BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 204
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 020
Походката е един път….

# 1 021
Мина направи комплимент на Александра, че е много красива, а тя й отговори с "и ти също", обаче Минка особено до Александра е като караконджул...

# 1 022
Походка един път 👀

# 1 023
А сцената с Дипломата,която й връчи Биг Брадър с името също беше театрална постановка, защото тя когато четеше дипломата не я прочете докрай/такава е била режисурата/ и не прочете името с което ще я нарича вече Биг брадър. Замълча по сценарий ,после говориха за друго, а накрая показа  Триумфално  дипломата и името Сияна.Е!???.
Леле, в какви филми се вкарвате, не е истина. ББ я остави сама да избере името в дипломата, дали да Сияна или Силвия. И тя си го написа (името де) собственоръчно.
Ама човек вижда това, което иска.
Права си ,но до известна степен.Аз не гледам много внимателно,върша разни др. работи и не съм видяла,че тя си е написала името.От тук и сценария,който написах🤣Така е🤣

# 1 024
Мина се държа доста противно и тук в студиото. То бива бива да си мисли, че всичко е точно и е супер готин човек, но... Поне малко човек трябва да има реална представа за себе си.

# 1 025
Сега чак до Вторник вечер за нов епизод...стана интересно последните дни и ми се гледа още Smile

# 1 026
Лоша работа, това е много жалко и ако е истина, че баща й е извършил тези чудовищни неща е трябвало да не го прикрива.. Тя няма да го каже в ефир, че се е случило в семейството, но е потресаващо..
Човекът , който и е посегнал сексуално е баща и ли?

# 1 027
Ще се впише чудесно като общински съветник в пазарджишката община. Нали тя беше известна с такъв тип хора, нередности и неадекватности?

# 1 028
Добре, това е добре. Все пак поне гледащите това предаване мислят и след това гласуват разумно.

А Минчето е красива и умна. Като ябълка. Която е гнила отвътре.

И ше ме извиняват много, ама Сияна с нищо(поне от излъченото досега) не е заслужила това грозно отношение, което показха Мина, Елена и Ебру.

И за пореден път се убеждавам, че ако Ваньо не крещи като горила, той и половинката му нямат какво да покажат. Интересни, точно толкова, колкото тапетите в къщата.

# 1 029
Много съм впечатлена от психоложката в студиото. Как се казва?

Дано Цецо е добре, за мен това да ги държат с дни в този изолатор е прекалено.

# 1 030
  • Варна
Стоянов си каза същото което и Елена "Фак,фак...".
Определено момчето е много надъхано да спечели (в неговите очи си е наредил вс перфектно-военен,наранен от любов,после пак се отваря за любовта,сдържан,умерен.Мъж мечта!).
Ноооо такъв автогол.
"Милият" ,пуснах сълза.
Сега явно се присламчва към Котов.Очевадно е,че той е умният в стаята.

# 1 031
Отново има гласуване за лека или трудна седмица… Аз отново гласувам за трудна, въпреки че ги измъчиха доста тази седмица.

# 1 032
Радвам се, че Мина отпадна. И въпреки тъжната история, не мога да класирам Сияна в личния ми топ 3 дори. Гледам какъв човек е сега и за съжаление има много неща, които намирам за дразнещи. Но хубаво ѝ изпраха имиджа, де.

# 1 033
Аз също не мога да симпатизирам на Сия/ана и понякога имам чувството, че психоложката (която много харесвам; видях, че се пита как се казва, и аз питам) не гледа постоянно предаването. "За" съм Сия/ана да получи подкрепа, че защо не ѝ да спечели, заслужава си, ако това ѝ даде шанс в живота. Може би тя, Цецо и Иван са имали най-тежките животи. Аз лично не бих я подкрепила. Или може би, ако е с Елена, Ебру и Калин, тогава бих.
Ако и който и да има стратегия, трябва да има голям късмет, за да му се нареждат нещата. Тя и Мина не очаквала да е тя изгонена.
Дори и тези, които манипулират и преиграват, все ще имат някаква/и грешка/и, която/които  ще ги отклони.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 00:01 от anmasu

# 1 034
За момента няма по-приятен персонаж за топ 3 от Сияна, нека да си го кажем. Тази седмица просто излъскаха образа й. Което не означава, че още в сряда няма да направят същото и с Елена. Стоянов или Сияна ще е 3-тия финалист, така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт