Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 41 386
  • 990
  •   7
Отговори
# 975
  • София
Stefi, що да не се потрисаме от такива, които отиват да грабят, изнасилват и убиват, да смучат помощи и да мързелуват,  да тероризират и изповядват тероризъм и ислямизъм, а не да работят и да се интегрират?
С тази разлика, че "оръфляците" отиваха и отиват да работят, не за друго...
Всеки има право да се потриса от каквото си иска. Аз се потрисам от гореизброеното.

# 976
Някои да работят, а някои за друго.

Нали си давате сметка, че по същия начин говореха преди Брекзит за източноевропейците?  Възхищавате се на партия, която иска да ви бие шута. Маймуняци ще наричат хората,  я малко се погледнете отстрани.

# 977
Аз пък виждам, че мнозинството работят и то най-гнусната работа, която "белите" хора не искат да работят. Има и убийства и изнасилвания, но това е грешка на растежа и с времето ще нямерят начин да го преодолеят и намалят.
А който го е страх и мисли, че Западна Европа е опасно място за живот, винаги може да се прибере в България.

Това е най-хубавото на съвременния живот - всеки има избор: живот и работа и учение - град, село, България, чужбина, българския паспорт е един от най-силните в света!
Преди не само, че не може да емигрираш в чужбина, а като те запокитят в най-забутаното село с гражданство там, иди се развивай, иди просперирай...
Затова всички искаха в Алабама, защото там и най-долния и пропаднал има шанс за по-добър живот.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 09:44 от stefi2005

# 978
Да, ама не го ценят тоя паспорт. А има и пълни издънки  -  злорадо се кефят на анти ЕС партиите на запад, възхищават се на разни руски креатури и ксенофоби, мечтаят ЕС да се разпадне, или най-после да се разложи след толкова гниене, и като му посочиш очевидното, то ти вика - ааа, ама за мен не се отнася,  ние сме граждани на ЕС. На какво си гражданин, нали ЕС се разпада и ти харесват тия, дето искат Германия да излиза от съюза. И тичаш да гласуваш за Възраждане.

В почти същата тая страна, малко по на север, един такъв отиде на гости на детето си. Малко градче, красота, река. Местните не пипват работа след 6 часа, всичко затваря, единствения магазин дето тоя намерил да си купи бира бил пакистански. И какво ни разказа пътешественикът, като незабравими впечатления - видял два пе.ераса да се държат за ръце и  няколко тарамбуки да си носят учебниците на главата. И разбира се, изводът му е, че Европа гние. Но не ще да си прибере детето, ще чака от АФД, или местния еквивалент да го изгонят.

# 979
Stefi, що да не се потрисаме от такива, които отиват да грабят, изнасилват и убиват, да смучат помощи и да мързелуват,  да тероризират и изповядват тероризъм и ислямизъм, а не да работят и да се интегрират?
С тази разлика, че "оръфляците" отиваха и отиват да работят, не за друго...
Всеки има право да се потриса от каквото си иска. Аз се потрисам от гореизброеното.
Напълно подкрепям коментара... Моето семейство, живеят в Каталуня и вече всекидневно изпитват притеснения да се движат по улиците спокойно. В града, в който живеят (на 30 км) от Барселона и всеки ден пътуват за работа и университет, почти преобладаващите пътници на автобуса са мароканци и африканци, те са единствените бели хора.
Много се чудя тия испанци не ходят ли на работа и как пък всички с коли пътуват, като влизането във централна зона Барселона е доста скъпо за коли?
Вечер племенницата ми се прибира след 22:00 защото работи в магазин и пътува и всеки ден вече някой ходи да я чака, за да я прибере. Опасно е.. А, живеят в хубав квартал, предимно с местни.

Вчера в едно заведение в бари готик в 15;00 следобяд е нахлул някакъв и извадил нож, има намушкани хора..туристи. Не знам колко се чува тук, но и Барселона става все по-опасна.
Те започнаха да проучват къде да се изнасят и дори и България им е опция вече.
Нещата ескалират, но все още има супер заблудени.

# 980
То не е само това. Не се сещат и когато наци културата вземе връх на Запад, дори и политически да не ги изгонят, като тръгнат наци-групичките по градовете, по-тъмничките наши сънародници ще отидат бадева, пребити, убити от тези нацисти, независимо работят ли, професори ли са. Всички ще са под ножа. Сега ги убиват и изнасилват чернокожи, тогава нацисти. Все тая ще е.

Йоана, ми да се прибират роднините ти, ако мислят, че е толкова страшно. Нищо фатално няма да стане. И в България има живот. А и е мега спокойно. Цяло лято тийнейджъри и деца скиторят по цели нощи по София и оцеляха през ваканцията, няма наръгани и изнасилени. Само един убит имаме за цяла ваканция и то от нацитийнове, но това е. Може и някой понабит тук там да има, ама не се е разчуло.
Даже вчера по новините на БНТ съобщиха за палежи на коли в София в 2ч нощес и казаха, че имало свидетели ДЕЦА! които видели кой ги запалил и дали показания.
Така че, София е спокойна, прибирайте се.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 10:08 от stefi2005

# 981
Изолирани случаи, така ги водят

Интересното е, че за някои това е нормално, с две думи малко е, още може и трябва.

.

# 982
Криминалитетът никъде не е нормален. Но не е нормално и да отидеш някъде и после да се оплакваш, че наоколо имало много черни. Ми има, много от тях са там преди тебе.

# 983
На мен ми е много интересно,  как се дава акъл на килограм.
Да сме се прибирали Grinning
Демек, да си зарежа живота, да си оставят ученето децата, да си закрия бизнеса...и да се прибирам Mask
Има една базова постановка в психологията- реагираш и отсъждаш спрямо собствената позиция. Но не всички са " за малко" в чужбина.
Моята е винаги на човек,  инсталиран и живеещ , и интегриран, затова се чудя на йоана85, и коментарите й, не за пръв път споменава роднините.
Стефито- ясно, че от Интернет се информира как се живее в " чужбината".

Алекс, никой не би казал, че още може и трябва!

# 984
Нима.

Не знам защо се захващате,да мислите тая уседналост.
В днешно време, имоти се продават, работа се сменя, на другия край на света се отива- за две седмици организация и  си готов.

# 985
Пак се връщаме в изходна позиция.
Има план, който аз не мога и няма как да знам.
Но, колкото и да се спекулира за кранчето, то си има крайна точка на развиване.

# 986
Скрит текст:
То не е само това. Не се сещат и когато наци културата вземе връх на Запад, дори и политически да не ги изгонят, като тръгнат наци-групичките по градовете, по-тъмничките наши сънародници ще отидат бадева, пребити, убити от тези нацисти, независимо работят ли, професори ли са. Всички ще са под ножа. Сега ги убиват и изнасилват чернокожи, тогава нацисти. Все тая ще е.

Йоана, ми да се прибират роднините ти, ако мислят, че е толкова страшно. Нищо фатално няма да стане. И в България има живот. А и е мега спокойно. Цяло лято тийнейджъри и деца скиторят по цели нощи по София и оцеляха през ваканцията, няма наръгани и изнасилени. Само един убит имаме за цяла ваканция и то от нацитийнове, но това е. Може и някой понабит тук там да има, ама не се е разчуло.
Даже вчера по новините на БНТ съобщиха за палежи на коли в София в 2ч нощес и казаха, че имало свидетели ДЕЦА! които видели кой ги запалил и дали показания.
Така че, София е спокойна, прибирайте се.
Да се прибират, казвате...Давате съвети, без грам замисъл.
То дали е толкова лесно да зарежеш образование, дом, култура, живот който си изграждал в последните 18 години. Племенницата ми е завършила там, имат малко по-различни разбирания и не мисля че тя като млад човек лесно ще се адаптира тук. На родителите им остава няколко години до пенсия и ще е жалко да дойдат да се пенсионират на минимална заплата във България.
Изобщо.. в техните глави, България изглежда бяла държава в момента, но осъзнават че бързо ще се окаже, че няма да успяват да се нагодят и реализират отново тук и то на тези години..Вече са 50+
Идват си и изпитват хубави емоции тук за 10 дни, но ако се задържат у нас, не съм сигурна че ще мислят така.
Испания беше прекрасна страна, но последното управление направо им разказа играта..

# 987
Племенницата ти няма да се адаптира.
Никак.
Моите дъщери казват винаги, че са българки колкото и португалки,но не могат да устискат повече от 10тина дни в България.
Освен това- реализацията!?

# 988
  • София
Няма да се пенсионират на минимална заплата, ще си взимат тамошната пенсия, колкото са си изработили и тя ще е достатъчна за добър живот тук.
Това по принцип.

Иначе не знам защо постоянно се спекулира, че се опитват да изгонят нормалните хора.
Това просто не е вярно, нито го има заложено в програмата, нито е осъществимо. Вайдел го каза, че хората с добър бекграунд също се страхуват от атаките на "мигрантите".
И с черните сценарии как нацистите щели да ловят мургави българи. Хаха.
Повече ме е страх, като мина по Мария Луиза и видя групичките мърляви, черни, одърпани, бъркащи си в носа същества. И все на групички се мъкнат като стадо, като глутница. Първични, агресивни и опасни. За всички нас.
Евала на Полша и срам и позор за Испания.
Онзи ден гледах видео как някакъв се опитва да откърти кръст. Тия хора ни ненавиждат.

# 989
800 хиляди мигранти се намират нелегално в Русия и ги издирват, съобщава шефът на службата Андрей Кикоть на руския диктатор Путин. Обаче руската пропаганда се занимава с мигрантите в ЕС, а не в Русия. 🤪

https://daniivanov.blogspot.com/2026/09/800.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт