Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 30 184
  • 643
  •   6
Отговори
# 630
Цитат
Гледах едно клипче с една млада жена, по къси панталонки, която ги снимаше с телефона си... докато те тичаха около нея.. и тя им махаше одобрително, да минават..
Ами явно днешната европейска жена си заслужава всичко това. Получават това, което искат и за което са гласували. И колкото повече стават тези мигранти, толкова по-"""весело""" ще става. Но щом си го искат...

# 631
Майко мила, каква е тази инвазия от Мароко?
Защо имам чувството, че това е координирано извън Мароко, за да нахлуят в Европа и да ни унищожат?
И това е последователна политика.

# 632
Естествено, че тази инвазия е открита атака срещу целият ЕС. И да същият този съюз повече от десетилетие насърчава нашествениците. Затова приказките и упреци към нас, че критикуваме ес, а живеем “толкова”  добре ми идват в повече. Години наред изпълнявахме какви ли не безумни условия, извоювахме си честно свободното пътуване, а сега откровени престъпници са добре дошли да грабят, рушат и убиват. Какво бъдеще може да се очаква от “най-доброто място за живеене в света”?
От новините на бнт преди малко, нахлулите са 69хил. Уж 25 хил.са върнати. Много трогателно наш журналист говори за тинейджъри.Да бе, горките.🤦🏼♀Да наредят на местните да не излизат , едва ли на тях им се излиза, това е абсурд. Срам! Това ли е мястото на свободно движение на хора?! Зорлем да ставаме затворници и накрая и у дома не сме защитени. Ес върхушката трябва да вземе мерки най-сетне!!!!!! Приказки за бягащи от война не минават. Не, че някога съм им се връзвала.

# 633
ЕС върхушката отдавна смята, че твърде много свобода даде на европееца, та реши малко да го вкара в пътя.
Пък и пришълците са новите избиратели.
Що да ги гони!?  Imp

# 634
На мен на граждански войни из Европа ми мирише.

# 635
Може би това е целта. Ще пуснат армията и спокойно и ще ни затворят по къщите с някаква цел. Каква, още не знам. То ще се разбере.
Сега по бтв един нашественик каза, че мн.се радва, че е там. Полицията се опитвала да ги спре, но:” благодарение на нашата бойна решителност ние успяхме!”
Пак се сещам за европейските младежи…..

# 636
Представете си Турция да отвори границата. Само за ден, спокойно могат да се изсипят стотици хиляди и веднага приключваме! Но платените тук, също издигат плакати с надписи "без граници", та сигурно ще са доволни да приключим окончателно като страна и народ.

# 637
Тези дни е излязло решение на Върховния съд на Испания, според което нямат право да връщат бежанци, които са пристигнали по вода.
Затова сега е този наплив в Сеута, която е испански анклав на мароканския африкански бряг. Плуват 200 метра и готово, пристигнали са по вода в Испания от Мароко.

ПС Ето границите на Сеута, могат и по суша да нахлуят по същия начин, но не искат. Важно им е да е по вода, че после да искат прилагане на решението.
https://www.google.com/maps/place/%D0%A1%D0%B5%D1%83%D1%82%D0%B0 … MDSoASAFQAw%3D%3D

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 20:41 от Diorela

# 638
Нареждат ли им, да му се не види! Върховният съд се предполага не се състои от кухи лейки феминистки с IQ номера на обувките. Кой го дирижира това?

# 639
Гледах едно клипче с една млада жена, по къси панталонки, която ги снимаше с телефона си... докато те тичаха около нея.. и тя им махаше одобрително, да минават..
Повръща ми се! Тези хора, наистина ли не осъзнават какво означава това за тях?
Мислех че е генерирано ... но не беше.! Все пак има такива които одобрават действията им!

От доста години си мисля, че с бялата раса е свършено. Дано съм лош пророк.

# 640
Не знам, много филмово и организирано изглежда всичко, като масовка. Те нито имат багаж, тръгнали по джапанки, нито могат да отидат в Испания 🤔
Тъкмо идвах да покажа това
https://www.facebook.com/share/r/1DHac1PtJo/
Оркестрирано нападение.
Испания не се ли противопоставя на САЩ ( ще рече Израел)???
Коментарите погледнете.

# 641
  • София
Абсолютно координирана атака и то отвън. Напълно съм склонна да вярвам, че Израел и САЩ имат пръст в това.

# 642
  • Glasgow
Прочетох, че Италия спира шенгенското споразумение с Испания за един месец, връща граничен контрол по вода и въздух заради това нашествие

# 643
Обичам я тази жена Heart
Трябват ни повече от тази порода.

Общи условия

Активация на акаунт