КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 469
  • 618
  •   1
Отговори
# 495
Пуснаха анкетата - при 40к гласа имаме:
Денислава - 15%
Алпер - 65%
Лина - 6%
Красимир - 14%

Точно както са и по точки между другото.

# 496
До колко часа е шоОто?

# 497
За мое огромно съжаление е ясен вече победителя. Не знам откъде се намериха толкова хора да гласуват за Алпер.

# 498
Само на мен ли ми се струва доста прекалено този финал да трае вече 3 часа?

# 499
Алпер с 64% 💀 така става при аудитория между 10-13г

# 500
Потресен съм!

# 501
  • София
Алпер има голяма аудитория в ютюб, аз го бях написала още преди финала, че другите трябва да вземат игрите, за да имат шанс, предвид, че той взе и тях, всичко приключи тогава.

Зона Х уж щеше утре да започне. Очаквах наистина да го пуснат.

# 502
Ооо сега за Влади се чуха освиркванията 😃

# 503
  • София
Моля да ме ориентирате къде е тази анкета в ютуб, в която се гласува? Виждам само чата.
В чата е, Алпер води с много засега. Дадох глас за Дени, иначе можеше да е и за Краси.
Алпер е с 65%, Дени и Краси с по около 15%.

Да, благодаря, излезе точно като публикувах и затова се изтрих. Пуснах и аз за Дени, ама резултатът е отврат.

# 504
За Любимеца на публиката - Илян 0.о

# 505
Биляна защо я няма? Пуснах си лайфа, за да гласувам и бяха всички на сцената. Но Биляна я нямаше, била ли е или пак е на участие? Добре, че не е финалист, че щеше да изпусне края :Д

Шегата за Грозденка беше добра и аз в първата секунда се хванах Joy Joy Joy

Edit: спазиха си обещанието, честито на Алпер.

# 506
  • София
Може би не гледаш ютюб, Алпер има сериозна аудитория и то не от деца. Той има 200к последователи в ютюб, другите трима нямат. За мен не заслужаваше победата, но това е друга тема.

# 507
Може би не гледаш ютюб, Алпер има сериозна аудитория и то не от деца. Той има 200к последователи в ютюб, другите трима нямат. За мен не заслужаваше победата, но това е друга тема.
Наясно съм, но все пак не можеха ли да са поне малко обективни спрямо "играта" му в къщата 😭

# 508
Може би непопулярно мнение, но според мен спечели популизмът. Виолета го каза много точно.

# 509
Денислава леко излобя накрая - май очакваше, че ще спечели.
Всъщност по-добре, че не спечели от другите компоненти, иначе щяха яко да я освиркат. Публиката беше 70% от фенове на Алпер.

Общи условия

Активация на акаунт