iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 138

• 35 875
  • 655
  •   1
Отговори
# 645
Здравей Денис. Можеш ли да ми препоръчаш продукт при миома на матката? Благодаря

# 646
  • София
Здравей Денис. Можеш ли да ми препоръчаш продукт при миома на матката? Благодаря
Здравей!
Не мога да помогна - по-добре се консултирай с АГ... ако той препоръча нещо, ще помогна в избора.

# 647
Не съм чула за добавки при миома. Най-добре е операция. Премахва ги напълно Grinning
Опитвала съм билков чай, специална смес за миома, резултата е, че се увеличи и се оперирах.
Операция, добавки няма за премахване на миома, съжалявам.

Денис, нали има един раздел тестери. Те кога се сменят? Сряда ли при нови промоции или когато сайта си реши добавя и маха.

# 648
  • София
- на гладно, с вода, 2-3 часа преди хранене

Denis, при язва дали е препоръчително да се приема Желязо на гладно?
Скрит текст:
Аз преди време вземах Цинк на гладен стомах... Голяма грешка, а нямам никакви диагностицирани гастро проблеми. Единият път буквално щях да припадна на улицата от болка в стомаха, половин час след като бях взела капсула с Цинк.

Просто го казвам като предупреждение - всички, които почват да приемат добавки на гладно, много да внимават!
Най-общо - зависи от язвата, местоположението и ( стомах, дуоденум...), състоянието и ( активна и т.н.), но при всички случаи, ако е доказана язва ( а не предположение по симптоми) е редно да се направи консултация с лекар - дали може и каква форма желязо да се приема.
При язва на стомаха често назначават течно ( или интравенозно ...) желязо.
Споменах "язва на стомаха по симптоми", защото, отново най-общо, много хора си мислят, че имат язва на стомаха, а може да е рефлукс /пробем с кардията или пилора, хиатална херния и т.н.  
Когато някой иска помощ за избор на добавка, често посочвам и правилния начин за прием, за максимално усвояване, а който има здравословен проблем е редно да се консултира с лекар.

Ако някой има проблем с прием на добавки на гладно, много вероятно е да има здравословен проблем и правилно е, не да спре приема на добавки на гладно ( то ясно, че ще ги спре, но не така да реши проблема си), а да се консултира с Гастроентеролог. ... както и да внимава  какви добавки приема ( качество, чистота и т.н.)
Добавки на гладно се приемат с много вода - това, също може да е причина за стомашен дискомфорт.

Прахообразните се разтварят във вода, преди приема ( защото съм попадала на коментари, как някои приемат чист прах, директно в устата и после пият вода) - а това може дори да увреди лигавиците на хранопровода, стомаха...

Елора
За тестерите - всяка марка определя кол-во, което да се пласира ( нещо като за реклама на марката или продукта) и след като бъде изчерпано, Iherb добавят нов продукт, ако в момента има опция за такъв.
Преди бяха безплатни и можеше да си поръчаш почти всичките Simple Smile, при всяка поръчка.
По-късно ги ограничиха до 3 броя, след това до 1 на поръчка... а сега са на ниска цена ( някои, на не толкова символична) и може да се поръчва само по един брой, на поръчка и акаунт.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 08:40 от denis©

# 649
Има форми на желязо, които са щадящи за стомаха.
Аз съм с хроничен гастрит и избирам такива щадящи. Но съм с гастрит, не с язва.
Вече за хора с язви не мога да се изкажа. Лекар най-добре може да каже. Но има продукти са щадящи.

Денис, а всичките ли са в раздел тестери?
Сега са много малко.
На последната поръчка си поръчах цинк карнозин. От 22 евро, намален на 8 евро - 120 таблетки.
Голяма далавера Kissing Heart
Само че не го видях в раздела където са тестерите.
Случайно всъщност ми излезе като търсех карнозина с търсачката.

# 650
В момента този тонер на Anua е на много добра цена

Product code: AUU-73143

# 651
Да, но това при мен го няма.
Ровичкам се в раздела, като кликна отстрани има и категории и го няма при мен това което си дала.

# 652
Тонерът ли, Елора? Дано успях да дам коректен линк.
https://iherb.co/wnCycz2z?

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 12:16 от Minnie.Mouse

# 653
Ок, но не ми излиза в тестерите.
Не знам дали е към тестери или е просто в акция с голямо намаление. Май в акция.
Въпросът ми е за тестерите.

# 654
  • Berlin
Това, което denis е отговорила, се отнася за секцията Try it first, ако за нея питаш.

Моят код - DCN033

# 655
  • София
....
Денис, нали има един раздел тестери. Те кога се сменят? .............
Отговорих за тестерите/мострите и тази секция Trial items
- да, в момента са малко, само 16 продукта
https://bg.iherb.com/pr/nature-s-truth-hair-skin-nails-delicious … 10-gummies/156390 Биотин за 1$ ( тестер) - 10 желирани бонбона
Друга секция с по-голямо намаление е Specials:
- при нея, намалението на даден продукт е до изчерпване на продукта или на определени кол-ва от него, като често причината може да е и срока на годност
ПП.
Тонерът Anua, Heartleaf 77% Soothing Toner, 8.45 fl oz (250 ml) е в тази секция (Specials):

Общи условия

Активация на акаунт