юни( за последно за мое съжаление). След Слънчев бряг втората част отново ще е Топола скайс.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 17:51 от meg_n

# 514
Миналата година за първи път бяхме в Слънчев бряг- хотел Белвю. И тъй като на детето и ММ им хареса отново решихме първата част от почивката да е в Слънчев бряг.  Търсих хотел, който настанява деца до 13 г безплатно и да има шезлонги на плажа. Избрах хотел Марвел.  Не знам нищо за него, просто рискувах, та ще видим. Почивката ни е в края на юни( за последно за мое съжаление). След Слънчев бряг втората част отново ще е Топола скайс.
[/qu

Понеже и мен живо ме интересуват хотели настаняващи безплатно деца поне до 12 год. включително, проверих Топола скайс, но в сайта им ми излиза, че деца се водят само до 11 години. Да не би през Визит примерно да са други условията?
Много ще съм благодарна ,ако някой сподели за такива хотели  😊

# 515
Марвел е зад Маджестика..чадърите са им един до друг на плажа.

# 516
  • Пловдив
Миналата година за първи път бяхме в Слънчев бряг- хотел Белвю. И тъй като на детето и ММ им хареса отново решихме първата част от почивката да е в Слънчев бряг.  Търсих хотел, който настанява деца до 13 г безплатно и да има шезлонги на плажа. Избрах хотел Марвел.  Не знам нищо за него, просто рискувах, та ще видим. Почивката ни е в края на юни( за последно за мое съжаление). След Слънчев бряг втората част отново ще е Топола скайс.
[/qu

Понеже и мен живо ме интересуват хотели настаняващи безплатно деца поне до 12 год. включително, проверих Топола скайс, но в сайта им ми излиза, че деца се водят само до 11 години. Да не би през Визит примерно да са други условията?
Ще си редактирам поста, защото имах предвид до 12 години. Марвел е такъв. Детто навършва 13 през юли , така че към дата на почивката все още ще е на 12.Имаше някъде из предишни теми на първа страница списък с хотели настаняващи безплатно деца до12.99 и до 13.99. Аз от там видях хотелите в Слънчев бряг, но ги проверявах един по един, защото понякога това условие се променя. Така беше с хотел Белвю. А и други условия ме интересуваха и за това накрая се спрях на Марвел.

# 517
Ето тук има списък с хотели, които настаняват безплатно деца до различна възраст, но информацията е от 2024 г. и вероятно не е актуална.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1678138.msg48829504#msg48829504
Ако някой хотел ви хареса е най-добре да проверите за този сезон какви са условията за настаняване на деца.

Общи условия

Активация на акаунт