🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 68 081
  • 1 997
  •   106
Отговори
# 1 755
Нещо не е наред тук. Не е наред в този епизод и не са наред всичките тези събития. Единственото, което следва своя ход, са на Шашми тъпотиите.

# 1 756
Май Филип Патек, много са скъпи

Richard Mille си мисля, че казват

# 1 757
На Дениз мъжлето се превъзбуди нещо, не мога да разбера защо. Според мен е съвсем нормално една “двойка” в това предаване все пак да си поговори за самото предаване, знае се, че ще влизат нови хора, аз същи не виждам каква е драмата да се разберат, че пък ако друг им е по-симпатичен и са с отворени сърца нещо да се получи може да опознаят другия и да не се залъгват. Много му изкривиха думите. Според мен дори такъв разговор, като между Натали и Орлин, говори повече за това, че са влезли за приключението и биха се радвали да си намерят сериозен партньор там. Голяма драма направиха други, ще речеш, че не са се запознали с момичетата преди две седмици.

Този на Дениз, все му забравям името, е според мен страшно несигурен и това е единственото обяснение защо толкова остро реагира. Като нищо някоя го е заменила с “новия модел телевизор” и му е травма.

# 1 758
Определено каза марка, започваща с р. Аз не разбирам от часовници.   Харча само за  книги, настолни и видеоигри. Grinning  Часовниците за мен са адекватни в нашето съвремие колкото вестниците.

# 1 759
Да му дадат един медал на Виктор, че е бил 7 год. във връзка и че е правил с8кс в пирамида в Египет, че не се търпи вече Grinning Grinning

# 1 760
Свърши ли, или са в реклами просто?

# 1 761
Май Филип Патек, много са скъпи
😹😹😹 е тази тотално не е заземена. То по-добре да иска апартамент, нищо че си имала имоти😹 освен някой арабски шейх , не виждам кой ще го купи😹

Днес, като минах през пазара на Красно село видях, че всички продавачки са с такива часовници 😂

# 1 762
На Лили много й личи, че предпочита Хени и Нати пред мъжете.

По какво да и личи? За мен, добре си изигра сценария..
Супер отегчена и видимо мотивирана от някой ходи да си говори с тях. Даже се изнервя и дразни като започнат да й вкарват мъже да я сватосват.
С Хени и Натали общува непринудено, влага емоции, още от самото начало с драмите на Натали се гмурна с такава съпричастност и грижа…
Тази работа с Орлин още не е изяснена.  Може да има логика. Преди просто нямаше подходящ, с Пенко ли да се гаджоса? А този Радо, трейдъра, защо не, нищо, че е на 25. Зрял е, иска сигурно да опита и с мулатка, има опитс  жени 30+, 40+

# 1 763
Абе наред ли са тия хора! Трябва чавка да ти е изпила ума, за да си мислиш, че си такъв индивид, който ще може да забърше някой с истински Mille или Patek Philippe! Боже, Боже, изтреще тоя народ нацяло...

# 1 764
Тази Лили нещо ме дразни, ту на моменти ми изглежда земна и адекватна, ту е една дуднеща и боботеща.

# 1 765
Ох, дразни ме тоя Бърборино!

# 1 766
А къде са Родари и Краси, та не участват в тоя епичен разговор?😀

# 1 767
Това изобщо не ме изненадва!!!! Аз го харесвах този!

# 1 768
Орлин е прав, и седем годишни, и седем месечни връзки, накрая са стигнали до Ергенът.

# 1 769
А къде са Родари и Краси, та не участват в тоя епичен разговор?😀
Ядат луканка на сянка.

Общи условия

Активация на акаунт