КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 44 768
  • 866
  •   1
Отговори
# 840
Участници
1.Яница
2.Тянко
3.Dj Mati
4.Габи Бланко
5.Весо
6.Петя
7.Dj Damyan
8. Бо
9. Диона
10. Поли приятелката на Мъци
11. Кристиан Кирилов
12. Благовеста Бонбонова
13. Стела
14. Симона Апостолова
15. Маджунаки
16. Стилян Василев

# 841
Кристиян и Поли малко ме съмняват, видяхте ли следвания с другите?
Добавям и Доби Тафкова от Инстакуин.

# 842
# 843
  • България
На мен половината участници са ми непознати, за пръв път ги чувам от темата. Не следя всички реалити формати в България. Не знам кои са Тянко, Ди Джей Мати, Бо, Весо, Петя, приятелката на Мъци, Кристиан Кирилов, Стела вероятно е тази, за която Кралски има видеа, Маджунаки(?????), Стилиян Василев. Събрали са ги от кол и въже, от дълбините на неизвестното.

# 844
На мен половината участници са ми непознати, за пръв път ги чувам от темата. Не следя всички реалити формати в България. Не знам кои са Тянко, Ди Джей Мати, Бо, Весо, Петя, приятелката на Мъци, Кристиан Кирилов, Стела вероятно е тази,
Бо… не се уточнява пол тука. Ако е жена, може да е Бо от Сървайвър 6.  Ако е мъж, може да е този Бо, дето не влезе в последния Биг Брадър (при зрителското гласуване), много неприятен гей.
Тянко е от Игри на волята. Весо е брат на Дани Хаха, а Петя е приятелката на Весо. Кристиян Кирилов е от София-ден и нощ (ролята на Митака). Стела е от последния сезон на Един за друг, не е онази Стела на Сандев от първия сезон на Къщата.

# 845
Преди две вечери се засякохме  в Созопол в един ресторант с Ицака и жена му, бяха с dj Дамян, някакъв, който е бил в Биг Брадър и Жоро Янев.  Та нищо чудно dj Дамян да е новият избраник.

# 846
Поредното отчупено носле:

# 847
Това е Vessou.

# 848
Аз все си мислих, че дж Дамян е зает човек с много ангажименти и печели хубави сумички като работи. Нещо не ми се вярваше да се занимава с такива "предавания", а то ще излезе, че наистина е бил там 😆

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 16:46 от Morkovelka99

# 849
Той май ще е най-възрастният участник за всички сезони. Над 53 г.

# 850
Да и това, не знаех на колко години е,  затова не го написах, но той на половината може да им е баща. Вярно, че е шантав с младежки дъх, жизнен и забавен тип. Ама подобни предавания са ми за децковци, а не за зрели хора какъвто е той. А и е известна личност,  аз не мога да го сложа на една везна с някой от инфлуенсърите в тая къща. И аз половина не ги знам какви са, що са и с какво изобщо са известни, ако са такива.
Не, не, наистина не си го представям тоя човек с тях да играе на някакви игри.
Може да им е бил гост звездата 😆😆😆 да им е правил гръцки партита с Яворчо

# 851
На мен половината участници са ми непознати, за пръв път ги чувам от темата. Не следя всички реалити формати в България. Не знам кои са Тянко, Ди Джей Мати, Бо, Весо, Петя, приятелката на Мъци, Кристиан Кирилов, Стела вероятно е тази,
Бо… не се уточнява пол тука. Ако е жена, може да е Бо от Сървайвър 6.  Ако е мъж, може да е този Бо, дето не влезе в последния Биг Брадър (при зрителското гласуване), много неприятен гей.
Тянко е от Игри на волята. Весо е брат на Дани Хаха, а Петя е приятелката на Весо. Кристиян Кирилов е от София-ден и нощ (ролята на Митака). Стела е от последния сезон на Един за друг, не е онази Стела на Сандев от първия сезон на Къщата.

Аз пък се сетих за онова момче от тикток “Ей Бо”

# 852
За Бо, който почти влезе в Биг Брадър става дума. Инстаграм: boavra

# 853
Дамян нали беше водещ на Зона Х (другото предаване на Павел Колев и Ицака), сега ще извъртят и участниците от Зона Х в Къщата…

# 854
Маджунакис....Поли...на Бубето приятелите.  Просто...няма какво друго да вкарат и пак познати на продукцията хора.

Общи условия

Активация на акаунт