Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 49 115
  • 712
  •   8
Отговори
# 705
Моят зъболекар е ЗА ползване на конец за зъби /особено полезен за мен лично, защото съм с изключително тесни междузъбни пространства/, зъбен душ и звукова четка. Нищо не отрича и все ми казва, че ако всички пациенти са като мен няма да има какво да работи. Според него образуването на зъбния камък се обуславя от състава на слюнката и аз например не образувам.
В момента ползвам звукова четка на Филипс и я препоръчвам пред Орал Би, която ползвах преди да се повреди.
За четката на ДМ имам лоши отзиви от приятели, че бързо ѝ пада батерията.

И ако на някой му пада корона от почистване с конец за зъби - се налага да смени стоматолога.

# 706
Да се включа като човек с циркониеви коронки (8 броя). Конецът и зъбния душ абсолютно задължителни. Нямам идея наистина кой зъболекар би казал това, но ако от конеца ти паднат постоянните коронки.. имам лоша новина за теб😅
И каква е тя?
Керамични имам. Не ми падаха коронкките при използване на конец за зъби. Но след като двама зъболекари ми забраниха да го използвам, преустанових използванено му. И без това доста пари струват.

# 707
От талона на Оral - B, кой модел ще ми препоръчате да си купя?

# 708
Двама зъболекари съм питала за тези електрически четки за зъби, и те напълно отрекоха ползата им. Казаха ми, че разрушават емайла. С обикновена четка със средна твърдост най-добре почиства зъбите. Четка се 3-4 минути сутрин и вечер. Досада е и отнема време, но после като погледнеш в огледалато си, се радваш на резултата - няма остатъци от храна. Използвам мека четка за зъби, защото са ми чувствителни венците. Само на Lacalut Sensitive. Зъбен камък никога не се е натрупвал много. Не се е налагало дори почистване. Конец за зъби - двамата зъболекари ми забраниха. С него се режат венците, колкото и да си внимателен. И също и протипоказен при наличие на коронки. Може конецът да ги разруши.
И на мен ми каза че конец е противопоказен , но незнам може би в някой случаи.
Да и зъбния камък е според слюнката. Както и до белотата. Няма как да е жълтеникава костта и зъбите да се избелят.
Но за четките звукови или електрически всеки да си пробва и прецени както му харесва . Специално мен ме боляха зъбите и като че ли се рушеше емайла .

# 709
Доволна съм от този крем за ръце.

# 710
А само да попитам има ли някоя от вас да е ползвала алверде маслото с моркова ?
Мисля да го пробвам за натурален тен ,но първо да знам има ли доволни или не

# 711
  • пустинята Гоби
Не знам какво препоръчват зъболекарите, за сефте чувам, че някой не препоръчва електрическа четка. Моят зъболекар ми каза, че зъбите ми са чудесно почистени - ползвам електрическа четка и не я сменям за друга. Пред нея все едно не бях си мила зъбите никога.

Аз ползвам Филипс, имала съм и ултразвуковата на ДМ, но се върнах на Филипс. Тук се препоръчва и Oclean, аз четох отзиви за нея и се отказах да я пробвам.

# 712
Ползвам най-обикновена въртяща четка на батерии и няма място за сравнение.
За година натрупвам много по-малко зъбен камък в сравнение с преди. Зъблекарят каза, че почти нямам какво да ми се чисти. Тези дитирамби за агресивната електрическа четка и аз съм ги слушала от зъболекар от старото поколение, който ми нанесе не малка вреда, преди да се усетя да го сменя.

Общи условия

Активация на акаунт