💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 530
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
# 631

Много красиво изглеждат един до друг. На Ханде много би й отивал един изискан европеец за партньор.
Не знам какво ще му излъчват толкова на 6 серийния Азизе. Така го прецакаха драги те турски зрители. Страхотна роля правеше Ханде, уникално партньорство с Буура Гюлсой. И... спра в нищото, без всякакъв финал, на 6ти епизод, заради нисък рейтинг.

# 632
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 633
Здравейте, 🌞

С Мехтап и Мелиса С. не са покажа изобщо, ама със Селин няма този проблем. Явно това е любовта....

Пък й новата снаха още в началото заяви, че си пада по лукса, така че няма да има изненада 😉

Хубав ден на всички 😃

# 634
Дениз Чакър присъства на концерта на Гьоксел в квартал Харбие снощи и журналистите са я хванали за интервю:
https://www.youtube.com/shorts/-O4fHEC3lHw

„Всичко върви добре. Епизод 7 е утре вечер ( тази вечер).
Всичко е прекрасно, много съм щастлива.
Младите момчета са страхотни, моите връстници и по-възрастните също са страхотни.
Всички сме много спокойни, режисьорът ни е отличен.
Звучи като клише - „Всичко е наред, всичко е наред“, но наистина е така.“

Когато репортерка я попита за колегите си, които са се завърнали от MIRSOM, телевизионното шоу, и как вървят нещата, Дениз отговори:

„Говорихме си и беше страхотно! Разбира се, имаха различни моменти, но като цяло всичко беше страхотно.
И двамата изглеждаха абсолютно невероятно и аз съм толкова горда с тях. Имат невероятна химия на екрана.“

От сета на "Сърцебиене":

Скрит текст:

# 635
# 636
# 637
Още снимки от предстоящия епизод

# 638
Те май са единствените, които пускат толкова много снимки от предстоящ епизод.
То така се губи интереса, всичко са си показали...

# 639
Още нови снимки от предстоящия епизод на "Сърцебиене" Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:02 от mi_si

# 640
Новата снаха е фенка на Гамзе. Лайква и почти всеки пост 😉😎

Керемките в Туитър направо попиляват Керем и новата му избраница. Намерили са стари негови изказвания, където говори против инфлуенсърите...

# 641
Тини, няма лошо да се обичат младите и да живеят нормален живот. Но защо това на мен ми изглежда като скалъпена клюка от недобър фотошоп на Изкуствен интелект. Погледни им лицата без водните знаци на клюкарския сайт. Изобщо не намирам прилика.

Здравейте, 🌞

С Мехтап и Мелиса С. не са покажа изобщо, ама със Селин няма този проблем. Явно това е любовта....

Пък й новата снаха още в началото заяви, че си пада по лукса, така че няма да има изненада 😉

Хубав ден на всички 😃

# 642
"Любов и сълзи"
Нека започнем деня с приятна изненада! 🫠
Ето някои от нашите моменти зад кулисите, изпълнени със смях... ♥️
https://x.com/askvegozyasiatv/status/1982386724723372108
Gift Heart

# 643
ВиХи, в Туитър е лудница направо, всякакви теории се въртят – от, че просто се е влюбил и сега е истински щастлив до, че това е ПР- ход докато трае „Сърцебиене“, за да е постоянно в устата на медиите и феновете. Скоро се очаква Снахата да се появи на снимачната площадка и да пуска сторита.

Наместват, че разривът с Гюнфер е точно заради Селин и неодобрението и за тази връзка.

На мен ми се струват влюбени 😉 и просто се наслаждават на моментите заедно 😃

# 644
А иначе девойката има и приятелски снимки с Гамзе 😅

Общи условия

Активация на акаунт