💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 280
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
В соц. рейтинг поне сме добре Simple Smile

Simple Smile

# 391
  • Плевен / София
За мен “Любов и сълзи” си беше обречен от самото начало поради ред причини:
1. Трето партньорство за една година.
2. Разочарованието на хората от АТВ миналата година(този канал се подиграваше буквално на екипите от сериалите си, докато единият е на 2-3 епизод вече се знаеше кой ще го замести, а за капак на края на сезона финализираха сериал с рейтинг 4). Подобно нещо се случи и с Now предната година, хората просто отказваха да ги гледат.
3. Къде е логиката да слагаш сериал, свързан с такава тежка болест в петък? Точно в петък? Сложи го в друг ден…
4. Изключително бавно развитие на сюжета в епизод 1, чак аз като фен бях отегчена и разочарована. Епизод 1 трябва да грабне зрителите.
Не съм разочарована, защото отдавна се разочаровах по темата, още с излизането на новината за сериала.

Тъпо ми е да пиша така за проект на Ханде, много ми е тъпо. Вярвам, че ще дойдат по-хубави времена Heart
"Пустинята е хубава -каза малкия принц, защото крие някъде кладенец...."
Вярвам, че Ханде ще открие своя кладенец...
Здравейте момичета,
Берен Саат от много време снима само филми и на платформи. Ханде ще направи правилния избор за себе си...

# 392
Мен рейтингът малко започва да ме притеснява. Феновете на сериала са с мнения в двете крайности - от невероятен до пълна трагедия ...

# 393
Нещата не са добре ..

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:

# 394
Тази тъпа рейтингова система трябва да се махне. Толкова хубави проекти се финализират заради нея.
Много ме е яд 🤯

# 395
# 396
# 397
От сета на Сърцебиене:

# 398
Нещата не са добре ..

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:

Като гледам всички са паднали или с минимален плюс, явно заради мача, който е имало снощи.
Фрагмана за следващия епизод на Сърцебиене е доста интригуващ, така че очаквам да има повишение.

# 399
От сторито на Керем:
Добро утро на всички! Аз и красивата ми коса в момента... 6 сутринта е, буден съм  … мисля от около 5 сутринта. Писах малко, помислих малко, а сега си правя кафе. Филтърно кафе, за да бъда по-точен. След това ще се приготвя и ще се захващам за работа. Така че се надявам, че всички имате прекрасна сутрин, защото аз съм в добро настроение.

# 400
  • au bout du monde
Сестра ми е гледала оригинала. Сега гледа и турската версия и й харесва.
Казва, че тук има повече разговори на главните, някак по-интимни били 😆 На мен техните моменти ми се виждат малко и недостатъчни, представям си какво е в оригинала. На турците повече им личали чувствата.
Интригата с лошите била представена различно.

На мен сякаш ми е постно откъм чувства.
Като цяло не смятам и че сериала и темата му търпят голямо разтягане.
Сестра ми вика какво ще дават толкова, оригинала е смао 16 еп.
Така че смятам, че ако успеят да го задържат до 15-16 епизода е съвсем достатъчно.

Въпреки това сериала ми харесва. Приятно ми е да го гледам.

# 401
# 402
Сестра ми е гледала оригинала. Сега гледа и турската версия и й харесва.
Казва, че тук има повече разговори на главните, някак по-интимни били 😆 На мен техните моменти ми се виждат малко и недостатъчни, представям си какво е в оригинала. На турците повече им личали чувствата.
Интригата с лошите била представена различно.

На мен сякаш ми е постно откъм чувства.
Като цяло не смятам и че сериала и темата му търпят голямо разтягане.
Сестра ми вика какво ще дават толкова, оригинала е смао 16 еп.
Така че смятам, че ако успеят да го задържат до 15-16 епизода е съвсем достатъчно.

Въпреки това сериала ми харесва. Приятно ми е да го гледам.

Да, то и това си беше идеята - да бъде 16 серии, но като гледам надали ще изкарат толкова. Почнали са да обединяват събития от 2-3 епизода в 1, за да приключат по-бързо.

# 403
  • au bout du monde
Забравих да спомена една сцена, която много ме докосна и просълзи .

Мейра и Селим бяха в стаята му, в леглото и тя говореше за смъртта си.
Перфектни бяха. Направо си равнах.
Сестра ми също я хареса, такъв разговор няма в оригинала.

# 404
В Туитър пишат, че сменят сценаристката на "Сърцебиене" . Дали е вярно?

Общи условия

Активация на акаунт