Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 38 923
  • 882
  •   1
Отговори
# 870
Предстоят тъмни времена за Европа, а руснаците ще потриват доволно ръце.
"Програмата на партията включва мерки за ускоряване на депортациите, възстановяване на училищния обмен с Русия, отделни класове за деца на търсещи убежище и забрана на знамената на ЛГБТИ+ общността в училищата." Прекрасно просто, сега ще се мине от едната крайност на другата. Защо никой не иска да емигрира в Русия, нали е толкова прекрасно, не знам, не знам...
Направо да върнат и идеята за бялата раса, пълно безумие, пълно.

# 871
В Германия има много фенове на Русия.
Иначе на мен ми се живее там, надявам се някой ден да се случи.
Уважавайте мнението на останалите, моля.

# 872
Малко пресилена ми се вижда програмата и едва ли всичко от нея би могло да се случи, но е факт, че европеецът вече не издържа на измишльотините на настоящите управници.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 14:36 от delpel

# 873
Резултати от последното проучване преди вота. На хората им писна просто.

# 874
Линиите са две - ЛБГТИ простотиите и мигрантите. И (крайно)десните набират сили  с позициите си и по двете направления независимо едно от друго.
Със сигурност има поддържници, които не виждат проблем с мигрантите, но с борбата в институции и особено (училища) да се сложи национално знаме, вместо неправилно узурпираната от откачените дъга, виждат голям.
Опитът със заплахата от Русия да отблъскват избиратели на AfD не знам колко е успешен предвид горните проблеми, но ме развесели представянето на обмена с руските училища като нещо страшно, което предстои.

# 875
И как си го представяте гоненето на мигранти?
Къде ще ги върнат? В държави, които не ги искат и не ги припознават за тяхни граждани?
В държави с война..Sunglasses
Какво се случва с мигранти, които са женени за германка, имат дете в Германия?
Малко наедро ги говорят нещата. Като захарен памук по-който лепнат избиратели.
Само обмена с Русия може да осъществят.

# 876
  • Шумен
Времето ще покаже какво могат и какво не могат. Държави във война? Много удобна беше разсипията на Сирия, за да се оправдае нахлуването на маси мигранти откъде ли не  в Европа с крайна цел - Германия.  Видяхме и виждаме как Германия се пълни с мигранти, които бяха наричани бежанци години наред след 2015, от държави, в които нямаше, а и сега няма война. Да не говорим в кои държави могат да отидат бежанци от държава във война - в съседни на тази във война. Не където решат и им е удобно.

# 877
Цитат
Да не говорим в кои държави могат да отидат бежанци от държава във война - в съседни на тази във война. Не където решат и им е удобно.
Точно така! И в този ред на мисли - влизащите незаконно в България, НЕ са бежанци! Те идват от Турция - държава членка на НАТО, там няма война и е с тяхната религия и култура! Сигурна страна за тях е и всеки, който влезе отттам - трябва да бъде връщан обратно!

# 878
Доста от "Бягащите" и Турция не можеше да понася и дълго време ги натирваше вън от границите си. Бая боклук си изрина към ЕС. Пък европеецът трябваше да ги приеме като най-изстрадалите човеци, иначе изгонени за престъпления.

# 879
И как си го представяте гоненето на мигранти?
Къде ще ги върнат? В държави, които не ги искат и не ги припознават за тяхни граждани?
В държави с война..Sunglasses
Какво се случва с мигранти, които са женени за германка, имат дете в Германия?
Малко наедро ги говорят нещата. Като захарен памук по-който лепнат избиратели.
Само обмена с Русия може да осъществят.

Аз като казвам, че ще ни запукат нас (легалните) всички ми се смееха.
Смешно ли ви е сега?
Само да ви кажа, че това е само началото.
И не, Ахмед с десетте жени и двайсетте деца няма да го пипнат защото вече ще си е извадил нов фалшив паспорт и ще е отпрашил за Австрия.
За сметка на това обаче отрудената Пенка дето от десет години е болногледачка там е перфектната жертва. Легална и с постоянен адрес - пък десните нали трябва да си изпълняват обещанията?!
На печелившите - честито!

# 880
Не вярвах, че ще го кажа, но Arielle може и да се окажеш права.
Източноевропейците могат да се окажат за гонене. Sunglasses
Ще видим.

# 881
Добър повод за размисъл. Надявам се сега управниците да си дадат сметка, че доста прекалиха с измислените си нови ценности.
Не вярвам да подгонят източноевропейците. Та те без тях загиват прави.

# 882
Как се гони гражданин на ЕС?

Общи условия

Активация на акаунт