Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 25 801
  • 542
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Що се отнася до натрапваната вина на европейците, по тази логика и арачите би трябвало да се срамуват от господството си в Испания, османците да не говорим.... Но ме съмнява. В крайна сметка, за да завладее Великобритания огромна държава като Индия (или тогава е била раздробена, не съм наясно) и не само нея - явно е показала нещо повече.
Един цитат от Джек Лондон, надявам се да не бъде приет като расизъм:
Скрит текст:
— Не ми разправяйте за разбиране на негри. Мисията на белия човек е да събира парсата от света, а това е достатъчно голяма задача, отредена за него. Къде ще му остане време да разбира негрите?
— Точно така — каза Робъртс. — Пък и като че ли някак си не е необходимо да разбираш черните изобщо. Правопропорционален на глупостта на белия е успехът му в събирането на парсата от света…
— И да вселява страх божий в сърцето на чернокожия — изтърси капитан Уудуърд. — Може да си прав, Робъртс. Може именно глупостта да му докарва успеха, а положително една от фазите на тази глупост е неспособността му да разбира черните. Но едно нещо е положително: белият трябва да управлява черните, ще не ще. Това е неизбежно. Това е съдба.
— И разбира се, белият е неизбежен — това е съдбата на чернокожия — прекъсна го Робъртс. — Кажи на белия, че има бисерни миди в някоя лагуна, която гъмжи от десет хиляди диви човекоядци, и той ще се запъти нататък сам-саменичък с пет-шест канаки, ловци на бисери, и тенекиен будилник вместо хронометър, всичките наблъскани като сардели на просторна петтонна черупка. Пошепни му, че са открили злато на Северния полюс и същото това неизбежно белокожо същество веднага ще потегли, въоръжено с кирка и лопата, един бел сланина и най-новия модел златарско корито, и което е най-важно, ще стигне там. Подскажи му, че има диаманти по нажежените до червено подстъпи на ада, и господин Белия ще щурмува подстъпите и ще накара самия сатана да върти кирката и лопатата. Ето докъде се стига, като си глупав и неизбежен.

# 526
  • Шумен
AFD набират скорост в Източна Германия. В западната част си спят и не съм убедена, че ще се събудят достатъчно.

# 527
За какъв расизъм говорим!
Насадиха се да цедят социалната система. Донесоха престъпност. Неуважение към страната и културата. Взеха да имат претенции за съобразяване с тях.
То немците без права останаха и колко да е расистко това да искат да си ги върнат.
Не само Германия, цяла Западна Европа.

# 528
Гледахте ли “забраненият” филм citizen vigilante ?
Чак се чудя как е направен и пуснат.

# 529
Сложила съм си линк в една папка, да видим, кога ще стигна до него, ако не го свалят междувременно,  като чета коментари...

# 530
Всъщност на Запад (и в Царство България) винаги е имало свобода на информацията,в смисъл че винаги е можело да се сдобиете с всякаква информация. Дори и по времето на Инквизицията е можело да се намерят апокрифни книги...
Виж при комунистическите режими цензурата е тотална...

# 531
"""Изолиран""" случай - милиард и нещо. Поредната ужасна трагедия и съсипани животи. Мъжът оставя жена и две малки дечица...
https://twitter.com/visegrad24/status/2072797929107247376

Последна редакция: нд, 05 юли 2026, 15:18 от Alexa10

# 532
  • София
Четох, че в Германия съвсем тенденциозно не му е даден рейтинг за подходяща публика (или нещо подобно) и това не позволява да се разпространява в кината. Но Мъск веднага го е качил в Х.

# 533
Още не съм гледала филма, но в см споделят за него и гнева, че го забраняват. Видях и за шведският полицай. Демонстрациите срещу мъчителното убийство на 17год. французин Луис. Пак “изолиран” случай. Непълнолетни за втори път го причакват и бият, ритат в главата и самодоволно заснемат гаврата завършила със смърт. Няма да има последствия нищо, че в момента се вдига шум. Не, че някой го отразява. Не е като да са умрели египтяни незаконно нахлули през граница на ес и две седмици подред да се изявяват нпо по нац. медии.
В столицата на Мароко-Брюксел и др. марокански градове като Амстердам и т.н.  футболни фенове празнуват победи на националите. Традиционните палежи, гърмежи като по време на революция.
Семейство нидерландци отишли на посещение в Пакистан и там били изнасилени. Защо изобщо това се споменава в медиите?

# 534
Искам да ви споделя тържествата по случай победата на Мароко в един град, до Барселона. Града е с население 130 хиляди.
Сами си извадете мнения, какво е преобладаващото население... местните не знам къде живеят:
https://capgros.elnacional.cat/es/deportes/celebracion-multitudi … l_818887_102.html

# 535
  • София
По центъра на София от доста време се мотат на групички едни доста тъмни субекти от мъжки пол, оглеждат нагло жените и момичетата, подхилкват се гадно..... Може да ги видите в това видео https://www.facebook.com/watch/?v=1401279810996249 - от 2.46 минута започват кадрите

Положението в Англия, Швеция и Германия вече е извън контрол и то заради това, че властите и институциите за да не засягат тази "чувствителнателна тема" са ги оставили да им се качват на главите и буквално да ги е*б*..ват...
Великобритания вече втори ден е парализирана от ужаса на официалните разкрития в доклада "The Rape Gang Inquiry Report" на Рупърт Лоу (мрежи за организирани изнасилвания на деца). Документите и разследванията доказват десетилетен провал на полицията, социалните служби и местните власти, които съзнателно са игнорирали систематичното насилие и експлоатация на стотици хиляди непълнолетни момичета от организирани банди от пакистански мъже.https://lentata.com/velikobritaniya-veche-vtori-den-e-paralizira … 90cvBUzTlJnQUO_Rg
Аз също чувам от познати, които живеят в Англия, че нещата са извън контрол, че англичаните бягат от градовете и се местят в провинцията.

Днес това ми излезе във фейсбук:

Последна редакция: ср, 08 юли 2026, 13:23 от Vesika

# 536
Vesika, този малоумник, чието видео пробутвате ми е последна инстанция.. за мнение.
Направих си труда да прехвърля и да видя видеото и не видях нищо кой знае какво, освен хора които си вървяха по улиците и си говореха. Няколко жени с бурки на главата, които едва ли пречеха на някого... Елате в Пловдив, тук са навсякъде, преобладаващо население.
Да, около Лъвов мост, Пиротска и халите са концентрирани изключително много такива емигранти и на мен не ми е приятно да се движа там сама, но за сега във България има няколко града, където започват да се заселват. Възможно е да се усети и повишение на престъпността, в следствие на увеличването им.
Пловдив е единия град.

Но за сега това което е в Испания, Германия, Англия е страшното...

# 537
Като художествена стойност филмът е определено посредствен. Но наистина повдига изключително важни за Европа въпроси. Задължително трябва да се гледа, за да се осъзнае ситуацията, до която сме доведени и за която средствата за масова информация мълчат.

# 538
  • София
Joana85, такива субекти от мъжки пол, на групички по няколко, ги виждам всеки ден, понеже работното ми място е много близо. Не са приятна гледка , особено това оглеждане и подхилкване към жените.. Висят по цял ден и нищо не правят.
 А видеото с кадрите е само като пример и не се "опитвам да го пробутвам". И пак казвам - говоря за хора от мъжки пол.

# 539
Joana85, такива субекти от мъжки пол, на групички по няколко, ги виждам всеки ден, понеже работното ми място е много близо. Не са приятна гледка , особено това оглеждане и подхилкване към жените.. Висят по цял ден и нищо не правят.
 А видеото с кадрите е само като пример и не се "опитвам да го пробутвам". И пак казвам - говоря за хора от мъжки пол.
Аз съм съгласна за групичките и аз лично избягвам района от години. За жалост понеже пребивавам и в пловдив, тук са и по главната, всяка вечер.
Такива са, гледат жените, неприятно е.
Дразнещ е тоя, от видеото, който се прави на някакъв патриот...
И конкретните кадри в него, изобщо не бяха смущаващи, с изключение на един дето беше седнал в парка..

Общи условия

Активация на акаунт