BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 27 998
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 900
Хайде, сега пак ще гледаме сълзите и сополите на Сияна. Да я обявяват за светица вече и да се приключи.

# 901
  • София
Това също го пишеше в сайтовете..баща й я е малтретирал

# 902
Сега гледайте как всички лицемерно ще прегърнат Сияна, когато излезе от изповедалнята.

# 903
  • Между гори и планини
Това също го пишеше в сайтовете..баща й я е малтретирал
Това ако е истина....
Не знам за вас, аз си поплаках!
Надявам се на ония коври вътре да им е гадно и гузно за всичко което ѝ наприказваха.
Айде Елена и Ебру първи приятелки...

# 904
Егати! Елена отиде първа са я прегръща. Възмутена съм!

# 905
Лицемери, лицемери!!!!

# 906
Лицемерщина

# 907
Мисля, че само Давид е наистина откровен и честен в реакцията си в момента. Калин, Иван и Паранормалния поне не са лицемери.

# 908
Стоянов, Стоянов…даже не искам и да коментирам, върви се гледай пред огледалото. Елена и Ебру - дъното!

# 909
Не са лицемери. Току що чуха, че едно дете е било малтретирано. Трябва да си голям изрод, че да не се разчувстваш.

# 910
  • SF
Като ме питате защо я мисля за интелигентна - ето защо! Толкова достойно излезе от изповедалнята! Толкова мило!
Дори не пожела да прегърне Стоянов, не защото не го иска, а за да му запази личното пространство и мъжкото решение.

# 911
Пръв стана Смешния и застана с ръцете в джобовете.

# 912
Е какво лицемери, Елена веднага съжали за поведението си и плака през цялото време и отиде да се извини един вид.

# 913
Сияна влиза в топ 3…

# 914
Като ме питате защо я мисля за интелигентна - ето защо! Толкова достойно излезе от изповедалнята! Толкова мило!
Ама… Какво общо има интелектът с излизането ѝ от изповедалнята, историята ѝ или каквото и да било? Преживяла е нещо тежко, спор няма, но това не я прави автоматично умна.

Общи условия

Активация на акаунт