Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 32 751
  • 701
  •   4
Отговори
# 675
  • София
Или може би няма много желаещи да отидат в една от най бедни европейски държави. Всичко зависи от мястото на карта. Това с високи огради е сладко наивно.

# 676
  • Deutschland
Наталче, те не искат в Унгария. Искат просто да преминат транзит през държавата на път за Германия, Франция и прочее.

# 677
  • Deutschland
Сериозно ли не им е на пътя? Идващите от Ирак, Пакистан откъде да минат? С първа класа на Луфтханза или?

# 678
  • София
Сериозно ли не им е на пътя? Идващите от Ирак, Пакистан откъде да минат? С първа класа на Луфтханза или?
С първа класа минаваха руснаци през Унгария, докато от ЕС не им затвориха кантора. Гледам карта на Унгария и от коя държава евентуално би влезли беженци, без украинци те ясни, за да отидат в Германия например? Щото тя е целта.

# 679
  • Deutschland
От Сърбия влизат. Сърбия има ли я на картата ти?

# 680
Госпожа политическата фигура от левите Clara Bünger от Германия, иска  немците да помагат за разселването на новодошлите в Сеута. Явно имат нужда хората от още и още и още и още! После, някои се жалват, ама ще се забрани това жалване.

https://www.bild.de/politik/inland/clara-buenger-von-den-linken- … 1ef632fe6ede6700f

# 681
  • София
От Сърбия влизат. Сърбия има ли я на картата ти?
Да, права си.

# 682
Да, понеже през България няма канал, нали!?
https://tribune.bg/bg/obshtestvo/doklad-na-evropol-balgariya-e-/

aфганистанци и сирийци  доминират по сухопътния балкански маршрут;
 при морските маршрути през централното Средиземноморие преобладават суданци, Еритрея, Бангладеш, Пакистан...

# 683
  • Deutschland
Имах в предвид, че Сърбия граничи с Унгария и през нея влизат. За България ясно.

# 684
  • София
Алек Оскар във ФБ се възмущаваше как нарочвали евреите за всичко и Нетаняху нямал нищо общо. Хайде, на него му е простено, но само той да беше...

Последна редакция: пн, 03 авг 2026, 18:03 от Cuckoo

# 685
Алек Оскар във ФБ се възмущаваше как нарочвали евреите за всичко и Нетаняху нямал нищо общо. Хайде, на него му е простено, но само той да беше...
Те не си мерят приказките,а после обвиняват другите,че ги нарочват.
https://glasove.com/novini/sinat-na-netanyahu-prez-2019-g-izrael … ad-seuta-i-melila

# 686
  • София
Срещала съм подкрепящи онлайн и в реала. Ами страх е, съзнателен или подсъзнателен. Страх, че обществото ще те обяви за расист, за исламофоб, за хомофоб или най-любимото ми ТЕРФ.
Другото е желанието да си спасител, самоомразата, че си с европейска кръв
И си грачат в хора

Техен проблем! Аз винаги казвам истината без да ми пука кой за какъв ще ме обяви. Обяснението за начина ми на мислене го слагам в скрит текст:

Скрит текст:
Веднъж баща и син тръгнали от селото си на магаре.

По пътя срещнали някакви хора. Когато ги видели, хората възкликнали:

– Какъв безсърдечен човек! Бива ли така да мъчат горкото магаре? Яхнали го двамата!

Бащата слязъл и оставил сина си на магарето.

По-нататък срещнали други хора, а те казали:

– Вижте! Вижте какъв неблагодарен син! Той си почива на магарето, а клетият старец се мъчи да ходи пеша.

Синът слязъл от магарето, а бащата се качил. След малко пак срещнали хора.

– Този човек няма капка милост в сърцето си. Да остави горкото дете да се мъчи пеша, а той си язди магарето!

Бащата слязъл и заедно със сина си понесли магарето на рамене. По-късно отново срещнали хора.

– Леле, вижте тези двама луди. Да носят магарето, вместо то да ги носи!

Тогава бащата се примирил и рекъл:

Е, не можеш да угодиш на всички!

# 687
Не можеш да угодиш на всички и няма нужда! Още повече на откровено малоумни идеологии. Видяхме пълен провал с някои политики, колко още да чакаме? Попадна ми новина, че пак има проблем в Сеута. Мароканци извозвани с камиони избягали. В ЮК също се пълнят традиционно през Ламанша. Полицаите имали заповед да не ги спират, а само да предупреждават, че е опасно. 🤪 От началото на годината са влезли 14 хил. Не е много.
Тази шотландка доброволка в помощ на мигрантите е намерена в куфар в Атина. На 18.07 бездомник е съобщил за миризлив куфар в парка. Заловили са убиеца. Млад афган. Признал си е. Сега ако му дадат доживотна присъда, гръцките данъкоплатци ще се грижат за него.

# 688
Някаква испанка регистрирала в дома си 16 марокански младежи, според публикацията "за да може да се регистрират за социални помощи".
Пак ще се повторя - сбъркана е Европа. Постоянно ми изскачат публикации (немски. защото това чета), сравняеащи колко взема немски пенсионер и колко мигрант с няколко деца (втория получаеа повече, както се сещате). Немците бидеха информирани, че ще трябва да работят повече. Достатъчно диаграми се веят с дела на получаващите помощи, където немците са миниатюрно стълбче и явно не малка част от обществото счита, че това е нормално и се допуска да си изявява психичните дефицити, лепейки на себе си етикети, които му налагат някакви позиции по въпроси, по които очевидно няма капацитета да разсъждава.
Живеещите в Германия, какво остана с онази кифла, на която й се искаше, нападателят в Берлин да бил бял мъж християнин.Цитираха се членове в коментарите, по които могат да я подведат под отговорност.

# 689
Цитат
какво остана с онази кифла, на която й се искаше, нападателят в Берлин да бил бял мъж християнин.Цитираха се членове в коментарите, по които могат да я подведат под отговорност.
Без да проверявам, съм сигурна, че няма никакви последствия. Интернет е пълен с всякакви изказвания срещу белия, хетеросексуален мъж, които либералите биха определили като крайно расистки, ако бяха насочени срещу мъже от друга раса. Но срещу белите хора можеш да си говориш каквото искаш, няма проблем. Срещу белите Не можело да има расизъм, твърдят либерали и други подобни.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 03:18 от Alexa10

Общи условия

Активация на акаунт