BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 347
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 720
Защо наричат въшка лека, а мина каква е? Тя сама си казва че мъжът трябва да я "поема" и ако не му стигат парите аре чао
Въшка си ходи просто по-разголена, като не ти харесва не я гледай. А Стоянов за цялата им уж връзка веднъж не се показа като мъж. Тя се карала с Иван, той и казва че не е права.... Били двойка в къщата бля бля детски глуписти

# 721
Стоянов ми допада в доста отношения, но последните няколко дни видяхме и нещо повече от него, което не ми допадна. Беше в добра светлина, докато Иван крещеше истерично, а Стоянов запазваше самообладание. Беше в добра светлина и когато чистеше и готвеше за другите заради мисиите, които им даваха, без грам да се оплаква и негодува. Но вчера показа, че не може нито да изрази чувствата си, нито да постъпи коректно спрямо Сияна. Каквато и да е тя, както и да е постъпила, беше много грозно да отиде отвън и да я обсъжда с другите, а да не говорим, че Сияна чу всичко това...

За момента сигурните финалисти и тези, които действително заслужават да са на финал са Котов и Давид. На трето място бих сложила Стоянов, макар вчера да ми олекна доста. Лена се представя в доста по-добра светлина последните дни, така че ако се задържи днес в играта, също е добра опция за финалист. Цеци не го броя, макар да ми е сред най-приятните в Къщата, обаче за съжаление мисля, че той ще си тръгне днес, а и самият Цецо няма желание да е вътре.

# 722
  • София
И двете са леки, аз така ги спрягам, както казах много по-напред в темата. Един дол дренки са..
Защо наричат въшка лека, а мина каква е? Тя сама си казва че мъжът трябва да я "поема" и ако не му стигат парите аре чао

# 723
Тук никой не отрича, че Мина е кофти. Просто това не прави Въшка по-малко кофти. Не е нужно да се прави избор коя е по-малкото зло… И двете искам да си ходят, а най-добре да вземат с тях Ебру, Елена, Каспър, Иван и Калин. Другите що-годе се траят, поне тази седмица.

# 724
Защо се определя Въшка като лека? Нещо е споделила по-лично в къщата, на базата на което се определя така ли?

# 725
Единственото, което уж ги различава е, че Мина има претенции, че е умна, защото средва фармация. Всички знаем как се влиза да се следва, далеч не е фактор, че има нещо в кратуната. От това, което показва до момента я виждам като човек с ниска обща култура.

# 726
Харесах Мина в епизода, в който се скара с Иван и му каза всичко право в очите. Но след последните епизоди разбрах, че всичко това е било само за пред камерата — особено когато седна с него и отново започнаха да обсъждат Стоянов и Въшката.

А Стоянов ме разочарова с това, че вчера отиде при същия човек, който щеше да му налети на бой. Няма ли самоуважение? Или просто го е страх да не го изритат пак от групата?

# 727
  • SF
Защо се определя Въшка като лека? Нещо е споделила по-лично в къщата, на базата на което се определя така ли?

Нищо не е споделила. Хората си измислят.
За всяко хубаво момиче вървят такива слухове, без значение в кое реалити участва.
За хубавите момчета пък тръгва слух, че са гейове. Крещят, държат се арогантно, налагат се, за да разсеят тези слухове, нищо че си оформят веждите, бръснат си краката и пълнят устничките с хиалурон, подобно на момичетата, с които искат да бъдат.
Тръгнала била информация още в началото.
Не са стока тези, които разпространяват информации без значение. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 728
Че какви слухове?! Виж как се държи в къщата - от ден едно започна да пита кой от мъжете е във връзка и който е свободен започна да му досажда. Снимките, които постнаха тук говорят много.

# 729
  • София
То пък оставаше и въшката сама да сподели с какво се занимава JoyJoy  Не е смешно, ами е трагично..

# 730
  • SF
Е, и?
Първо... не съм видяла, как пита кой е свободен и кой не. Второ това са нормални въпроси за запознанства, след тези със зодиите, музиката, къде ходиш и какво правиш.
Не, не мога да се пришия към тези слухове и да запея Арията на клеветата заедно с колектива. Има си хора с посредствено мислене, лесно и бързо слагат грозни етикети на всеки. На мене ми трябва повече време и доказателства, за да се изказвам така за хората.
Снощи и на мене ми казаха, че харесвам Сияна, защото приличам на нея. Ми... окей. Ей ти нА слух. Подхващай го!

# 731
Esmee,  чела съм много Ваши постове в различни теми и Ви определям като природно интелигентна и развила интелекта си дама. Явно много симпатизирате на Сиа/яна и отричате откровено видими моменти. И не говоря за слуховете, че е лека жена, а че се държи като такава и за останалата палитра от пропуски във възпитанието. За което момичето няма вина, впрочем.
Чисто психологически ми е интересна тая ситуация - дали симаптазирайки на някой, си затваряме очите за разни малки и по-големи неща, дали наистина са видими тези неща или в крайна сметка,  моето виждане не е правилно.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 07:58 от anmasu

# 732
Като не си видяла, върни си на епизодите от първата седмица и погледни как питаше Стефан Паранормалния. Мисля, че попита и Иван, като за него не съм сигурна, но това, че попита Стефан го имаше излъчено и миналата седмица, когато я обсъждаха като номинирана в студиото.

# 733
Е, и?
Първо... не съм видяла, как пита кой е свободен и кой не. Второ това са нормални въпроси за запознанства, след тези със зодиите, музиката, къде ходиш и какво правиш.
Не, не мога да се пришия към тези слухове и да запея Арията на клеветата заедно с колектива. Има си хора с посредствено мислене, лесно и бързо слагат грозни етикети на всеки. На мене ми трябва повече време и доказателства, за да се изказвам така за хората.
Най-първата вечер…

Въшка към Паранормалния: “Аз директно искам да те питам имаш ли си приятелка?”
Паранормалния: “Да, имам, съжалявам.”
Въшка: “Е, нищо де…” *врътва се и почва да си говори с някой друг*

# 734
Мина е хитра и пресметлива, знае кое как ще се оцени от публиката и затова застана срещу Иван на лайфа, когато той заплаши че ще изпотроши всичко... А иначе си го харесва без значение че не може да и осигури стандартите и на живот.
Не съм вярвала че ще го кажа но лена ми е най-приятна в момента
А Елена за нейните 34 години се е превърнала в сърдита келка, много ме дразни и не я харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт