BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 345
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 780
Гледайте от положителната страна на нещата - поне темата се раздвижи. 👀

Ако не друго, поне това ми харесва. Joy

# 781
  • Bayern
Мина и Въшка тепърва ще се учат на домакинска работа, да мият чинии и да перат гащи.
А Стоянов е всъщност страхливец. Не се изрепчи на Ванко, нито снощи на Елена.
Вместо просто да прегърне въшка и да я успокои, той сипа сол в раната и. Мисля, че е ограничено момче, без впечатляващи качества и много скучен, чернобял чак.
Въобще не ме интересува навън Въшка дали ще си мие чиниите, но в къщата парзитира и е обидно спрямо останилите, като дори не й хрумва, че никой не й е длъжен. Ако Сияна тепърва ще се учи да се обслужва като възрастен, каквато всъщност е, значи и Стоянов може да се научи да реагира като джентълмен

# 782
  • SF
Сега, точно защото еволюцията ни е повела, макар и сега да вървим назад и да се връщаме към ентропия, сме "модерни". Много интересно как не е модерно да си активен и буден млад човек и защо това да се погрижиш, освен за външния си вид, също и за околната обстановка - се трактува като назадничаво и остаряло мислене? От кога е модерно да си мързелив егоист и с какво това допринася за напредъка на индивида като личност и като част от обществото? И аз виждам, че Сиа/яна е незлоблива, не изглежда преднамерено лоша, дори казах, че много ми хареса, че вчера се опита да ги разобличи Елена и Ебру, които говореха зад гърба на Стефан и не знам там на кой още.
Но тая пасивност не ми е модерна, напротив, според мен, такъв тип поведение ни връщат във времената, в които единственото, което може една жена, е да разчита на благоволението на един мъж, смятайте пещерата.

Мерси много! Simple Smile  Heart Eyes
А тези всичките въпроси към мене ли са? Защото аз не знам отговорите и са ми далечни като разсъждения.

# 783
wiwala75, не сме на съд, че да сме съдници, всеки гледа и коментира, според собствените си виждания. Това, че някой отчита нещо, не е лоша работа. Това, че има позиция, прави човека разсъдлив/ критичен.
Иначе, както каза Кристина Патрашкова, сме много лицемерни и не може да се проведе едно  качествено социологическо проучване, щото сме без мнение или лъжем за него. Да, може би прекаляваме в разсъжденията си за някой от образите, затова е по-добре да се коментира дадена ситуация. Но тук има натрупване от ситуации, което ни говори за личността доста.
Но пак казвам, че за да се стигне до това да се повтаря или вика по един човек, вероятно на тоя човек са му казали/намекнали и той въпреки това си прави пас. Всеки заслужава уважително отношение, затова трябва и да дава такова.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 17:36 от anmasu

# 784
Въобще не ме интересува навън Въшка дали ще си мие чиниите, но в къщата парзитира и е обидно спрямо останилите, като дори не й хрумва, че никой не й е длъжен. Ако Сияна тепърва ще се учи да се обслужва като възрастен, каквато всъщност е, значи и Стоянов може да се научи да реагира като джентълмен
Криворазбрана цивилизация. За нея не е обидно да се кълчи в нощно заведение срещу заплащане, но е обидно да сервира храна и да мие чинии…

Цецо щял да спаси някой довечера, така ли? Интересно… Не съм забелязала да си е приятел с някой от другите трима номинирани. Той не се ли въртеше повече покрай групичката на Елена?

# 785
  • SF
Цецо щял да спаси някой довечера, така ли? Интересно…

Това пък от къде се знае? Предаването довечера ще се случи довечера.

# 786
  • София
От промото се видя.
Цецо кого може да спаси от групата? Може де спаси Лена по гейска линия Grinning

# 787
От промото се видя.
Цецо кого може да спаси от групата? Може де спаси Лена по гейска линия Grinning
Ако наистина иска да излезе, както твърди, ще спаси Лена. Тя беше с най-нисък вот наскоро - може да се надява, че спасявайки нея, той ще е изгоненият.

# 788
Еее, тъпо, аз гласувах за Цецо. Мисля, че искам Мина да излезе.

# 789
  • bermudski triugulnik
Здравейте, имам въпрос към всички тук.
Всички видяхме поведението на Лена в началото, като разбирам, че наистина тръгна с рогата напред и не ѝ се получи (като при Вальо, но към останалите съкв.) Та аз смятам, че след напускането на Михаела тя наистина е много по-приятен човек. В сравнение с Ебру и Мина ми е много по-симпатична. Жалко че Мина с тая нейна подкрепа към Лена по някакъв начин я дърпа надолу. Та въпроса ми е: Защо повечето в дискусиите тук сте толкова против Лена?

# 790
Защо ли точно Цецко ще има шанс да спаси някой?
Как са го определили.  Нямам търпение да видим

# 791
Върнах назад да видя поведението на въшка какво е лековато. Това не го видях, но ми направи впечатление как Калин докато хейтеше Елена, след като го настъпи за ракията, изведнъж й стана пръв приятел да й приглася в хейта.

# 792
  • Между гори и планини
Искам индивидуална мисия за Елена!
До края да е личната домашна помощница на Въшката - да ѝ пере дрехите и бельото на ръка!, да ѝ готви засукани ястия, само за нея, да ѝ оправя леглото и сутрин и вечер да ѝ реше косата поне 30 минути. Задължително сутрин закуска в леглото. Освен това да ѝ спрат цигарите или в края на всеки ден Въшка, ако е доволна да ѝ отпуска по 1 цигара. Ей тогава ще има шоу!
Биг Брадър, ако четеш - моля те - мигни два пъти 🤪😊

# 793

Цецо щял да спаси някой довечера, така ли? Интересно… Не съм забелязала да си е приятел с някой от другите трима номинирани. Той не се ли въртеше повече покрай групичката на Елена?

Не се знае, просто в профила на ББ в Threads са пуснали питанка дали, според нас, Цецо ще си ползва картата днес, което е малко съмнително…

# 794
Защо ли точно Цецко ще има шанс да спаси някой?
Как са го определили.  Нямам търпение да видим
Защото неговата карта е с такова действие.

Общи условия

Активация на акаунт