Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 42 634
  • 1 073
  •   4
Отговори
# 1 050
От кога Путин отговаря за изхранването на Африка? Айде стига пропаганда. Вървете в Западна Украйна, там война няма. Ама по-добре е на морето в почивните бази.
И колко е морално бежанците да се развличат, когато техните мъже и братя са на фронта. Имам ваканционен имот близо до границата с Гърция. Знаеш ли колко украински автобуса с бежанци отиват на плаж в Гърция всяка седмица в сезона. А момчетата на фронта, кучета ги яли.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 19:01 от Musy1234

# 1 051
  • София
От кога Путин отговаря за изхранването на Африка? Айде стига пропаганда. Вървете в Западна Украйна, там война няма. Ама по-добре е на морето в почивните бази.
Ето и стигнахме до там откъдето започнахме. Къде ме пращаш?
И понеже дописа, усети се нали. Не те интересуват момчета на фронта, а тези които отиват на почивки са от семейства на тези момчета на фронта. И не ти ще решаваш, дали една майка, баба, баща да не си заведат децата поне малко да отдъхнат от ракети и дронове на почивка.

# 1 052
Никъде не те пращам. Ама нагласата, че всички са ви длъжни, дразни.

# 1 053
Пиша от доста месеци в темата и е повече от странно, как няколко екземпляра се появиха по команда вчера/днес, да обясняват, как черното е бяло.

# 1 054
  • Deutschland/HE
Русия е много голям производител на зърно и го изнася за Африка, Азия и получава пари, за да се издържа.
Украйна също е голям производител и износител от световен мащаб.

Ако Русия не изнася зърно за Африка, там ще има наистина глад, но руснаците няма да имат пари да си финансират кампаниите.
Путин не храни Африка безплатно и безкористно.

# 1 055
  • София
Никъде не те пращам. Ама нагласата, че всички са ви длъжни, дразни.
Сами сте го измислили, това за дължене. Чак да се дразниш, защото украинци продължават да живеят независимо от война? Да се скрият по мазета и да не излизат ли?

# 1 056
Изключено е арабите да се интегрират на Запад.

# 1 057
И понеже дописа, усети се нали. Не те интересуват момчета на фронта, а тези които отиват на почивки са от семейства на тези момчета на фронта. И не ти ще решаваш, дали една майка, баба, баща да не си заведат децата поне малко да отдъхнат от ракети и дронове на почивка.
Нищо не решавам аз, но при положение, че си на гости и домакинът се е погрижил за теб, е малко нахално да имаш претенции. Че и по протести срещу правителството ходите. А вашите обикновени момчета гинат, а онези със скъпите коли си въртят далаверата и се скатават. Не разбирам кои защитаваш?

# 1 058
  • София
Нищо не решавам аз, но при положение, че си на гости и домакинът се е погрижил за теб, е малко нахално да имаш претенции. Че и по протести срещу правителството ходите. А вашите обикновени момчета гинат, а онези със скъпите коли си въртят далаверата и се скатават. Не разбирам кои защитаваш?
Аз никога не съм коментирала България нито вашите политици, нито пък съм ходила на протести против правителството ви. Виждал съм момичета от Украйна по протести,  ама те са бесарабски българки или не ги припознавате за свои?  Вие не спирате да коментирате и плюете по държави в които живеете, ама аз съм била нещо си. В тази тема пишат основно мигранти или ти живееш в България?
Нашите момчета, които защитават страната си много щастливи, от това че Алтернатива иска да върне путин и руснаци в цивилизация.

# 1 059
Това, че рускогжворящи с украински паспорти се възползват от тях, не значи, че са украинци. Сталин и другите диктатори след него са се погрижили за това да е пълно с руснаци по всички завладени от него територии. Руснаци, които да трябва да защитават, като им се прииска да убиват хора. Колко случаи вече има - грузия, украйна, и други назад във времето.
Но бомбите като падат не питат украинец ли си или руснак, убиват наред. Не че на путин му пука от смъртта на своите, даже трябва да са горди, че са умрели за родината, това е чест, нали.

# 1 060
В България си живея. Всичко го виждам наяве. И претенциите ви показваха даже по телевизията. Как искате след края на сезона през лятото да ви настанят в зимен курорт. Ваша, украинка беше. Много поддържана и елегантна жена. Ми свикнала е жената. Има стандарт. Ама на. България бедна и не може да и го осигури. Ето с това дразните. Иначе мразете си Путин. Във война сте. Но много мъже в наборна възраст има тука. Що не искат да помогнат за победата. Не знам.

# 1 061
Грешите 1234, цяла Европа е във война с путин. Скоро ще бъде още по-ясно това.

# 1 062
Сакън. И ние къде ще ставаме бежанци? Украинците при нас. А ние? Да си кажа,  искам на Малдивите. Хотели бол. Времето малко ме притеснява. Какво ще правим в дъждовния сезон. Ма тамошните да му мислят. Я ние как мислим за украинците.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 19:58 от Musy1234

# 1 063
Еха, голямо триене настава, пълна цензура, само напред и нагоре

# 1 064
  • София
В България си живея. Всичко го виждам наяве. И претенциите ви показваха даже по телевизията. Как искате след края на сезона през лятото да ви настанят в зимен курорт. Ваша, украинка беше. Много поддържана и елегантна жена. Ми свикнала е жената. Има стандарт. Ама на. България бедна и не може да и го осигури. Ето с това дразните. Иначе мразете си Путин. Във война сте. Но много мъже в наборна възраст има тука. Що не искат да помогнат за победата. Не знам.
В Украйна живеели над 35млн човека до война, всички на фронта да отидат? Как го представяш това, да се хванат там за ръце на верига и да спират танкови колони или да хващат дронове с ръце. Трябва да ядът, да строят, да шият, да гледат деца и така нататък. Ако няма да има тил, няма да има кой да се грижи за военни. Не работи така. Във война сме, но живот продължава.

Общи условия

Активация на акаунт