Черен петък 2025

• 125 020
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 615
  • вкъщи
Сайтът е Instant pot  . То няма кой знае какво разнообразие от модели, зависи колко голям Ви трябва. Моят е evo plus май мултикукъра, и обикновен фраер със стъкло  отпред ми е вторият. Ако нямате нито един от двата уреда най- добре е комбиниран.

# 616
Благодаря за отговора Simple Smile
Нямам нито мултикукър, нито еърфраер и се чудя трябват ли ми, но така ги нахвалихте, че се замислям.

# 617
  • Сливен
Мис ю,виж тук alleop.bg.

# 618
  • 🌊

За Зора вече официално

# 619
Нямам нито мултикукър, нито еърфраер и се чудя трябват ли ми, но така ги нахвалихте, че се замислям.

От както ги имам фурната и котлона почти не  ползвам.
Имам много познати ,който са закупили и си стоят по шкафовете, но аз си ги ползвам ежедневно и не знам как съм се справяла  с готвенето без тях.

# 620

Аз точно заради тази тема се сдобих с комбиниран уред преди години. Направо как съм живяла без него се чудя. Като еърфрайер не го ползвам, само запичам готово ядене, обаче като мултикукър...
Един колега си беше помъкнал неговия на командировка в Австрия. Настанявали са ги и по места без кухня и той в куфара си имаше няколко чифта дрехи и Уреда.

# 621
Имайте предвид, че фраер на Инстант пот има само горен реотан - тоест задължително ще трябва да се обръща всичко при печене.
За да не се обръща, ще трябва уредът да има и долен реотан!

# 622
Малко се получи объркване. Може би трябваше да поясня , че мултикъкъра е Косори. Двоумя се между него и ИП.
А фраер съм си набелязала Cecotec с горен и долен реотан

Имаме и двете марки, на Lосори посочения а на Instant Pot DUO CRISP ULTIMATE  - двата са съвсем рачлични уреда и изискват различен навик на готвене, както и липсват фунции на ИП за ориз, който пък Косори прави чудесен. Косори е доста по лек - съответно некачествен (не го казвам с лошо просто по ниско качество от ИП, но и цената е по ниска), но пък ИП е трудно с този капак да готвиш на кухненски плот под абсорбатор (капака на този модел не се маха), също така е за по "тежко" готвене под налягане и с по-голям обем.

Аз лично ако сега трябва да купувам би било продукт на Нинджа. Избора между Косори и по среден клас ИП е съответно зависимо от цената и промоцията тъй като ИП имат 7 в 1 на промоция на цената на ]Косорито - което впрочем в съседна Турция струва  около 100 лв

https://www.amazon.de/-/en/Instant-Multicooker-Pressure-Yoghurt- … 2C146&sr=8-6&th=1

# 623
Вижте какво става в Ардес преди и по време на ЧП.
Снимките са буквално с шест часа разлика.

# 624
Това трябва да го пратиш на КЗП. Нали правилно разбирам, че снимката с по-високата цена е по време на намалението за Черен петък?

# 625
Обаче моделите са различни (буквите горе) и гаранцията на долния продукт е 50% по-дълга.

# 626
Започнах утрото с кафемашината с 5 вида капсули за подарък, реално намалена
https://zora.bg/product/ccm-1531w

Еър фраер на Тефал

И ще помисля за фотоепилатора https://zora.bg/product/bri94700

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 11:48 от Moonstone123

# 627
Имате ли наблюдения за тази мултикапсулна кафемашина как се справя? Добро кафе ли прави, коректно ли изтича през адаптерите?

# 628
Пише, че е със 7 адаптера. И аз се интересувам за качество, ефективност, прави ли хубаво кафе, издръжлива ли е, лесно ли се почиства и обслужва?

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 12:19 от Kateriza

# 629
Moonstone123, би ли предоставила касова бележка или вид платежно за тези уреди?

Общи условия

Активация на акаунт